NBestgirl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! Έχω ένα επεξεργασμένο βίντεο που πρέπει να το δώσω οπωσδήποτε αύριο , το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω dvd player για να κάνω δοκιμή αν παίζει εκτός υπολογιστή και ένα που έγραψα και το έδωσα δεν παίζει (divx νομίζω είναι) οπότε η ερώτηση μου είναι να το κάνω convert σε τί μορφή για να παίζει σίγουρα στο επιτραπέζιο dvd; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
tool1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Λογικα σε avi δεν θα υπαρχει προβλημα,οσο μυστηριο κι αν ειναι το dvd player.
NBestgirl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασα να πω οτι υπάρχει και μενού στην αρχή για επιλογή μεταξύ 2 βίντεο δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μην παίζει το μενού στο avi;
tool1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αυτο δεν το γνωριζω. Αλλα καλυτερα θα ηταν να εβγαζες το μενου κ να εβαζες μονο τ αρχεια avi σε φακελους, με διαφορετικο ονομα ο καθενας.
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Αφού δεν έπαιξε το divx δεν θα παίξει ούτε avi. Θα πρέπει να το γράψεις σαν καθαρό dvd video αν θες να παίζει παντού. Δες τα παρακάτω προγράμματα ελεύθερα DvdFlick οδηγός εδώ Free make Video Converter πληρωμή ConvertXtoDVD Αν το βίντεο είναι εξαρχής σε dvd video δεν χρειάζεται να το ξανά μετατρέψεις απλά το κάνεις αντιγραφή.
NBestgirl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Το έχω επεξεργαστεί στο AVS Video Editor και απο εκεί κάνω τη μετατροπή απλά δεν ξέρω τί να επιλέξω για να παίζει σε επιτραπέζιο και να είναι και όπως το θέλω, με μενού επιλογών δηλ κλπ.
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Από ότι βλέπω έχει επιλογή,πάνε Save to Disc και επέλεξε DVD http://onlinehelp.avs4you.com/AVS-Video-Editor/Features/SavingVideos/index.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα