johni41 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλη χρονια σε ολους! θελω να στειλω καμποσες ταινιες σε ξαδερφια μου μικρα σχετικα τα οποια προφανως δεν μπορουν κανουν κ πολλα με ταινιες και υποτιτλους. σκεφτηκα να βρω ενα προγραμμα να περναει τους υποτιτλους μεσα στην ταινια και να ειναι ενα αρχειο η ταινια με τους υποτιτλους. οι ταινιες σκεφτομαι να ειναι 4-5 σε καθε dvd σε μορφη divx,avi με κανονικη ποιοτητα αφου μου ειπαν οτι γραφει πανω το dvdplayer τους αλλα ισως καταφερουν να συνδεσουν τον υπολογιστη με την TV αν δε παιζει στο dvdplayer. μπορειτε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να το κανει αυτο? ειναι δυσκολη σαν διαδικασια ή θα το βρω σχετικα ευκολα?
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς με το Freemake Video Converter (είναι free) να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στις ταινίες και να κάψεις το dvd με τα αρχεία μέσα με ένα πρόγραμμα εγγραφής dvd. Για να μπορέσεις να βάλεις 4-5 ταινίες σε κάθε DVD πρέπει να ορίσεις το freemake να μη ξεπερνάει ένα συγκεκριμένο μέγεθος το κάθε αρχείο. Επίσης όρισε να κάνεις 2 pass encoding.
geortsaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για τα avi είναι εύκολη, περίπου τρία λεπτά ταινία. Με το aviaddxsubs δουλεύουν οι περισσότεροι..
johni41 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω παιδια! θα δοκιμασω και θα ενημερωσω αν βρω προβλημα...
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Για τα avi είναι εύκολη, περίπου τρία λεπτά ταινία. Με το aviaddxsubs δουλεύουν οι περισσότεροι.. Για ξεχωριστό player όμως θα πρέπει να γράφει πάνω(να έχει στάμπα) DivX αν λέει απλά avi ή XviD το ποιο πιθανό να μην τους βλέπει. Πρώτη δοκιμή που μπορείς να κάνεις είναι να γράψεις το avi όπως είναι σαν αρχείο στο dvd μαζί με τον υπότιτλο με ακριβός το ίδιο όνομα με λίγη τύχη θα τους δει. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις κάποιο κουμπί από το χειριστήριο για να αρχίσουν να παίζουν. Διαφορετικά όπως τα λέει ο θομάς,αν και νομίζω αν θυμάμαι καλά έχει και κουμπάκι το freemake για να γράψεις απευθείας σε dvd χωρίς να χρειαστεί άλλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα