man of steel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τι σημαινει το Avatar σου;;;;;;; Πλάκα κάνεις.....
Razor_7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πλάκα κάνεις..... Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Ούτε εγώ καταλαβαίνω. Μήπως είναι καρτούν της νέας γενιάς?
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τουλάχιστον η νέα γενιά έβαλε τη βράκα "από μέσα"
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 super goofy.ερμηνειες δυο. α.αγαπημενος ηρωας ,γκαφατζης και επισης κανω και συλλογη απο δαυτους. β.οσο χαζος ειναι απο την μια τοσο μεταμορφωνετε σε super goofy .double face/person.με αντιπροσωπευει 1
deesnider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Ούτε εγώ καταλαβαίνω. Μήπως είναι καρτούν της νέας γενιάς? Έλα ρε, κόψε το δούλεμα! Περιμένεις να πιστέψουμε ότι δεν ξέρεις το Μπομπ Σφουγαράκη; 3
Sarandis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ο τύπος που έγραψε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ Απο τα πρώτα κομμάτια που άκουσα όταν άρχισα να ασχολούμαι με μουσική 2
Razor_7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Ούτε εγώ καταλαβαίνω. Μήπως είναι καρτούν της νέας γενιάς? Έλα ρε, κόψε το δούλεμα! Περιμένεις να πιστέψουμε ότι δεν ξέρεις το Μπομπ Σφουγαράκη; Κάτσε μπερδεύτηκα τώρα. Ο Μπόμπ σφουγγαράκης είναι τετραγωνοπαντελονής, σωστά? Αυτός εδώ είναι τριγωνοσωβρακής...
deesnider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Κάτσε μπερδεύτηκα τώρα. Ο Μπόμπ σφουγγαράκης είναι τετραγωνοπαντελονής, σωστά? Αυτός εδώ είναι τριγωνοσωβρακής... Έλα ρε 'συ! Αυτή είναι βασική γνώση: Έτσι γίνεται, μόνο όταν φάει σπανάκι. 1
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Random παλια pic που ειχα βρει σε ενα site στο οποιο και καλα ποσταρες ανωνυμα μυστικα. Πλακα πλακα αν καταλαβε κανεις το site ας το πει γιατι εχω ξεχασει ποιο ηταν και θα θελα να του ριξω παλι καμια ματια. Τελος παντων μου αρεσε ετσι οπως προτασσει το χερι του σε στυλ βοηθειας. Actually he's Chris Angel, an American magician. Έχει παίξει και στο CSI NY Έχει Ελληνικές ρίζες. 1
alexis333 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Aν και δεν μενω πλεον εκει... Καναδαρα! Επαναπατριστηκες ?
lak10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Hazuki Ryo ο πρωταγωνιστης του Shenmue του μεγαλυτερου αριστουργηματος που υπηρξε ποτε σε video game 1
deesnider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 καναβουρι «Λουκουμάκι» είπε ότι προσφέρει ο άνθρωπος. Άλλο το τι θες εσύ...
παπι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Οταν λεω καναβουρι, εννοω αυτο που πουλανε στο σουπερ. Κινκι μαϊντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα