vidic7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το ρολοι http://www.amazon.com/Seiko-Kinetic-Mens-Watch-SKA555/dp/B008QP25C2/ref=sr_1_8?s=watches&ie=UTF8&qid=1389040883&sr=1-8&keywords=seiko+kinetic
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 οταν ανοιγουμε θεμα το βαζουμε στην σωστη κατηγορια. απο εκει και περα το βασικο ειναι τι θες απο ενα ρολοι.ψηφιακο?χρονογραφο?υψομετρα βαρομετρα?δερματινο λουρακι?μπρασελε?αδιαβροχο?τι απο ολα θες?
vidic7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 οκ σορρυ δεν το ηξερα θελω μπρασελε και δεν θελω να ασχολουμε με μπαταριες
solution1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πάρα πολύ καλό, αλλά το amazon.com δε στέλνει Ελλάδα
vidic7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 αν ξερεις τι εννοει kinetic?εννοω αν αξιζει?επειδη ειμαι λιγο ασχετος ενας φιλος μου εχει ενα premier kinetic το αφηνε και μετα απο 2-3 μερες το κουνουσε και η ωρα ρυθμιζοταν μονη της
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πάρα πολύ καλό, αλλά το amazon.com δε στέλνει Ελλάδα και αν στελνει αμα περασει τελωνειο δεν εχει νοημα θα το πληρωσει πιο ακριβα απο οτι αν το παρει απο εδω. αν ξερεις τι εννοει kinetic?εννοω αν αξιζει?επειδη ειμαι λιγο ασχετος ενας φιλος μου εχει ενα premier kinetic το αφηνε και μετα απο 2-3 μερες το κουνουσε και η ωρα ρυθμιζοταν μονη της δεν χρειαζεται να αλλαξεις μπαταρια ποτε αυτο ειναι το καλο του οποτε δεν χρειαζεται ανοιγμα οποτε δεν χαλαει η στεγανοποιηση του. για αυτοματη ρυθμιση ωρα δεν το εχω δει.
gigisoni Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 αν ξερεις τι εννοει kinetic?εννοω αν αξιζει?επειδη ειμαι λιγο ασχετος ενας φιλος μου εχει ενα premier kinetic το αφηνε και μετα απο 2-3 μερες το κουνουσε και η ωρα ρυθμιζοταν μονη της These watches also have built-in sensors that tell the wearer if the watch has been inactive for at least 24 hours. If the watch senses this, it will automatically put itself in sleep mode. To awaken the watch, the wearer simply gives it a shake of the wrist, and it will automatically reset the time and the date. Some kinetic watches have the ability to reset themselves even if they have been suspended for more than a year. Their ability to do this gives them greater energy-saving capabilities. http://www.wisegeek.org/what-are-kinetic-watches.htm Λίγο γουγλάρισμα λιγότερη ώρα παίρνει.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα Seiko Arctura Kinetic Chronograph (μοντέλο SNL001P) από το Νοέμβριο του 2004. Το φοράω μέχρι σήμερα καθημερινά. Δεν έχω αλλάξει μπαταρία ποτέ (για όσους δεν γνωρίζουν έχει μέσα μπαταρία, απλά την φορτίζει η κίνηση του χεριου). Είναι σκυλί και δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο τόσα χρόνια. Μόνο την ημερομηνία διορθώνω κάθε 2 μήνες (Το κλασσικό θέμα με τους "κουτσούς" μήνες που έχουν 30 και τον Φλεβάρη φυσικά). Δεν έχει πάθει τίποτα το κρύσταλλο και ας έχει φάει τρελά χτυπήματα. Βέβαια είναι sapphire crystal. Τωρα το δικό σου δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει πέρα απο το kinetic, αλλά όσο αφορά την αξιοπιστία ό,τι και να πω είναι λίγο για τα Seiko. Αν σου αρέσει οτπικά, και σου ταιριάζει και στο χέρι (πανε δοκίμασε ένα παρόμοιο σε κάποιο μαγαζί) δεν θα το μετανιωσεις για όλα τα υπόλοιπα. Α ξεχασα. Το είχα πάρει καινούριο από αμερικάνικο ebay (USPS ατελώς) γύρω στα 280 ευρώ, όταν στον κεντρικό αντιπρόσωπο στην Πανεπιστημίου είχε 660 και σε κατι χρυσοχοεία στη Γλυφάδα 800 . Οπότε καταλαβαίνεις και που να ψάξεις...
lupo2109 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πλεον η διαφορα εχει μικρυνει και σε πολλες περιπυωσεις εκμηδενιστει.Ρολοι diesel 180 ευρω στο ebay 200 στον αντιπροσωπο.Με συμφερε αν σκεφτει κανεις τα 17 ευρω μεταφορα και την αναμονη αλλα και το οτι και αν παθει εχω το μαγαζι διπλα μου
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ έχω seiko kinetic auto relay που γυρνάει στην ώρα που είναι αν δεν το φοράς για κάποιες μέρες. Μια χαρά λειτουργεί και δεν έχω κανένα πρόβλημα, να και περισσότερες info http://quartzimodo.com/the-seiko-kinetic-boon-or-bane/
Cryptic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εννοω αν αξιζει? Αξίζει με ποιά έννοια; Αν ο κυριότερος λόγος που ψάχνεις ένα τέτοιο ρολόϊ είναι για να κάνεις οικονονία στις μπαταρίες... οι μπαταρίες κάνουν 2 ευρώ και αντέχουν χρόνια, ενώ πληρώνεις 150+ ευρώ παραπάνω για ένα ρολόϊ με τέτοιο μηχανισμό.
fylatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αξίζει με ποιά έννοια; Αν ο κυριότερος λόγος που ψάχνεις ένα τέτοιο ρολόϊ είναι για να κάνεις οικονονία στις μπαταρίες... οι μπαταρίες κάνουν 2 ευρώ και αντέχουν χρόνια, ενώ πληρώνεις 150+ ευρώ παραπάνω για ένα ρολόϊ με τέτοιο μηχανισμό. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Υπάρχουν θέματα αδιαβροχοποίησης, αξιοπιστίας κλπ κλπ πολύ πιο σημαντικά από τα 2Ε. Εγώ έχω βάλει ένα premier kinect στο μάτι στο Tempus στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την αγορά γιατί δεν φοράω συχνά αυτά που ήδη έχω ή έχω κληρονομήσει.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα Seiko Arctura Kinetic Chronograph (μοντέλο SNL001P) από το Νοέμβριο του 2004. Το φοράω μέχρι σήμερα καθημερινά. Δεν έχω αλλάξει μπαταρία ποτέ (για όσους δεν γνωρίζουν έχει μέσα μπαταρία, απλά την φορτίζει η κίνηση του χεριου). Είναι σκυλί και δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο τόσα χρόνια. Μόνο την ημερομηνία διορθώνω κάθε 2 μήνες (Το κλασσικό θέμα με τους "κουτσούς" μήνες που έχουν 30 και τον Φλεβάρη φυσικά). Δεν έχει πάθει τίποτα το κρύσταλλο και ας έχει φάει τρελά χτυπήματα. Βέβαια είναι sapphire crystal. Τωρα το δικό σου δεν ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει πέρα απο το kinetic, αλλά όσο αφορά την αξιοπιστία ό,τι και να πω είναι λίγο για τα Seiko. Αν σου αρέσει οτπικά, και σου ταιριάζει και στο χέρι (πανε δοκίμασε ένα παρόμοιο σε κάποιο μαγαζί) δεν θα το μετανιωσεις για όλα τα υπόλοιπα. Α ξεχασα. Το είχα πάρει καινούριο από αμερικάνικο ebay (USPS ατελώς) γύρω στα 280 ευρώ, όταν στον κεντρικό αντιπρόσωπο στην Πανεπιστημίου είχε 660 και σε κατι χρυσοχοεία στη Γλυφάδα 800 . Οπότε καταλαβαίνεις και που να ψάξεις... με usps συνηθως δεν περναει τελωνειο αλλα και να περνουσε παλι θα σου βγηκε κανα 200 ευρω πιο φτηνα.απλα προσοχη λιγο για απομιμησεις αν μιλαμε για κινα κτλ η απο πωλητες με λιγες κριτικες κτλ. Πλεον η διαφορα εχει μικρυνει και σε πολλες περιπυωσεις εκμηδενιστει.Ρολοι diesel 180 ευρω στο ebay 200 στον αντιπροσωπο.Με συμφερε αν σκεφτει κανεις τα 17 ευρω μεταφορα και την αναμονη αλλα και το οτι και αν παθει εχω το μαγαζι διπλα μου σε καποια πραγματα πραγματι η διαφορα ειναι μικρη οποτε λες το παιρνω απο εδω και ας δωσω 20 ευρω παραπανω γιατι α.δεν μπλεκω με αλλη χωρα. β.παω και το δοκιμαζω. γ.αν χαλασει δεντρεχω να το στειλω ακομα και αν ειναι εντος εγγυησης. δ.δεν το περιμενεις και μην χαθει και μην το ενα και μη το αλλο. Αξίζει με ποιά έννοια; Αν ο κυριότερος λόγος που ψάχνεις ένα τέτοιο ρολόϊ είναι για να κάνεις οικονονία στις μπαταρίες... οι μπαταρίες κάνουν 2 ευρώ και αντέχουν χρόνια, ενώ πληρώνεις 150+ ευρώ παραπάνω για ένα ρολόϊ με τέτοιο μηχανισμό. 2 ευρω κανει η μπαταρια αλλα συνηθως μαζι με την μπαταρια πρεπει να αλλαξεις και φλατζα για την αδιαβροχοποιηση.οποτε το κοστος μπορει να φτασει και τα 20 ευρω.εκτος αν δεν σε νοιαζει η αδιαβροχοποιηση.βεβαια επειδη η μπαταρια σε αυτα δεν τελειωνει ευκολα ναι αν το βαλεις κατω τα 150 ευρω ειναι πχ 8 μπαταριες που αν η καθε μια κραταει 3 χρονια μιλαμε για 24 χρονια.αλλα στα seiko δεν πληρωνεις μονο το Kinetic.πληρωνεις και την μαρκα και γενικοτερα τα παντα.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι αυτός ο λόγος. Υπάρχουν θέματα αδιαβροχοποίησης, αξιοπιστίας κλπ κλπ πολύ πιο σημαντικά από τα 2Ε. Εγώ έχω βάλει ένα premier kinect στο μάτι στο Tempus στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω την αγορά γιατί δεν φοράω συχνά αυτά που ήδη έχω ή έχω κληρονομήσει. ε ναι να δωσεις 200 ευρω για ρολοι η παραπανω και να μην το φορας ή να εχεις αλλα ρολογια και να καθονται δεν εχει νοημα.ειναι σαν πεταμενα λεφτα.
ge000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Έχω εδώ και 14 χρόνια το Seiko Kinetic SQ100 είναι κορυφαία ρολόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα