Προς το περιεχόμενο

Note 2 ή Galaxy S4??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν λιγο καιρο μου εινε κολλησει στο μυαλο το Xiaomi Mi3. Επειδη ομως δεν το εχει πιασει κανενας στα χερια του για να δει πως λειτουργει(συμφωνα με τα specs) το απεφυγα, γιατι μπορει να βγαλει καποιο προβλημα αργοτερα.Ετσι βρηκα το note 2 στα 350 και το S4 στα 420.To S4 το εχω χειριστει και μου αρεσε...το note 2 οχι αλλα ολοι λενε οτι ειναι εξαιρετικο.Ομως με προβληματιζει λιγο το μεγεθος του(το τελευταιο που θελω ειναι να μην χωραει στην τσεπη του τζιν).Το πενακι ομως μου φαινεται χρησιμο,οταν θελω να κραταω γρηγορες σημειωσεις λογο δουλειας.Εχετε καποια εμπειρια απο τα δυο κινητα??Εχουν βγαλει καποιο προβλημα??Ποιο θα προτεινατε??

Δημοσ.

Εχω το S4 και για μενα ειναι το ιδανικο μεγεθος (5 ιντσες).,...κανενα προβλημα..κανενα lag..παει σφαιρα.

Ειχα το note1 και εχω χειριστει το note2 ...ειναι πανω κατω στο ιδιο μεγεθος αυτα τα 2...και οσο ναναι ειναι λιγο παντοφλιτσες...το note2 απο οσο ξερω παει και αυτο φετες....χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Απο κει και περα ζυγιζεις τα υπερ και τα κατα...το  note2 ειναι μεγαλυτερο (ισως βολευει περισσοτερο σε browsing , games , ταινιες) και εχει και το πενακι...

Δοκιμασε τα και τα 2...δες πως λειτουργουν..δες το μεγεθος τους και αποφασισε...προσωπικα για μενα το S4 ειναι το ιδανικο σε μεγεθος...και απο λειτουργιες με υπερκαλυπτει...

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος πήγαινε στο Note 2

Και πιο φθηνό και καλύτερη εμπειρία χρήσης από το S4

Δημοσ.

Το εχω δει μονο απο τα βιντεακια στο youtube...δεν υπαρρχει σε καποιο μαγαζι για να το δω απο κοντα!Το note 3 παντως μου φανηκε μεγαλο.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ενας απο πανω και τα 2 δε κολανε πουθενα,πολυ γρηγορα κινητα.

Απο κει και περα ειναι τι αναγκες εχεις.

Θες πενακι?

Θες βολικο μεγεθος?

Θες μεγαλη οθονη για browsing games movies?

Οσον αφορα το μεγεθος του note 2 πιστευω συνηθιζεται

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το μεγεθος του S4 τον γνωριζω το θεωρω απολυτα βολικο,δεν δημιουργει κανενα απολυτως προβλημα. Το πενακι  οπως ειπα και πιο πανω ειναι χρησιμο στις γρηγορες σημειωσεις!Δεν θελω οθονη κατω απο 5"

και κατι αλλο...το S4 λαγκαρει??Αυτο που χειριστικα εγω οχι(για μερικα λεπτα)...επειδη αρκετοι εχουν κανει παραπονα γι αυτο

Δημοσ.

Αν είναι να λαγκαρει κάποιο θα λαγκαρει το κινητό με τα χειρότερα specs. Αφού φοράνε το ίδιο Ui. Και αυτό είναι το Note 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...