Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, προκειται για τον σταθερο ενος φιλου (Pentium D820 socket 755, 4GB, HD5450, MSI PT 890 Neo-V, Force 450W Psu). Oταν ξεκιναει, επειτα απο 4-5 λεπτα κλεινει μονος του σαν του διεκοψες την τροφοδοσια και θελει να ξαναπατηθει το power button για να ξεκινήσει. Οταν ξαναξεκινησει, δεν υπαρχει κανενα προβλημα οση ωρα και να χρησιμοποιηθει ο υπολογιστης. Μονο στο αρχικο boot εχει το προβλημα με το Shut Down. Μπορει κανεις να προσεγγισει το προβλημα? Εγω σκεφτομαι τροφοδοτικο εννοειται εφόσον ειναι και της πλακας, αλλα δεν ειναι περιεργο που στο δευτερο boot λειτουργει απροβληματιστα?

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

το προηγουμενο τροφοδοτικο που ειχα απο μια στιγμη και μετα δεν ελεγε να αναψει αν δεν το εκλεινα απο τον διακοπτη,περιμενα λιγο και μετα παταγα να ανοιξει το pc.

 

αν μπορεις δοκιμασε με καποιο αλλο τροφοδοτικο να δεις τι γινεται.

Δημοσ.

Ειναι σε αλλη πολη ο υπολογιστης, αυτο ειναι το κακο, μπηκα μεσω teamviewer και το ψαχουλεψα λιγακι και ειχε ενα σωρο malware και αηδιες (secret sauce, torntv κτλ). τα εκανα απεγκατασταση με Revo.. λεω στον ιδιοκτητη να το ξαναελεγξει και αν ειναι τροφοδοτικο, ευτυχως εχει εγγυηση..! απο θερμοκρασιες παντως κανενα προβλημα. Ολα σε πολυ λογικα πλαισια. 

Δημοσ.

Τωρα που μαλλον εχει χαθει η αποδειξη αγορας του τροφοδοτικου (Οκτ 2013) και εχω μονο το email απ'την παραγγελια του (Public)... μπορω να παρω λετε τηλ στο καταστημα να τους ζητησω επανεκδοση της αποδειξης για χρηση της εγγυησης?

Δημοσ.

Πες του να ρίξει και μια ματιά στους πυκνωτές της μητρικής μήπως έχει φουσκώσει κάποιος. Ειδικότερα αυτούς που είναι κοντά στον επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...