Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω το φορουμ ! για ακομη μια φορα ερχομαι να ζητησω την πολυτιμη βοηθεια σας!εχοντας πλεον κανενα μαθημα για πτυχιο και περιμενοντας να παρουσιασω δυπλωματικη(που την εχω τελειωσει ηδη) μου εχουν μπει ιδεες στο μυαλο να εγγραφω σε καποιο ιδιωτικο πανεπιστημιο η να κανω καποια σεμηναρια πληροφορικης η ανοιχτο πανεπιστημιο.Η τρελα μου μια ζωη ηταν η πληροφορικη και ο προγραμματισμος οπου ασχολουμαι μονος μου διαβαζοντας βιβλια και tutorials κυριως java και c++!και παραθετω τις εξης ερωτησεις

1.απλα θελω να ασχολειθω με τον προγραμματισμο ως 2ο πτυχιο η μεταπτυχιακο!τα ιδιωτικα κολλεγια ειναι αξιολογα στην αθηνα?

2. σεμηναρια με πιστοποιηση υπαρχουν(java-c++)???

3.στα ανοιχτα πανεπιστημια ειναι ικανοποιητικο το ευρος μαθησης??αν ναι πως ακριβως λειτουργουν?

4.πανεπιστημια οπου προσφερουν τις "υπηρεσιες τουσ απο αποσταση" υπαρχουν?

συγνωμη αν σας ζαλησα και ευχαριστω εκ των προτερων για ολες σας τις απαντησεις!!

 

Δημοσ.

1) Τα λίγα καλά ιδιωτικά κολλέγια που έχουμε ναι είναι αξιόλογα. Νομίζω οπουδήποτε είναι καλύτερα απο το να θέλεις να παρακολουθήσεις μάθημα και να καταλήγεις να κάνεις όλο το εξάμηνο σε 15 ημέρες.

2) Για Java ναι υπάρχει το Certification της Oracle, για C++ δεν ξέρω.

3) Δεν γνωρίζω

4) Υπάρχουν αλλά είναι ΠΟΛΥ ακριβά και έχοντας εμπειρία απο τέτοια προγράμματα, έχω να πω ότι τίποτα δεν μπορει να αντικαταστήσει έναν ΚΑΛΟ καθηγητή.

 

Πάνω απ'όλα όμως μετράει η δική σου θέληση. Υπάρχουν άτομα τα οποία απλά θέλουν το "χαρτί", αγοράζουν εργασίες/διπλωματικές περνάνε κουτσά στραβά τις εξετάσεις και ποτέ δεν μαθαίνουν τίποτα - όσο αξιόλογο και να είναι το πρόγραμμα.

  • Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου! μπορεις να μου αναφερεις παραδειγματα ιδιωτικων κολλεγιων που εχουν αξιολογους καθηγητες στον τομεα της πληροφορικης και συναμα του προγραμματισμου??

Δημοσ.

Καλησπέρα ,
πρόσφατα εκανα παρομοια έρευνα , περα απο το καποδηστριακό το οποίο εχει ενα πολύ αξιόλογο προγραμμα e learning ακόμα για για συγγραφή κώδικα  και εφαρμογών σε android, το οποίο δεν ειναι δωρεάν εχει διδκτρα, μονο το mediteranean αισθανθηκα οτι ηξεραν τι έλεγαν αλλα και εκεί προωθούν το ccna και το ccnp. Παρόλα αυτά αν θες να κατοχυρωσεις γνώση σχετικά με κάποια γλώσσα, πολλα φροντιστήρια που έχουν ecdl έχουν και τα αντιστοιχα τις oracle.Απλά να ξερεις οτι αυτα τα χαρτια (οχι το CCNA η  το ccnp) πιστοποιούνται από τον ίδιο οργανισμο όπως και τα ιεκ( ΟΕΕΚΚ λεγεται νομίζω) οπότε αν σε ενδιαφέρει σε πρωτο επίπεδο θα συνιστουσα να κοιτάξεις και κάποιο ιεκ.Ειτε ιδιωτικό είτε δημοσιο.

Ελπίζω να σε βοήθησα και γω τωρα τα ψάχνω οπότε ζητώ συγνώμη αν εχω παρανοήσει κατι :D

  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά στο internet υπάρχουν πολλά free resources, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις με κάποια από αυτά και στη συνέχεια αν δε σε καλύπτουν μπορείς να κοιτάξεις και ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών.

 

Ρίξε μια ματιά κι εδώ για να πάρεις μερικές ιδέες:

http://tassosk.tumblr.com/post/62239380976/free-e-learning-resources

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως αναφερθηκε ηδη και εχοντας ολοκληρωσει το μεταπτυχιακο μου εκει μπορω να πω, πως με τις καταλληλες επιλογες σε μαθηματα το ΑΙΤ προσφερει αρκετη γνωση, εχει καποια στραβα, αλλα αμα θες να μαθεις μπορεις.

  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να το ξεθαψω μιας και με ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο με τον ΌΠ.

Το Mediterranean που αναφέρθηκε πιο πάνω αξίζει τα 330€ που ζητάνε το μήνα;

 

Έχω ξεκινήσει java και object c μόνος αλλα προχωραω πολυ αργά και ενδιαφέρομαι

για δουλεια εξωτερικο μετα όπου το σχετικό πτυχίο είναι απαραίτητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...