Gunix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας. Έχω ένα laptop HP Pavilion 15-e008sv (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03825529&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=5396678) και έχω εγκαταστήσει το AC IV και όταν πάω να τρέξω το exe μου βγάζει error ac4bfsp.exe και το error είναι 0xc000007b. Στο laptop εχει δυο κάρτες γραφικών την AMD και την Intel. Μήπως επηρεάζεται από αυτό?
Despotas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μάλλον δεν είναι συμβατή η κάρτα γραφικών. Στα επίσημα system requirements αναφέρεται πως δεν υποστηρίζουν επίσημα laptop chipsets: http://assassinscreed.ubi.com/en-no/news/news_detail.aspx?c=tcm:75-119821&ct=tcm:6-231-32
Gunix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στο laptop πάω υπολογιστή δεξί κλικ και ιδιότητες και λέει ότι έχω τα windows 8 δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά ότι έχω την έκδοση windows 8 (core) και δεν έχω τα pro, pro vl, pro with media center. Μήπως παίζει κάνα ρόλο αυτό γι' αυτό δεν μπορεί να μου τρέξει το παιχνίδι?
Despotas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει σχέση το λειτουργικό, τρέχει μια χαρά σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows 8.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Σε ένα άλλο thread ένα μέλος χρειάστηκε να τρέξει την εφαρμογή (το εκτελέσιμο του BF 4 στην περίπτωσή του) με admin rights (Run as administrator) για να μη βγαίνει το error. Το δοκίμασες αυτό; (επίσης είχε θέσει το εκτελέσιμο σε mode συμβατότητας με vista ). Εδώ δίνουν, τόσο στο blog post (σε κάπως βιαστικά αγγλικά) όσο και στα σχόλια μερικές εναλλακτικές λύσεις: http://msoos.wordpress.com/2010/09/11/0xc000007b-error-solution/ Βασικά ο poster του παραπάνω blog αναφέρει ότι είναι πρόβλημα των 64bit λειτουργικών και έχει να κάνει με 64bit dlls που χρησιμοποιούνται από την 32bit εφαρμογή (εκτελέσιμο του προγράμματος/παιχνιδιού) γιατί δεν μπορεί να βρεθεί η 32bit έκδοση τους εκεί που ψάχνει το σύστημα. Η λύση του ήταν να αντιγράψει τα 32bit dlls στο φάκελο όπου βρίσκεται το εκτελέσιμο της εφαρμογής. Στα σχόλια προτείνουν την (επαν)εγκατάσταση των Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) - το οποίο μπορεί να λύσει το πρόβλημα στην απλή του εκδοχή, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις (πχ αν υπάρχει κάποιο path στο PATH system variable που έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από αυτό για τα dlls του mvc++ πακέτου).
Gunix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Οκ. Απλός μου κάνει περιέγεια ότι σε έναν φίλο μου έχει tower PC με win 8 pro και του παίζει κανονικά χωρίς να του βγάλει τίποτα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 x64 ή x86 Windows 8; Αν ισχύει το παραπάνω ως αιτία του προβλήματος, τότε έχει σημασία αν είναι 64bit ή 32bit το λειτουργικό. Επίσης, έχει σημασία τι έχει εγκαταστήσει ο καθένας (από άλλα προγράμματα που μπορεί να επηρεάσουν το system path) και τι δεν έχει (c++ redistributable), όπως πιθανόν και από τι account παίζει ο καθένας (admin δικαιώματα ή περιορισμένος).
andrease30 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τον φιλο απο πανω,εχω windows 8 x64 και με βγαζει ακριβως το ιδιο μηνυμα για το ac4bfsp.exe, το θεμα ειναι οτι οταν ειχα κανει το update στο 8.1 ανοιγε κανονικα οταν γυρισα το laptop παλι στα 8 δεν ανοιξε ποτε το παιχνιδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα