tuareg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα,Έχει μολυνθεί το μηχανημά μου και δεν έχω βρεί τρόπο να το διορθώσω.Συγκεκριμένα όταν τρέχω στο command line την εντολή netstat εμφανίζονται συνήθως 30 - 40 ενεργές συνδέσεις.Μία-δύο από αυτές προέρχονται από το antivirus (avast). Το λειτουργικό του συστήματος είναι τα windows XP Service Pack 3 και χρησιμοποιώ το firefox, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον ΙΕ. Στο Wi-fi, έχω κωδικό και το firewall είναι ενεργοποιημένο.Έχω δοκιμάσει το malwarebytes( δεν εμφανίζεται να έχω κάποιο ιό) και το ccleaner για συντήρηση, χωρίς επιτυχία.Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το πως να ρυθμίσω σωστά τα settings στις συνδέσεις δικτύου στα windows ή σε άλλα προγράμματα, αν και τα προφανή τα έχω κάνει. Αν κάποιος πέραν αυτού, έχει να προτείνει κάποιο πολύ απλό βιβλίο ή κείμενο για να μάθει κανείς να παρακολουθεί θέματα δικτύου και ασφάλειας, θα ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ,
arc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν κατάλαβα τι ειναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις οτι εχεις μολυνθεί με ιο 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ουτε εγω καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οτι βλεπει πολλα ανοιιχτα Processes τα οποια βεβαια μπορει να ειναι και φυσιολογια αν καποια προγραμματα προσπαθουν να βρουν ιντερνετ για Update Κτλ.πχ antivirus κτλ
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ασε το netstat και παίξε μ'αυτό. CurrPorts v2.10 - http://www.nirsoft.net/utils/cports.html Πιθανότατα είναι false alarm, να ξέρεις.. 2
tuareg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Sorry, αν είναι false alarm. Αυτό εμφανίζεται στο command line, στον firefox έχω δύο tabs ανοιχτά. netstat.pdf
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 αν ενα δυο antivirus δενβρισκουν κατι τοτε δεν εχεις κατι.με το netstat δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη.γιατι δεν φαινεται τι ειναι το καθενα.και το net limiter σου βγαζει τι τραβαει bandwidth αλλα παλι δεν σημαινει οτι θα δεις κατι.του avast μπορει απλα να ειναι τα connections που κοιταει για Update.μετα ειναι η naytemporiki. 1
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 αν δεις κατι αλλο παραξενο πες μας αλλα λογικα εισαι clean
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα