Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχει μολυνθεί το μηχανημά μου και δεν έχω βρεί τρόπο να το διορθώσω.

Συγκεκριμένα όταν τρέχω στο command line την εντολή netstat εμφανίζονται συνήθως 30 - 40 ενεργές συνδέσεις.

Μία-δύο από αυτές προέρχονται από το antivirus (avast).

Το λειτουργικό του συστήματος είναι τα windows XP Service Pack 3 και χρησιμοποιώ το firefox, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον ΙΕ.

Στο Wi-fi, έχω κωδικό και το firewall είναι ενεργοποιημένο.

Έχω δοκιμάσει το malwarebytes( δεν εμφανίζεται να έχω κάποιο ιό) και το ccleaner για συντήρηση, χωρίς επιτυχία.

Οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το πως να ρυθμίσω σωστά τα settings στις συνδέσεις δικτύου στα windows ή σε άλλα προγράμματα, αν και τα προφανή τα έχω κάνει.

Αν κάποιος πέραν αυτού, έχει να προτείνει κάποιο πολύ απλό βιβλίο ή κείμενο για να μάθει κανείς να παρακολουθεί θέματα δικτύου και ασφάλειας, θα ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

οτι βλεπει πολλα ανοιιχτα Processes τα οποια βεβαια μπορει να ειναι και φυσιολογια αν καποια προγραμματα προσπαθουν να βρουν ιντερνετ για Update Κτλ.πχ antivirus κτλ

Δημοσ.

αν ενα δυο antivirus δενβρισκουν κατι τοτε δεν εχεις κατι.με το netstat δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη.γιατι δεν φαινεται τι ειναι το καθενα.και το net limiter σου βγαζει τι τραβαει bandwidth αλλα παλι δεν σημαινει οτι θα δεις κατι.του avast μπορει απλα να ειναι τα connections που κοιταει για Update.μετα ειναι η naytemporiki.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...