Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειται για την τελευταια προσκληση κοινωφελούς εργασιας στην οποια εκανα αιτηση.Την εκανα με απελπισια διοτι ενώ ζητουσε ΔΕ πληροφορικης εγω νομιζα ότι ηθελαν ΔΕ γενικα.Επιπλέον δε ειχα το ecdl(αλλα στον οαεδ μου ειπαν ότι αυτό δε εχει σχεση με αυτους).Τελοσπαντων βγηκαν τα αποτελέσματα και ευτχως δε ημουν μεσα...Ωστοσο προχθες με πηραν από τον οαεδ να παρουσιαστω για να παρω ενα παραπεμπτικο για το δημο..!!!!!!το κακο είναι ότι αν δε αποδεκτω τη θεση απειλούμαι με διαγραφη από τα μητώα των ανεργων.....Τωρα θα μου πειτε φταίω και καλα να παθω..Δε ξερω τι να κανω?!!!!!είμαι τελειως απελπισμενη!!!

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προκειται για την τελευταια προσκληση κοινωφελούς εργασιας στην οποια εκανα αιτηση.Την εκανα με απελπισια διοτι ενώ ζητουσε ΔΕ πληροφορικης εγω νομιζα ότι ηθελαν ΔΕ γενικα.Επιπλέον δε ειχα το ecdl(αλλα στον οαεδ μου ειπαν ότι αυτό δε εχει σχεση με αυτους).Τελοσπαντων βγηκαν τα αποτελέσματα και ευτχως δε ημουν μεσα...Ωστοσο προχθες με πηραν από τον οαεδ να παρουσιαστω για να παρω ενα παραπεμπτικο για το δημο..!!!!!!το κακο είναι ότι αν δε αποδεκτω τη θεση απειλούμαι με διαγραφη από τα μητώα των ανεργων.....Τωρα θα μου πειτε φταίω και καλα να παθω..Δε ξερω τι να κανω?!!!!!είμαι τελειως απελπισμενη!!!

Μα αφού αρχικά δεν ήσουν μέσα γιατί σε φώναξαν? Ως επιλαχούσα?

Είναι σίγουρο πως αν δεν πάρεις την θέση λόγω απόρριψης και όχι επειδή δεν την δέχτηκες σε διαγράφουν από άνεργη?

Δημοσ.

Δηλαδη αν δε πας οπου σε στελνει ο ΟΑΕΔ διαγραφεσαι αμεσως?

Αν εχεις Οικιακο Κοινωνικο Τιμολογιο απ τη ΔΕΗ σαν ανεργος, το χανεις?...

Δημοσ.

Στο site tου ΟΑΕΔ δεν έχουν αναρτηθεί τα τελικά αποτελέσματα για την πληροφορική.

Πώς γίνεται να υπάρχουν επιτυχόντες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στιγμή που σε καλέσανε, καλύτερα να πας. Αν κάποιος υπάλληλος δεν εκανε τη δουλειά του να ελέγξει την ορθότητα, δεν είναι δικό σου σφάλμα, για το οποίο αν δεν παρουσιαστείς θα χρεωθεί άδικα σε σένα (θα χάσεις τα δικαιώματα του ανέργου). Προς θεου δεν επικρίνω επικροτώ το να κάνουμε αίτηση στο οτιδήποτε επειδή πιθανώς δεν τα κοιτάνε, το αντίθετο. 

Να σου δώσω και την αλλη διάσταση. Μπορεί να έγινε ξεκαθάρισμα και να μπήκες σε αναπληρωματική λίστα, αλλά επειδή δεν έφτασαν αυτοί που ήταν στην κύρια λίστα, επέλεξαν από τους επιλαχόντες.

Επεξ/σία από arc
  • Like 1
Δημοσ.

PS:

Τι είναι "ΔΕ πληροφορικής" ?

• Like 1
Δημοσ.

Lena ζητα λεπτομερειες, δεν ξερω, αλλα αν αρχισουν καθαριστριες πχ να κανουν αιτηση για δουλειες στην τραπεζα της Ελλαδος πχ, θα αρχισουν ομαδικες διαγραφες; Τσεκαρε το πριν φρικαρεις, μπορει να εχει δικιο ο arc.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω καταλάβει λάθος ότι η TS προτιμά να παραμείνει επιδοτούμενη άνεργος (ή φορο/τελο-απαλλασόμενη άνεργος) από το τα δουλέψει με μικρό μισθό?

Ναι, ο λογος δεν ειναι οτι δεν θελει να δουλεψει, ο λογος ειναι οτι δεν καλυπτει τα προσοντα. Αρα φοβαται οτι δεν θα την παρουν αν παει, αλλα θα την διαγραψουν κι απο τα μητρωα αν αρνηθει να παει (εφοσον ξερει οτι δεν καλυπτει τα προσοντα)

Εξου και το "ειμαι απελπισμενη", θελει τοσο πολυ να δουλεψει που εκανε αιτησεις χωρις να προσεξει αν καλυπτει τα τυπικα προσοντα.

• Like 2
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που σε καλέσανε, καλύτερα να πας. Αν κάποιος υπάλληλος δεν εκανε τη δουλειά του να ελέγξει την ορθότητα, δεν είναι δικό σου σφάλμα, για το οποίο αν δεν παρουσιαστείς θα χρεωθεί άδικα σε σένα (θα χάσεις τα δικαιώματα του ανέργου). Προς θεου δεν επικρίνω το να κάνουμε αίτηση στο οτιδήποτε επειδή πιθανώς δεν τα κοιτάνε, το αντίθετο. 

+1 

Δημοσ.

Και τρίτον, θα απαντήσει κανείς τι είναι ΔΕ;

Το ελληνικό δημόσιο έχει απίστευτο φετίχ με ακρωνύμια, για αυτό υπάρχουν άπειρα. Όσο πιο πολλά, ασαφή και δυσνόητα, τόσο το καλύτερο. Εάν δε είναι ολόιδια για καμιά 10ρια εντελώς διαφορετικά πράγματα, τότε είναι το απόλυτο win.

Στη συγκεκριμένη περιπτωση, με βάση το context, κατά 99% σημαίνει Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (με την έννοια της βαθμίδας προσόντων για πρόσληψη).

• Like 3
Δημοσ.

Για 5μηνα μιλαμε ρε παιδια. Ποσοι απ αυτους που μπαινουν δηλαδη, καλυπτουν τα προσοντα; Αφου εκει μεσα παει το βυσμα συννεφο.. (Εχω μπει κι εγω σε ενα απ αυτα γι αυτο το λεω)

Πηγαινε και μην σε νοιαζει. Αν (λεμε τωρα) παρουν χαμπαρι τη μ***κια, η μιση ευθυνη δικη σου και η υπολοιπη δικη τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...