Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σκέφτομαι να πάρω ένα φτηνό ποδήλατο για πολύ απλά πράματα.. να γυμνάζομαι που και που εκτος από τρέξιμο και για να πηγαίνω σε διαφορες δουλειές για να μην αργώ με τα πόδια.

αλλα χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου που να ασχολείται με το άθλημα (βασικά με την αγορά ποδηλάτου)

βρήκα αυτό από amazon.

επικολλήστε το link στο google translate για να μεταφράσει γιατί είναι στα γερμανικά..

όσοι βαριέστε τα βασικά εν συντομία είναι 28",σκελετός αλουμινίου,13 κιλά,shimano ταχύτητες κτλ...

κάνει 250 αλλα δυστυχώς μαζί με τα έξοδα αποστολής μου βγαίνει στα 330 ευρώ. :(

υπάρχει κάτι αντάξιο η καλύτερο με 250-330 ευρώ που να μπορώ να το πάρω από ελλάδα? (κατά προτίμηση αθήνα ή ηράκλειο κρήτης )

Δημοσ.

Γνώμη μου αν θες ποδήλατο είναι καλύτερο να πάρεις από μαγαζί. Όχι από praktiker και τέτοια (αν και έχω πάρει απο εκεί και έχει βγει καλο. Το πήρα γιατί είχε 100 ευρώ πριν 8 χρόνια)

Γνώμη μου να πας σε μαγαζί για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Service, ανταλλακτικά και εγγύηση εξαρτημάτων.

Θα σου πρότεινα 2 μαγαζιά

Cyclist.gr ( μεσογείων μετά το νομισματοκοπείο αν θυμάμαι)

dromeasbikes.com (λεωφόρο λαυρίου γλυκά νερά , παλλήνη )

Δημοσ.

Για φτηνό ποδήλατο δεν γλιτώνεις και πολλά αν το πάρεις από ίντερνετ εκτός και αν βρεις καμιά τρελή προσφορά ξεπουλήματος. Μην ξεχνάς και το κόπο – κόστος της συναρμολόγησης. Καλύτερα να το πάρεις από ένα αξιόπιστο ποδήλατα της γειτονίας σου ώστε να το πηγαίνεις και για μικροσυντηρήσεις, εκτός και αν πιάνουν τα χέρια σου και τα κάνεις όλα μόνος σου.

Με 330 βρίσκεις άνετα επώνυμο ποδήλατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...