Προς το περιεχόμενο

evleaks: Πρώτη ματιά στη νέα έκδοση του TouchWiz UI


Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί η CES να τραβάει τα βλέμματα αυτές της μέρες, όμως μία νέα διαρροή φέρνει στο φως την επόμενη έκδοση του TouchWiz της Samsung, μέσα από τρία screenshot που αποκάλυψε ο @evleaks στο Twitter.Σύμφωνα λοιπόν με τα screenshots, η Samsung βρίσκεται ακόμα στη δοκιμή του νέου UI, χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Από τις διαθέσιμες εικόνες, η επόμενη έκδοση του TouchWiz σχεδιαστικά είναι πιο "ήπια", με τα εικονίδια να φαντάζουν πιο στρογγυλεμένα, ενώ φαίνεται να έρχεται με αρκετά ενδιαφέροντα widgets, τα οποία ακόμα είναι άγνωστο το τι ακριβώς θα κάνουν.

 

Λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στην αποκάλυψη του Galaxy S5, το οποίο αναμένουμε να αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το Insomnia θα είναι εκεί για να δοκιμάσει πρώτο και να σας παρουσιάσει το νέο UI (αν όντως το δούμε).

 

Link.png Site: GSM Arena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπραβο σαμμυ αλλαξες τα εικωνιδια και χαρικες ε? χαχααχαχααχ ελεινη και δεν βαζεις μυαλο ποτε σαμμυ ξανα! παμε μοτο μοτο δυνατα σε περιμενουμε να παρεις τα σοβρακα απο ολους!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ πιο ωραίο έγινε. Βέβαια όμως δεν ξέρω αν θα κολλάει τόσο πολύ όσο στο σημερινό touchwiz,το οποίο εμφανισιακά είναι αίσχος. Πάντως για ακόμη μια φορά φαίνεται για Apple Rip-off. Δεν ξέρω γιατί,ίσως να'ναι τα χρώματα,μου θυμίζει αρκετά iOS 7.

Πάντως μπράβο στη Samsung,μου άρεσε πολύ περισσότερο από το σημερινό,άθλιο touchwiz!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα χρωματα απο πίσω θυμιζουν γαλαξια κατι που η Apple ειχε στο ios 7 (φόντο γαλαξια).Επισης το status bar ειναι καπως διάφανο το οποιο παλι θυμιζει ios 7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά δεν είναι apple rip off.Στο ubuntu τα ίδια γραφικά είναι και χειρότερα.Το ίδιο και στα mint (15).Το ίδιο και στα ubuntu gnome.

 

Δεν ξέρω γιατί τα linuxωειδή μοιάζουν τόσο μεταξύ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, συγνώμη κι όλας, αλλά μη τα παραλέμε! Lag σε S4 και Note 3 δεν έχω δει! Και μία φορά που έγινε (σε s4) ήταν επειδή είχα να κλείσω εφαρμογή κάτι μέρες!

 

Όσο για τον σχεδιασμό, προσωπικά δε μου άρεσε και πολύ, ακριβώς επειδή θυμίζει iOS7/mint/gnome όπως θέλετε πείτε τα (ειδικά το iOS7 το θεωρώ τουλάχιστον έκτρωμα). 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...