Sapounos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 αποσυναρμολογισα το pc Μου.. τα παντα για να τα ξεσκονησω και να τα καθαρισω και να βαλω σε μια ταξη τα καλωδια μεσα στο κουτι... το ξανασυνδεσα και οταν το ανοιξα ο υπολογιστης ανοιξε αλλα δεν αποκρινεται σε τιποτα παρα μονο στο να κλεισει.. σαν ενας ανθρωπος σε κωμα.. απλα παιρνει ρευμα και δεν κανει τιποτα.. ((τον ξεσκονησα με πεπιεσμενο αερα απο ενα κομπρεσερ που εχω και οταν γυρισα να βαλω τον επεξεργαστη ειδα ειχαν στραβωσει λιγακι κατι μεταλικα ελασματα μεσα στη μητρικη σδτη θεση που μπαινει ο επεξεργαστης.. δεν ξερω αν φταιει αυτο τα ισισωσα με ενα σιδερακι δεν ειχαν στραβωσει πολυ ετσι κ αλλιως)) δοκιμασα τα παντα.. αρχισα να βγαζω ενα ενα τα εξαρτηματα του απο πανω μεχρι να αρχισει να αποκρινεται και να μπει στα windows αλλα εμεινα στο τελος με τις ram τον σκληρο και την καρτα και παλι τιποτα... δεν θελω να παραδεχτω οτι εκαψα την μητρικη ετσι απλα και δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο... υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει πανω σ αυτο?
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έτσι όπως τα λες,αν το διέλυσες χωρίς να σκεφτείς τον στατικό και χωρίς να προσέχεις τα εξαρτήματα(δεν λυγίζουν από μόνα τους) δεν είναι παράλογο να έκαψες κάτι. Αν τον ξανά-έλεγξες ότι σύνδεσες τα πάντα σωστά και ότι δεν βραχυκυκλώνεις κάτι,αποστάτες στην μητρική π.χ. ,τότε ο μόνος τρόπος για να δεις τι και εάν χάλασε είναι να τα βάλεις ένα-ένα σε άλλη μητρική που σίγουρα είναι εντάξει.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Στον καθαρισμο, φύσημα δεν βγάζουμε τον επεξεργαστή, το μονο που κάνουμε ειναι να αλλάξουμε την κρεμα. Δηλαδή απο το πουθενά πας για mb και cpu.
Sapounos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 φιλε μου δεν πιστεψα οτι θα λυγισουν τα ελασματα στο σοκετ μεσα με λιγο αερα.. μια περασια σκεψου.. ειχε πιεση βεβαια αλλα μαλλον αυτο φταιει.. τωρα προσπαθω να κανω το καλυτερο μου.. θα ξαναγραψω σε λιγο παλι να σας ενημερωσω!
Sapounos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 3-4.. λοιπον πηρα καρφιτσα και τα ισιωσα... και μου εβγαλε το εξης... ο υπολογιστης αποκριθηκε αλλα... NO KEYBOARD DETECTED NEW CPU INSTALLED PLEASE ENTER SETUP TO CONFIGURE YOUR SYSDTEM CHASSIS INTRUDED! FATAL ERROR.. SYSTEM HALTED!! Παιδια ολα καλα!! λειτουργει οπως πρωτα! συνδεσα απλα το πληκτρολογιο και το ποντικι και ειμαι windows τωρα!! σας ευχαριστω για την αναποκριση!!
tralalo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μην ξανά βγάλεις τον επεξεργαστή, δεν υπάρχει λόγος!
Sapounos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 το παθημα γινεται μαθημα και ευτυχως δεν ηταν μοιραιο για mobo και cpu... ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος και σχολαστικος γινονταν αλλα δεν το ξανακανω... καλο βραδυ σε ολους! 1
Roger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Aμμοβολη τους κανετε οταν τα καθαριζετε?Θελει λιγη πιεση αερα και κοφτα να δουλευεται η πηγη του αερα,κομπρεσερ,φυσερο,σπρει,πιστολακι για τα μαλλια what ever.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα