Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν για το avatar του lefterman (famous θα γίνεις..) τι απεικονίζει..κάποιο καρτούν που φωνάζει-γκρινιάζει ή πλάτη καρχαρία μέσα σε νερό καρτουνίστικου καμβά; και σκέφτηκα να ανοίξω thread..

Το δικό μου είναι ένα ψηφιακό μάτι,σε πράσινο χρώμα(φύση) και τον δυαδικό κώδικα τυπωμένο στην ίριδα..

Οπότε...τι σημαίνει το Avatar σας??

Και γιατί το επιλέξατε??(προαιρετικό)

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν για το avatar του lefterman (famous θα γίνεις..) τι απεικονίζει..κάποιο καρτούν που φωνάζει-γκρινιάζει ή πλάτη καρχαρία μέσα σε νερό καρτουνίστικου καμβά; και σκέφτηκα να ανοίξω thread..

Το δικό μου είναι ένα ψηφιακό μάτι,σε πράσινο χρώμα(φύση) και τον δυαδικό κώδικα τυπωμένο στην ίριδα..

Οπότε...τι σημαίνει το Avatar σας??

Και γιατί το επιλέξατε??(προαιρετικό)

και κάποιος είναι μές στο μάτι με φωτοστέφανο...

hatred means μίσος οπότε είναι το (α) .

Εξάλλου για πλάτη καρχαρία θέλει πολύ φαντασία και απορώ πώς το είδες... B)

εμένα απεικονίζει σαολίν, περισσότερα εδώ

• Like 1
Δημοσ.

και κάποιος είναι μές στο μάτι με φωτοστέφανο...

hatred means μίσος οπότε είναι το (α) .

Εξάλλου για πλάτη καρχαρία θέλει πολύ φαντασία και απορώ πώς το είδες... B)

εμένα απεικονίζει σαολίν, περισσότερα

πτερύγιο..κύματα..εστίασε στον κύκλο μόνο.. :P

Δημοσ.

Σημαίνει πως είμαι περήφανος για το ότι αγαπώ άνδρες.Έναν συγκεκριμένα ιδιαίτερα.

Σημαίνει πως τόσο στη προσωπική ,κοινωνική,επαγγελματική,ιντερνετική ζωή μου and so on θα στέκομαι πάντα σύμμαχος και αλληλέγγυος στο κίνημα μέχρι η ισότητα για όλους να γίνει πραγματικότητα οπουδήποτε στο πλανήτη.Σημαίνει πως πασχίζω συνεχώς να μάθαινω την ιστορία αμέτρητων επώνυμων και ανώνυμων ανδρών κ γυναικών ανά την υφήλιο που αφοσίωσαν κ συνεχίζουν να αφοσιώνουν τη ζωή τους για το δικαίωμα μας στην αξιοπρέπεια.Σημαίνει πως καταννοώ κ προσπαθώ να προσεγγίζω με empathy τις αρνητικές διακρίσεις από που κ αν προέρχονται κ προς οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα.Σημαίνει ελπίδα πως οι μελλοντικές γενιές γκέι ανδρών και γυναικών που θα με ακολουθήσουν θα ζουν έλευθερα και ισότιμα όπου κ αν βρίσκοντε.

Κ προφανώς σημαίνει πως δεν είμαι κανας σαπιοκοιλιάς να πούμε συν ότι είμαι κ γαμώ τα τεκνάκια.Ειδικά τώρα με το μούσι τα σπάω φιλενάδες.

• Like 2
Δημοσ.

Τιμή και δόξα στην ομάδα ΔΙΑΣ καθώς πρόκειται για σωστό σώμα και μελλοντική δουλειά μου (αν δεν περάσω αξιωματικών).

• Like 1
Δημοσ.

Google "here's johnny" και θα μαθεις .

Ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες , ειναι Thriller , βασισμενο σε βιβλιο του Stephen King και μια απο τις καλυτερες ερμηνειες του Jack Nicholson κατ'εμε.

Επισης συμβολιζει πως ενω ειμαι αρκετα υπομονετικος και ανεκτικος , αν με φτασεις στα ορια μου θα γινει του Johnny :D

Btw , τοξοβολε , καλα ολα αυτα αλλα το ουρανιο τοξο εχει λογο υπαρξης στο avatar σου η ειναι εκει απλα για να το κανει ποιο Fabulous? :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

Google "here's johnny" και θα μαθεις .

Ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες , ειναι Thriller , βασισμενο σε βιβλιο του Stephen King και μια απο τις καλυτερες ερμηνειες του Jack Nicholson κατ'εμε.

Επισης συμβολιζει πως ενω ειμαι αρκετα υπομονετικος και ανεκτικος , αν με φτασεις στα ρια μου θα γινει του Johnny :D

Btw , τοξοβολε , καλα ολα αυτα αλλα το ουρανιο τοξο εχει λογο υπαρξης στο avatar σου η ειναι εκει απλα για να το κανει ποιο Fabulous? :devil:  :devil:  :devil:

Απο τα καλυτερα θριλερ η λαμψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...