N3k21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Όσον αφορά το video, μου φαίνεται πειραγμένο καθώς το ρομπότ φαίνεται καφετί επίσης... QFE. Σε άλλες φωτογραφίες των Κινέζων, πάλι γκρι φαίνεται...
Iphone.expertGr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το γνωστο βιντεο των αμερικανων το ξερουν ολοι πλεον οτι ειναι μουφα γτ κυματιζε μεχρι και η σημαια στο φεγγαρι..Χαχα Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Θεέ μου τι διαβάζουμε. Εν τω μεταξύ πράγματι σε άλλες φωτο φαίνεται γκρι το φεγγάρι των Κινέζων. Μάλλον και αυτοί το έστησαν.
gigisoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Γενικα εχει γινει θεμα το συγκεκριμενο περιστατικο με το χρωμα της σεληνης τις τελευταιες μερες Καποτε ελεγαν για την αμερικανικη σημαια οτι ανεμιζει και οτι δε θα επρεπε λογο της ατμοσφαιρας εκει.Αλλοι παλιοτερα εμπλεξαν ακομα και τον Στανλει Κιουμπρικ οτι εφτιαξε μαζι με την κυβερνηση ταινια στη περιοχη 51 και το παρουσιασαν σαν αποστολη στη σεληνη.Παιζουν πολλα που δε ξερουμε και ουτε θα μαθουμε. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Για να κουνηθεί κάτι δεν χρειάζεται αέρας μόνο. Αν το σπρώξεις παλι θα κουνηθεί και θα ανεμίσει πέρα δώθε μέχρι να χάσει την ενέργεια που του έδωσες. Αν δεν έπρεπε να ανεμίζει η σημαία μετά το στριφογύρισμα του παλουκιού από τους αστροναύτες εξαιτίας της έλλειψης ατμόσφαιρας, τότε δεν θα έπρεπε να μπορούν να κινηθούν ούτε οι ίδιοι οι αστροναύτες. Φυσική γυμνασίου, διαδίδουν που διαδίδουν κάποιοι μαλακίες, υπάρχουν και οι άλλοι που τζάμπα τους στέλναν χρόνια σχολείο... 2
arxaggelos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Η σημαία δεν ανεμίζει. Έχει σύρμα γύρω γύρω και στέκεται έτσι. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες εδώ και δεκαετίες.
gamanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Κάτι φίλοι μου πήγαν Μαλδιβες και μου λέγανε ότι η θάλασσα ήταν πράσινη. Πάντα μου φαίνονταν αφελείς , αλλα να τους κλέψει τόσο απροκάλυπτα το ταξιδιωτικό γραφειο, να τους υπνωτισει και να τους στείλει σε καποιο σκηνικο με χρωματισμενη πισίνα δεν το περίμενα. Ολοι ξέρουμε ότι η θάλασσα είναι μπλε. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Οι συνομωσιολογικές μπούρδες που συναντάμε σε "blogs" και "ειδησιογραφικές" - "αποκαλυπτικές" ιστοσελίδες δεν έχουν θέση εδώ. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις