thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους .εδω και κανα 2 μερες σε ασχετες στιγμες μου σβηνει ο υπολογιστης απο μονος του .πριν λιγο εσβησε παλι στα ξεκαρφωτα
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 κατεβασε το hw monitor Και τσεκαρε θερμοκρασιες αρχικα.
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αυτες της θερμοκρασιες μου δειχνει,ειναι φυσιολογικο να σβηνει?
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μηπως εχει μαζέψει ο επεξεργαστής σκόνες. δεν καθαριζεις τ κουτι μεσα λιγο.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 περα απο τα 128αρια τα υπολοιπα ειναι ακρως σωστα.
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μηπως εχει μαζέψει ο επεξεργαστής σκόνες. δεν καθαριζεις τ κουτι μεσα λιγο. τον καθαριζω συχνα ,εχω βεβαια να τον καθαρισω τωρα κανα 2 μηνες αλλα θα δκιμασω να το καθαρισω
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 επειδη μαλλον καποιο hardwarικο θεμα ειναι το προβλημα σου,νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ριξεις τεστς να δεις τι φταιει. Προσωπικα θα ξεκινουσα με stress tests σε ολα τα parts ξεκινωντας απο τον πρωτο(για μενα)υπαιτιο το τροφοδοτικο. κατεβασε το occt και ριξε ενα psu test.Αν σβησει με τη μια μαλλον βρηκες τον ενοχο σου. Ποιο τροφοδοτικο εχεις btw;
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 επειδη μαλλον καποιο hardwarικο θεμα ειναι το προβλημα σου,νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ριξεις τεστς να δεις τι φταιει. Προσωπικα θα ξεκινουσα με stress tests σε ολα τα parts ξεκινωντας απο τον πρωτο(για μενα)υπαιτιο το τροφοδοτικο. κατεβασε το occt και ριξε ενα psu test.Αν σβησει με τη μια μαλλον βρηκες τον ενοχο σου. Ποιο τροφοδοτικο εχεις btw; lamtech ATX-S450
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 btw το hwmonitor μπορεις να το αφήσεις ανοιχτο για λιγη ώρα ώστε να δείς τη μέγιστη θερμοκρασία που μπορει να φτασει ο cpu σε διάφορες συνθήκες. εννοω όχι να το ανοίξεις και να το κλείσεις.
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δοκιμασα και το τεστ ,δεν εσβησε ομως,μηπως εχει μπει κανας ιος ?γτ ξεχασα να αναφερω εδω και μερικες μερες το antivirus μου πεταει εναν ιο τον διαγραφω αλλα μου το πεταει σε μερικες στιγμες παλι ..να παιζει κανα ρολο αυτο ? εχω περασει το norton δοκιμαστικη εκδοση σε εναν αλλον υπολογιστη δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 κατεβασε το malwarebytes και τρεξτο απο safe mode να δεις τι θα σου βγαλει απο ιους. ποση ωρα αφησες το psu test; παρατηρησα οτι στα 3.3V το hwmonitor δειχνει 1,5V,η δεν δινει σωστες τασεις το τροφοδοτικο η δεν διαβαζει σωστα το hwmonitor. μεσα απο το occt τι τασεις βλεπεις οταν τρεχεις καποιο τεστ;
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το πρωτο το ειχα κανει κανα 6-7 λεπτα ,το δευτερο ειναι αυτο εδω ,αλλα παλι της ιδιες τιμες μου δινει ,1,52 με 1,53 V
giorgosathens Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τι antivirus εχεις? norton trial? Aν ναι, προτείνω να το βγάλεις, να εγκαταστήσεις κάποιο free π.χ. AVG , να κάνεις update και να κάνεις full scan. Επίσης κατέβασε και το malwarebytes, update και full scan. και δοκίμασε και το SuperAntispyware free, επίσης update και full scan.
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 τι antivirus εχεις? norton trial? Aν ναι, προτείνω να το βγάλεις, να εγκαταστήσεις κάποιο free π.χ. AVG , να κάνεις update και να κάνεις full scan. Επίσης κατέβασε και το malwarebytes, update και ful scan. οχι εχω το Kaspersky το αυθεντικο ,αλλα επειδη εχω και ενα λαπτοπ εβαλα δοκιμαστικα σε αυτο ενα tria της eset ..το σκαναρα με το kaspersky αλλα δεν ου εβγαλε κατι ...απλα οταν συνδεομαι με wi fi με το λαπτοπ μου πεταει το παραπανω αντικειμενο
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μαλλον δεν διαβαζουν σωστα τα προγραμματα τους sensorες.αλλιως δεν παιζει να εχεις 1.70 ρευμα επεξεργαστη (vcore) κοιτα μια επανω στην μητρικη σου για τιποτα σκασμενους πυκνωτες.η φουσκωμενους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα