louisbeats2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει Ειμαι Άνδρας Ηλικία 16,5 Υψος 201cm Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+ Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFO junior Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Προσωπικά αν ήμουν στην ηλικία σου και είχα αντίστοιχο ύψος, δε θα κοίταγα σε πρώτη φάση να χάσω να χάσω βάρος, αλλά θα προσπαθούσα να αποκτήσω περισσότερη μυική μάζα. Σταδιακά θα έπεφτες και κάτω από τα 130, η επιπλέον μυική μάζα θα συνέβαλλε στη μεγαλύτερη θερμιδική κατανάλωση. Θα ξεκίναγα κάποιο πρόγραμμα με βάρη σε γυμναστήριο, προσαρμόζοντας και τη διατροφή μου σύμφωνα με τις συμβουλές του γυμναστή. Άντε, ίσως χρειάζεσαι και λίγη αεροβική στο "ενδιάμεσο". Πάντως θα ήταν κρίμα να πλακωνόσουν στις δίαιτες νέο παιδί. Τρέχα σε γυμναστήριο και ρώτα! Ευχαριστώ πολυ! Sent from my iPhone using Insomnia
thetruth Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ειναι πολυ απλα τα πραγματα φιλε μου.. θερμιδες που καταναλωσες < θερμιδες συντηρησης.
Rush13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με τις ολίγες γνώσεις μου πάνω σε θέματα διατροφής και γυμναστικής θα σου πώ οτι ειναι ΕΥΚΟΛΟ να χάσεις κιλά αρκεί να ξεχάσεις τα όσα ξέρεις μέχρι σήμερα. Δηλαδή ξέχασε τα : -κόβω το βραδινό -δεν τρώω πολύ -τρωω μόνο ενα γευμα ή δυο την ημέρα - τρώω φρούτα και τέτοια πρέπει να κάνεις το αντίθετο απο αυτά. Για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις πρεπει να καταλάβεις πως δουλευει το σώμα σου. Το σώμα σου λοιπόν καιει πρώτα την πρωτεινη την οποία την χρησιμοποιεί κατα βάση για την συντηρηση των μυών σου , μετά καιει τους υδατάνθρακες και τελευταιο το λίπος. Εμείς θέλουμε να ωθήσουμε το σώμα σου να κάψει το λίπος , οπότε ένας ευκολος τρόπος ειναι να μειώσουμε την λήψη υδατάνθρακα και να αυξήσουμε την λήψη πρωτείνης ώστε το σώμα σου να αναγκαστεί να ψάξει για ενέργεια στις αποθήκες λίπους που έχεις Ας το πάρουμε απο την αρχή , ο υδατάνθρακας ειναι άμεση πηγή ενέργειας , δηλαδή ο οργανισμός σου θα πάρει κατευθείαν την ενέργεια που χρειάζεται άμα φάς υδατάνθρακα, ενώ με την πρωτείνη θα αργήσει πολύ επειδή θα του πάρει ώρα να επεξεργαστεί την τροφή. Κάτι βασικό είναι οτι ο οργανισμός μας άμα πάρει περισσότερο υδατάνθρακα απ'οτι χρειάζεται αυτό που θα περισσέψει θα τον αποθηκευσει σαν λίπος. Βάση αυτών πρέπει να μάθουμε τις ανάγκες μας ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας ώστε να παίρνουμε όσο υδατάνθρακα χρειαζόμαστε και όχι περισσότερο. Ένας καλός τρόπος αδυνατίσματος ειναι ο εξής. Υπολογίζεις περίπου πόση τροφή χρειάζεται την μέρα και το σπάς σε 4-6 γευματα, προσπαθείς να τρώς ανα 3 ώρες. Στην αρχή θα πεινάς γιατι δεν θα χορταίνεις και θέλει προγραμματισμό αλλα μετά απο 2 βδομάδες ο μεταβολισμός σου θα αλλάξει και θα πείνας ανα τρείς ώρες αυτόματα και θα χορταίνεις αυτόματα με το φαί αυτό Καλό είναι επίσης να πίνεις ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα και ένα μετά Τα γευματα αυτά επειδή θές να χάσεις βάρος θα πρέπει να περιέχουν περιορισμένο υδατάνθρακα και πολυ πρωτείνη. Δηλαδή πολυ κοτόπουλο.μοσχάρι,ψάρια κτλπ και όχι ζυμαρικά,ψωμιά,τυριά κ τέτοια Η ποσότητα του γευματος και του υδατάνθρακα και της πρωτείνης που θα περιέχει εξαρτάται απο τι ώρα θα φάς το γευμα Το πρωί ξεκινάμε με μια γερή δόση υδατάνθρακα για να ξεκινήσει η μέρα μας και καταλήγουμε στα τελευταια γευματα απο τις 8 κ μετά χωρίς καθόλου μα καθόλου υδατάνθρακα Παράδειγμα μια συνηθισμένη μέρα για μένα -09:00 Κουάκερ βρώμης με γάλα και μέλι, ένα ποτήρι γάλα 2% και καφέ -12:00 Σάντουιτς με μαυρο ψωμί γαλοπουλα ντομάτα -15¨00 Κοτόπουλο με ρύζι -18¨00 κοτόπουλο με ρύζι - 20:00 κοτόπουλο με αγγουροντομάτα - 23:00 φέτες γαλοπούλα, ή γάλα 2% , ή γιαουρτάκι, ή αμύγδαλα Όσο αφορά γυμναστική 7--10 χιλιόμετρα την ημέρα καθε επόμενη μέρα στον διαδρομο η οπουδήποτε θα σου δώσουν καλά αποτελέσματα Καλή ειναι η διαλυματική προπόνηση αυξανόμενης εντασης (Google it) Με τον συγκεκριμένο τρόπο φίλος μου έχασε σε 5 μήνες 30 κιλά και το βασικότερο ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕ το δέρμα του γιατι τα έχασε σωστά 1
louisbeats2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Με τις ολίγες γνώσεις μου πάνω σε θέματα διατροφής και γυμναστικής θα σου πώ οτι ειναι ΕΥΚΟΛΟ να χάσεις κιλά αρκεί να ξεχάσεις τα όσα ξέρεις μέχρι σήμερα. Δηλαδή ξέχασε τα : -κόβω το βραδινό -δεν τρώω πολύ -τρωω μόνο ενα γευμα ή δυο την ημέρα - τρώω φρούτα και τέτοια πρέπει να κάνεις το αντίθετο απο αυτά. Για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις πρεπει να καταλάβεις πως δουλευει το σώμα σου. Το σώμα σου λοιπόν καιει πρώτα την πρωτεινη την οποία την χρησιμοποιεί κατα βάση για την συντηρηση των μυών σου , μετά καιει τους υδατάνθρακες και τελευταιο το λίπος. Εμείς θέλουμε να ωθήσουμε το σώμα σου να κάψει το λίπος , οπότε ένας ευκολος τρόπος ειναι να μειώσουμε την λήψη υδατάνθρακα και να αυξήσουμε την λήψη πρωτείνης ώστε το σώμα σου να αναγκαστεί να ψάξει για ενέργεια στις αποθήκες λίπους που έχεις Ας το πάρουμε απο την αρχή , ο υδατάνθρακας ειναι άμεση πηγή ενέργειας , δηλαδή ο οργανισμός σου θα πάρει κατευθείαν την ενέργεια που χρειάζεται άμα φάς υδατάνθρακα, ενώ με την πρωτείνη θα αργήσει πολύ επειδή θα του πάρει ώρα να επεξεργαστεί την τροφή. Κάτι βασικό είναι οτι ο οργανισμός μας άμα πάρει περισσότερο υδατάνθρακα απ'οτι χρειάζεται αυτό που θα περισσέψει θα τον αποθηκευσει σαν λίπος. Βάση αυτών πρέπει να μάθουμε τις ανάγκες μας ανάλογα με τον τρόπο ζωής μας ώστε να παίρνουμε όσο υδατάνθρακα χρειαζόμαστε και όχι περισσότερο. Ένας καλός τρόπος αδυνατίσματος ειναι ο εξής. Υπολογίζεις περίπου πόση τροφή χρειάζεται την μέρα και το σπάς σε 4-6 γευματα, προσπαθείς να τρώς ανα 3 ώρες. Στην αρχή θα πεινάς γιατι δεν θα χορταίνεις και θέλει προγραμματισμό αλλα μετά απο 2 βδομάδες ο μεταβολισμός σου θα αλλάξει και θα πείνας ανα τρείς ώρες αυτόματα και θα χορταίνεις αυτόματα με το φαί αυτό Καλό είναι επίσης να πίνεις ένα ποτήρι νερό πριν το γεύμα και ένα μετά Τα γευματα αυτά επειδή θές να χάσεις βάρος θα πρέπει να περιέχουν περιορισμένο υδατάνθρακα και πολυ πρωτείνη. Δηλαδή πολυ κοτόπουλο.μοσχάρι,ψάρια κτλπ και όχι ζυμαρικά,ψωμιά,τυριά κ τέτοια Η ποσότητα του γευματος και του υδατάνθρακα και της πρωτείνης που θα περιέχει εξαρτάται απο τι ώρα θα φάς το γευμα Το πρωί ξεκινάμε με μια γερή δόση υδατάνθρακα για να ξεκινήσει η μέρα μας και καταλήγουμε στα τελευταια γευματα απο τις 8 κ μετά χωρίς καθόλου μα καθόλου υδατάνθρακα Παράδειγμα μια συνηθισμένη μέρα για μένα -09:00 Κουάκερ βρώμης με γάλα και μέλι, ένα ποτήρι γάλα 2% και καφέ -12:00 Σάντουιτς με μαυρο ψωμί γαλοπουλα ντομάτα -15¨00 Κοτόπουλο με ρύζι -18¨00 κοτόπουλο με ρύζι - 20:00 κοτόπουλο με αγγουροντομάτα - 23:00 φέτες γαλοπούλα, ή γάλα 2% , ή γιαουρτάκι, ή αμύγδαλα Όσο αφορά γυμναστική 7--10 χιλιόμετρα την ημέρα καθε επόμενη μέρα στον διαδρομο η οπουδήποτε θα σου δώσουν καλά αποτελέσματα Καλή ειναι η διαλυματική προπόνηση αυξανόμενης εντασης (Google it) Με τον συγκεκριμένο τρόπο φίλος μου έχασε σε 5 μήνες 30 κιλά και το βασικότερο ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣΕ το δέρμα του γιατι τα έχασε σω ηδη εδω και ενα μιση μηνα το κανω αυτο και σε πιο αυστηρο αλλα δεν προλαβαινω να αθληθω
Rush13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι αναγκαστικό να αθληθείς για να χάσεις βάρος , απλά εννοείται με την γυμναστική θα δείς πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα . Για να έχεις ενα καλο σώμα το 70% ειναι διατροφή και το 30% η γυμναστική. Απλά πρόσεχε να τρώς , μην κόβεις γευματα και φαγητό γιατι θα το μετανιώσεις , και να τρώς κρέας!!! πριν χρόνια ημουν αρκετά κιλά πάνω τα έχασα απότομα και όχι σωστά, έχασα τον περισσότερο μυικό ιστό μου και μου έμεινε το λίπος....κατέστρεψα το σώμα μου Μου πήρε 2 χρόνια λιώσιμο στο γυμναστήριο για να επανέλθω Διάβασε , στο ίντερνετ έχει πολλά άρθρα στο πώς λειτουργεί το σώμα σου, μάθε το σώμα σου θα καταλαβαίνεις τις ανάγκες σου σε τροφή και δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα με τα κιλά
sargus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ότι λέει ο Rush παιδιά. Αυτό και μόνο αυτό. Οτιδήποτε άλλο κάνετε είναι έγκλημα και για το φουκαριάρικο το σώμα σας (και αισθητικά) αλλά και για τους κόπους σας που πάνε χαμένοι ή είναι τέλοςπάντων πρόσκαιροι. Αυτά που λέει ο Rush φυσικά και μπορείτε να τα τροποποιήσετε στα δικά σας γούστα (ρωτήστε και κανένα ειδικό εαν θέλετε) και το μεγάλο μυστικό για μια μακρά ζωή με όμορφο σώμα και χωρίς προβλήματα υγείας σχετιζόμενα με το φαγητό (καρδιά, καούρες κτλ.) είναι να το κάνετε τρόπο ζωής ΜΟΝΙΜΟ και όχι δίαιτα για συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να χάσετε τα κιλά.
benign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Φιλε louisbeats2, αν και κατα βαση σου λενε σωστα πραγματα,επειδη εισαι στην αναπτυξη ακομη και αρκετα μικρος,θα σε συμβουλευα να πας σε γιατρο διαιτολογο ,να σου κανει εξετασεις και να σου δωσει μια ισορροπημενη διαιτα. Επισης να πω στους υπολοιπους οτι δεν υπαρχει η τελεια διαιτα για ολους τους ανθρωπους.Μονο μερικα σωστα πραγματα ετσι γενικα.Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα και στην γυμναστικη και στην διατροφη και στα ειδη τροφης. Για παραδειγμα ειχα εναν μαθητη στην ηλικια του louisbeats2 που ειχε καποια σπανια παθηση που ο οργανισμος του συχνα παθαινε υπογλυκαιμια, και επιβαλλοταν να τρωει συχνα υδατανθρακες και ζαχαρη.Λες και το σωμα του καταβροχθιζε την ζαχαρη αφυσικα γρηγορα.Μεχρι να τον εξετασουν και να διαγνωστει σωστα λιποθυμουσε δεξια και αριστερα. Την περιοδο 2003-2006 ειχα παχυνει παρα πολυ και ειχα φτασει 127 κιλα με υψος 1,80. Ξεκινησα την στανταρντ δαιτα με συχνα μικρα γευματα και ασκηση με βαρη και αεροβικη που προτεινονται .Με βοηθησε πολυ και εφτασα στα 110 κιλα το 2009 φτιαχνοντας συναμα και καλη μυικοτητα. Αλλα μετα τζιφος.Ενω ειχα θρησκευτικη συνεπεια και συνεχιζα να γυμναζομαι και να τρεφομαι ορθοτατα δεν εχανα οχι κιλο,αλλα ουτε γραμμαριο.Ειχε ερθει το 2011 και μεσα σε αυτα τα 2 χρονια ειχα μηδενικη προοδο. Ξεκινησα intermittent fasting που ουσιαστικα σημαινει οτι τρωω μονο μεσα σε μια μικρη χρονικη περιοδο της ημερας (στην περιπτωση μου απο 6 το απογευμα μεχρι 9 το βραδυ.Εννοειται σωστες τροφες πρωτεινη,λιπαρα,υδατανθρακες τα παντα.Την υπολοιπη μερα τιποτε απολυτως και ειχα εξαιρετικα αποτελεσματα. Εχω φτασει 98 κιλα, δεν εχασα καθολου μυικοτητα,εχω καλη γραμμωση και αισθανομαι περιφημα.Κανω εξετασεις αιματος καθε εξαμηνο και οι τιμες ειναι αριστες.Ουτε μυικοτητα εχω χασει ουτε ελλειψη ενεργειας εχω,ουτε το παραμικρο προβλημα.Ειμαι στην καλυτερη φαση στην ζωη μου. Και περα απο γερα βαρη στο γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα και τα 30 λεπτα διαδρομο,εδω και εναμισι χρονο λογω ανεργιας και υπαρξης ελευθερου χρονου,περπαταω 6 ωρες,3 φορες την εβδομαδα μεγαλες αποστασεις στην Αθηνα,γιατι με ευχαριστει και βαριεμαι να καθομαι μεσα. Επισης ασχολουμαι με εντονη πνευματικη προσπαθεια γιατι παιζω αγωνιστικο σκακι.Μελετη 5 ωρες την ημερα.Ειμαι σε μεγαλυτερη ενεργεια απο ποτε στην ζωη μου. (Αντιθετα οταν ετρωγα τα πολλα μικρα γευματα,αισθανομουν υπνηλια και νωθροτητα.) Δεν το συνιστω σε αλλους,γιατι δεν ξερω αν θα τους βολεψει.Μπορει ακομη και να ειναι κακο για καποιους,δεν ειμαι ειδικος.Απλα το αναφερα για να διατυπωσω το επιχειρημα οτι δεν υπαρχει η τελεια διαιτα για ολους μας και ο καθενας ειναι διαφορετικος.(Να πω επισης οτι με την οικομικη κριση και τις πολυ ακριβες τιμες στα τροφιμα,που τεινουν να γινουν ειδος πολυτελειας,αυτη η διατροφη που θα την κανω μονιμα πλεον στην ζωη μου,ειναι και πολυ οικονομικη.) Την ακολουθουν πολλοι γνωστοι αθλητες παντως,ειναι γνωστη απο παλια.
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 στήψε και κανα γρεηπ φρουτ, κανα πορτοκαλακι, κανα λεμόνι και γενικά φάε πολλα φρούτα 1
Rush13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εννοείται οτι δεν υπάρχει τέλεια διαιτα, βασικά δεν ειναι δίαιτα ειναι διατροφή. Και εγώ έχω φίλο που δεν παιρνει γραμμάριο όσο και να τρώει οτι και να τρώει , αυτο ειναι πρόβλημα οργανικό Ο οργανισμός του καίει τα πάντα σαν τρελός Εσένα λογικά έχει την ιδιότητα να συντηρεί τον μυικό ιστό του και σε κατάσταση ατροφίας Η ιδέα ειναι να ξεκινήσεις με κάποια σωστά πράγματα και μετα να κάνεις προσαρμογές στην διατροφή σου ανάλογα με την ιδιαιτερότητα σου 1
benign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εννοείται οτι δεν υπάρχει τέλεια διαιτα, βασικά δεν ειναι δίαιτα ειναι διατροφή. Και εγώ έχω φίλο που δεν παιρνει γραμμάριο όσο και να τρώει οτι και να τρώει , αυτο ειναι πρόβλημα οργανικό Ο οργανισμός του καίει τα πάντα σαν τρελός Εσένα λογικά έχει την ιδιότητα να συντηρεί τον μυικό ιστό του και σε κατάσταση ατροφίας Η ιδέα ειναι να ξεκινήσεις με κάποια σωστά πράγματα και μετα να κάνεις προσαρμογές στην διατροφή σου ανάλογα με την ιδιαιτερότητα σου Μια μικρη διευκρινηση να κανω μονο,δεν ειμαι σε ατροφια.Απο 6 το απογευμα μεχρι 9 τρωω κοντα στις 1800 με 2000 θερμιδες.Κρεας,τυρι,σαλατα,φρουτα τα παντα.Απλα σε μικροτερες ποσοτητες τα παχαιντικα και σε μεγαλυτερες τα πιο ωφελιμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 benign και παλι ομως εισαι αρκετα κατω απο τις θερμιδες σου !! με τη γυμναστικη λογικα θερμιδες συντηρησης παιζει γυρω στις 2800-3000 και εσυ τρως 1000 θερμιδες κατω
Sog96Ch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα πρεπει να χασω καμια 20αρια κιλα (εχω να μετρηθω απο προπερσυ) και τοτε ημουν 180 και 90 κιλα (αλλα τα τελευταια 2 χρονια πρεπει να εχω παρει αρκετα), ειμαι σχεδον 18 και δεν εχω χρονο για γυμναστικη λογω Πανελληνιων τι προτεινετε; (Επισης δεν κανω καλη διατροφη)
ilias300 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τιποτα δεν ειναι απλο κ ολα ειναι σχετικα. η δικια μου εμπειρια με οδηγει να σας πω δυο λεξεις....idermidiate fasting η' ελληνικα περιοδικη νηστεια!! το κανω 2-3 φορες την εβδομαδα,εχω δει μεγαλη διαφορα σε ολα τα επιπεδα,εκτος απο το να δουλεψεις υπερτροφια (κοινως να βαλεις μυς) θα φαω τελευταιο γευμα στις 7-8 το απογευμα.....κ θα ξαναφαω στις 12 το μεσσημερι.οποτε κ συμπληρωνω ενα 16ωρο χωρις φαγητο,μονον νερο. κ νιωθω καλυτερα,κ δειχνω πιο υγιεις χωρις φουσκωματα,κ πεφτει το ποσοστο λιπους. ειναι κατι απλο μα κ κατι τοσο μαγικο!! τιποτα δεν ειναι απλο κ ολα ειναι σχετικα. η δικια μου εμπειρια με οδηγει να σας πω δυο λεξεις....idermidiate fasting η' ελληνικα περιοδικη νηστεια!! το κανω 2-3 φορες την εβδομαδα,εχω δει μεγαλη διαφορα σε ολα τα επιπεδα,εκτος απο το να δουλεψεις υπερτροφια (κοινως να βαλεις μυς) θα φαω τελευταιο γευμα στις 7-8 το απογευμα.....κ θα ξαναφαω στις 12 το μεσσημερι.οποτε κ συμπληρωνω ενα 16ωρο χωρις φαγητο,μονον νερο. κ νιωθω καλυτερα,κ δειχνω πιο υγιεις χωρις φουσκωματα,κ πεφτει το ποσοστο λιπους. ειναι κατι απλο μα κ κατι τοσο μαγικο!! μολις ειδα οτι το ανεφερε αλλος πιο πανω.......δεν πειραζει,προσθεσε κ την δικια μου εμπειρια μεσα σε ολα αυτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 αν και εχουν περασει μερικοι μηνες απο τοτε ηλια το IF πρεπει να ξερεις ομως να το κανεις για να πετυχεις καλα αποτελεσματα. οτι και να κανεις στο τελος ολα καταληγουν calories in vs calories out
Ελπίδα 18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παίδια είμαι καινούργια στο site θα ήθελα μια βοήθεια πάνω στο θέμα απώλεια βάρους ελπίζω κάποιος να απάντηση ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα