linkin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ο τύπος που έγραψε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ Απο τα πρώτα κομμάτια που άκουσα όταν άρχισα να ασχολούμαι με μουσική Ψυχουλα ο δικος σου... Επαναπατριστηκες ? Ουτε καν ρε! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Actually he's Chris Angel, an American magician. Έχει παίξει και στο CSI NY Έχει Ελληνικές ρίζες. Τωρα αν σου πω πως τον εχω δει τον τυπο (στο net) αλλα δεν ειχα κανει ποτε τη συνδεση τι θα πεις? "Βγαλε το αβαταρ ρε μεγαλε" θα πεις και καλα θα κανεις
Sarandis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ψυχουλα ο δικος σου... Ναι, παιδί της εκκλησίας.
Prozac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι, παιδί της εκκλησίας. Κατα κάποιον τρόπο μπορεί να θεωρηθεί 1
Sog96Ch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πλάκα κάνεις..... Θα επρεπε να ξερω καποιο με ενα S στην στολη του; Επισης τι σημαινει το nickname σου;
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το Σ νομίζω είναι από το Σουμάχερ(σορρυ αν κάνω λάθος, δεν ασχολούμαι με Φ1). Το μαν οφ στιλ πρέπει να είναι η ευχή που λένε σε κάποιον όταν χτυπάει "σιδερένιος" (μιας και χτύπησε πρόσφατα)
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το μαν οφ στιλ πρέπει να είναι η ευχή που λένε σε κάποιον όταν χτυπάει "σιδερένιος" (μιας και χτύπησε πρόσφατα) άντρας με στυλ σημαίνει. Για ποιό λόγο όμως τέτοιο nick, βάζεις πηλό κάργα?
vacilis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 <--- Τη βρήκα στο google , μου αρεσε και την εβαλα.
man of steel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 άντρας με στυλ σημαίνει. Για ποιό λόγο όμως τέτοιο nick, βάζεις πηλό κάργα? καλά κατά πάσα πιθανότητα με τρολάρετε αλλά ο man of steel όπως και το avatar είναι ο superman! Τώρα αν δεν ξέρετε τον superman δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 απολυτως τιποτα Πες μου αν αυτός στο άβαταρ είσαι εσύ.
Sog96Ch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλά κατά πάσα πιθανότητα με τρολάρετε αλλά ο man of steel όπως και το avatar είναι ο superman! Τώρα αν δεν ξέρετε τον superman δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο... Τι ειναι ο superman; Μηπως ειναι η κατα λεξη μεταφραση υπερ-αντρας (εννοωντας τον ανδρισμο του) αλλα με τετοια στολη σε ποια θα αρεσει;
lary7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το πραγματικο προτυπο απο το "δωρακι" που επερνες οταν "μηδενιζες" το Tetris στο gameboy. Σε δευτερη ερμηνεια συμβολιζει την ανθρωπινη ματαιοδοξια και τους "λευκους ελεφαντες"....
poten159 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 (------ Αληθειες γυρω απο την ζωη.... (σιγάαα κοψε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα