phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό, από το να ενοχληθεί ο δικός μου απο κάτω, επειδή ακούει ακομα και το περπάτημά μου με κάλτσα και μου ζητάει να περπατάω πιο σιγά γιατι τον ενοχλεί, ε συγνωμμη παιδιά. Υπάρχει θέμα. Μισό, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Άλλο να περπατάς προσεκτικά με το πέλμα πρώτα, κι άλλο να βρίσκει πρώτα η φτέρνα και μάλιστα με μπόλικη δύναμη. Στη δεύτερη περίπτωση τι πιστεύεις, ότι δεν ενοχλείς; Δε θέλει και πολύ μυαλό. Αυτο που αναφέρεις για το καλοκαίρι και τους φίλους. Υπήρχε μια εποχή που σε κάθε σπίτι υπήρχαν παρέες, ειδικά τα ΣΚ και γέλαγαν μέχρι το πρωί. Προσοχή, δεν βάραγαν, έβαζαν μουσική ή κάτι άλλο. Απλώς μιλάνε και γελάνε. Πλέον ειναι ελάχιστες, οπότε και ενοχλούν. Δεν ξέρω σε ποια εποχή αναφέρεσαι, αλλά δε νομίζω ότι σε ΚΑΘΕ σπίτι υπήρχαν παρέες. Ούτε ξέρω αν οι υπόλοιποι ενοχλούνταν ή αν δούλευαν όλοι οικοδομή/κομπρεσέρ και ήταν τόσο κομμάτια που δεν έπαιρναν χαμπάρι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ειδικά το καλοκαίρι, τα γέλια μετά τις 23:00 ενοχλούν. Φαντάσου τότε που οι περισσότεροι κοιμούνταν με ανοιχτά παράθυρα ελλείψει κλιματιστικών και που τα κουφώματα ήταν σάπια. 2
pontez2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μισό, δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Άλλο να περπατάς προσεκτικά με το πέλμα πρώτα, κι άλλο να βρίσκει πρώτα η φτέρνα και μάλιστα με μπόλικη δύναμη. Στη δεύτερη περίπτωση τι πιστεύεις, ότι δεν ενοχλείς; Δε θέλει και πολύ μυαλό. Σιγά μη περπατάω και σα γάτα βρε Φάνη. Όπως περπατάει όλος ο κόσμος περπατάω. Θα προσέχουμε και το βάδισμά μας στο ίδιο μας το σπίτι τωρα επειδη η πολυκατοικίες ειναι φτιαγμένες από χαρτί? Απορω που το συζητάμε κιόλας. Δηλαδή αν ειχα παιδί και έτρεχε (οτι πιο φυσιολογικό), τι θα γινόταν? Που να καλέσω και κόσμο δηλαδή τι θα γίνει. Δε συζητάμε για πάρτυ. Αυτά ειναι απαγορευμένα Η διαφορά του τότε με του τώρα ειναι η υπερβολή όπως αυτο που αναφέρω παραπάνω. Aν ο κόσμος ηταν παράξενος κάποτε, τωρα ειναι έτοιμος να πιαστεί στα χέρια με το παραμικρό. Του φταίνε τα πάντα. Γενικά ψάχνουμε για αφορμη να τσακωθουμε. Λύσεις υπάρχουν. Ακους τα καζανάκια το βράδυ? Ακους βάδισμα και βρυση να ανοιγει απ τον απο πάνω? Τον ακους ακομα και να κατουράει? ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ. Το διαμέρισμα που μπηκες δεν έχει ηχομόνωση. Ειναι τόσο απλό. Άσε αυτά τα σπίτια για όσους μπορουν να αντέξουν τέτοιους θορύβους και μη ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. 5
phanispal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος είναι ο όλος ο κόσμος; Γιατί εγώ σκέφτομαι τους από κάτω μου που είναι ένα νέο ζευγάρι με μωρό και προσέχω πως περπατάω μέσα στο σπίτι; Είμαι υπερβολικός; Ή αν ήταν κανάς φοιτητής από κάτω αντί για το ζευγάρι θα είχα ένα λόγο παραπάνω να μην προσέχω αν τον ενοχλήσω; Δε λέμε να πάμε στα άκρα, να μην τραβάμε καζανάκι τη νύχτα για να μην ενοχλήσουμε τους γύρω. Αν όμως έχει κάποιο πρόβλημα το καζανάκι που λύνεται εύκολα, που εξαιτίας του παράγεται περισσότερος θόρυβος του αναμενόμενου, γιατί να μην ενδιαφερθώ να το διορθώσω; Το παιδί είναι άλλο κεφάλαιο, εκεί πάμε αλλού. Προφανώς και δε μπορείς να το έχεις αλυσοδεμένο για να μην τρέχει πέρα-δώθε, ούτε να το μάθεις να ακουμπά πρώτα με το πέλμα. Αλλά για τα στοιχειώδη, όπως η τήρηση ωρών κοινής ησυχίας και να μην κάνει υπερβολικό θόρυβο, πρέπει να φροντίζουν οι γονείς. Νταξ είναι και θέμα νοοτροπίας. Π.χ. εγώ έχω μάθει μέσα στο σπίτι να μην κοπανάω πόρτες, πιάτα, ποτήρια και οτιδήποτε άλλο γιατί σέβομαι την κοπέλα μου ή οποιονδήποτε άλλον. Άλλοι δεν έχουν τέτοια «κολλήματα», βαράνε κι όποιον πάρει ο χάρος. Λες κι είναι τόσο δύσκολο όταν αδειάζεις το πλυντήριο πιάτων να μην κοπανάς τα πιάτα και τα ποτήρια στα ντουλάπια. Τι να πω ρε παιδιά, ώρες-ώρες αισθάνομαι εξωγήινος. 8
pontez2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το σύνηθες ειναι να μιλάμε για τραγική ηχομονωση. Εκει ναι, σου φταίνε όλα. Και να ψυθιριζει ο άλλος απο πάνω ή δίπλα θα τον ακούσεις. Στο πατρικό μου, δε πα να έβαζε ηλεκτρική σκουπα ο απο πάνω στις 4 το μεσημέρι ή στις 4 το βράδυ...ε δε τον άκουγα. Στο διαμέρισμα που μένω τωρα (νεότερης κατασκευής), ακουω τον απο πάνω να κατουράει. Ειναι δικό μου θέμα καθαρά λοιπόν το τι με ενοχλεί και τι όχι. Εγω κρινω αν ο θόρυβος ειναι υπερβολικός ή οχι. Αν ενοχλουμαι, θα μετακομίσω. Δε μπορω να παραπονεθώ για φυσιολογικούς θορύβους. Θα παραπονεθώ αν ο άλλος σέρνει επιπλα, αν γκαρίζει, αν κάνει γενικά θόρυβο με ασέβεια.
vision Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ο κόσμος έχει σαλέψει και λόγω της κρίσης. Όταν ακούει κάθε μέρα τόσους φόρους θα πληρώσεις, τόσα θα σου πάρουμε + άλλα τόσα + και τα σώβρακά σου τα παλιά και τις κάλτσες σου τις μπαλωμένες, τι περιμένετε να γίνει; Ακούει και το μυρμήγκι που περπατάει από πάνω...ή το μυαλό του την ακούει... δεν βλέπετε στο δρόμο τι γίνεται; μπιπ μπιπ, κοίτα το μλκ, πάρτα ρε μλκ (η μούτζα είναι δωρεάν ακόμα). Τώρα για κάτι γριές εντάξει αυτές ήταν ανέκαθεν έτσι. Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται, όπου και να μετακομίσεις αν δεν τηρούνται δεν έχει νόημα, οπότε το "μετακόμισε αλλού" είναι η τελευταία λύση. Δεν θα κρεμόμαστε από τα @@ του κάθε Ελληνάρα. Οι ελευθερίες σταματούν εκεί που αρχίζουν των άλλων... Ο ήσυχος την πατάει συνήθως. Τώρα για τα σκυλιά, να μην πω τι κάνουν οι φιλοζωικές... Τα καημένα τα σκυλάκια γαυγίζουν διότι οι καραγκιόζηδες τα αφεντικά τους νομίζουν πως προστατεύουν το κοτέτσι τους έχοντας ένα σκύλο παρατημένο όλη μέρα κι όλη νύχτα. Αν θέλουν να σε κλέψουν, ο συμπαθητικός κατά τα άλλα κόπρος θα τους σταματήσει...
webparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οι πιο πολλοι που εχουν σκυλο για "φυλακα" δεν περιμενουν να φυλαξει κατι,αλλα σιγουρα αποτρεπει τους μπακαληδες,γυφτους και τυχαρπαστους που πηδανε μαντρες για να δουν τι θα βρουν να κλεψουν. Επισης το σκυλι γαυγιζει,οποτε τραβαει την οποια προσοχη και οι κλεφτες δεν το θελουν αυτο. Βεβαια σε μια τετοια κοινωνια που τα σκυλια γαυγιζουν μονιμως,δε θα κοιταξει κανεις γιατι γαυγιζει το σκυλι,εκτος και αν το γαυγισμα ειναι διαφορετικο,πυκνο και εκνευρισμενο. Κατα τα αλλα δε με απασχολει πραγματικα ουτε στο ελαχιστο να εχω καλες σχεσεις με αυτη τη γειτονια,τους τα εχω τοσο μαζεμενα που θα σκασω καποια στιγμη και θα γινει χαμος. 1
Kapou Kapote Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος είναι ο όλος ο κόσμος; Γιατί εγώ σκέφτομαι τους από κάτω μου που είναι ένα νέο ζευγάρι με μωρό και προσέχω πως περπατάω μέσα στο σπίτι; Είμαι υπερβολικός; Ή αν ήταν κανάς φοιτητής από κάτω αντί για το ζευγάρι θα είχα ένα λόγο παραπάνω να μην προσέχω αν τον ενοχλήσω; Δε λέμε να πάμε στα άκρα, να μην τραβάμε καζανάκι τη νύχτα για να μην ενοχλήσουμε τους γύρω. Αν όμως έχει κάποιο πρόβλημα το καζανάκι που λύνεται εύκολα, που εξαιτίας του παράγεται περισσότερος θόρυβος του αναμενόμενου, γιατί να μην ενδιαφερθώ να το διορθώσω; Το παιδί είναι άλλο κεφάλαιο, εκεί πάμε αλλού. Προφανώς και δε μπορείς να το έχεις αλυσοδεμένο για να μην τρέχει πέρα-δώθε, ούτε να το μάθεις να ακουμπά πρώτα με το πέλμα. Αλλά για τα στοιχειώδη, όπως η τήρηση ωρών κοινής ησυχίας και να μην κάνει υπερβολικό θόρυβο, πρέπει να φροντίζουν οι γονείς. Νταξ είναι και θέμα νοοτροπίας. Π.χ. εγώ έχω μάθει μέσα στο σπίτι να μην κοπανάω πόρτες, πιάτα, ποτήρια και οτιδήποτε άλλο γιατί σέβομαι την κοπέλα μου ή οποιονδήποτε άλλον. Άλλοι δεν έχουν τέτοια «κολλήματα», βαράνε κι όποιον πάρει ο χάρος. Λες κι είναι τόσο δύσκολο όταν αδειάζεις το πλυντήριο πιάτων να μην κοπανάς τα πιάτα και τα ποτήρια στα ντουλάπια. Τι να πω ρε παιδιά, ώρες-ώρες αισθάνομαι εξωγήινος. Σε παρακαλώ κάνε ένα copy paste τον εαυτό σου και έλα να μείνεις, απο πάνω μου, δίπλα και απο κάτω! Θα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος, όπως θα είσαι κι εσυ!!! Π¨ερα απο τη πλάκα, αυτό όντως είναι θέμα νοοτροπίας. Εϊναι η άλλη η υστέρω που κοπανάει όλη μέρα ντουλάπια συρτάρια ποτήρια γιατί έτσι έμαθε. Ένας άνθρωπος που έμαθε έτσι μπορεί να πει "Ααα είναι μεσημέρι ας μην κοπανάω ντουλάπια κατσαρόλες και συρτάρια";;; και μόλις πάει 17:30 να πει "Α ωραία τώρα μου επιτρέπεται να κοπανήσω θα κοπανήσω άνετα αφού δεν είναι ωρα κοινής ησυχίας". Γίνεται κάτι τέτοιο; Ή σου γίνεται συνήθεια και δεν κοπανάς τόσο νευρικά, ή το σκέφτεσαι να μη κάνεις φασαρία αλλά όσο και να το προσπαθείς άν έχεις μάθει σαν τσοπάνος τότε δεν αλλάζει, θα ξεχαστείς και θα ξανα ενοχλήσεις. Αν μάθεις σπίτι σου να μη κοπανάς τα πάντα, να μη περπατάς σαν να περπατάει δεινόσαυρος το κάνεις γενικότερα στη ζωή σου και στη καθημερινότητά σου, σου γίνεται απλά συνήθεια! Εγώ ακόμη και κόσμο να έχω σπίτι ή σε γιορτή τα ντουλάπια δεν τα κοπανάω γιατί απλά έχω συνηθίσει! Να η υστερικιά η διπλανή σήμερα 16:00 το μεσημέρι άνοιξε το ντιβάνι να πάρει κάτι και το κοπανησε με όλη της τη δύναμη για να κλείσει και ακούστηκε σαν να έπεσε βόμβα ένα ΜΠΟΥΜ που τράνταξε τους τοίχους και το πάτωμά μου. Άντε να πεις άνθρωπος είσαι, σου ξέφυγε, κι εμένα μπορεί να μου τύχαινε, αλλά όχι δεν της ξεφεύγει, έχει μάθει να το κοπανάει έτσι κάθε φορά που το ανοίγει! Το χούι δεν κόβεται! Πρέπει να καταλάβουμε γενικότερα πως ζούμε σε πόλεις, σε διαμερίσματα που καλώς ή κακώς είμαστε στιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Μπορεί να υπάρχει ελευθερία και ώρες κοινής ησυχίας αλλά να σεβόμαστε μεταξύ μας ο ένας τον άλλο όσο μπορούμε!
webparts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Οταν εχεις ζησει με ενα συγκεκριμενο τροπο και εχεις συνηθισει απο μικρος σε καποια πραματα τοτε δεν παει το μυαλο σου ποσο λαθος μπορει να ειναι αυτες οι συνηθειες.Και εγω οταν εμεινα πρωτη φορα μονος στα 18 μου καμια φορα εσερνα τις καρεκλες για να σηκωθω,γιατι ειχα συνηθισει να μενω σε μονοκατοικια.Αποτελεσμα την πρωτη βδομαδα ( και για κανα εξαμηνο μετα αλλα χωρις να φταιω ) να μου ερχεται η γρια απο κατω για να κανει παραπονα.Εκει εβαλα με το μυαλο μου οτι οντως το κανω ασυναισθητα και το διορθωσα αυτοματως.Η κοπελα μου ειχε συνηθισει να περπαταει σα δεινοσαυρος,ξυπολιτη με τη φτερνα πρωτα δηλαδη.Αυτο ηταν κατι που δεν ειχε σκεφτει οτι κανει λαθος,και της το υπεδειξα οταν καποια στιγμη την ακουγα να ερχεται απο την κουζινα σα να ερχοταν..κοπαδι.. Για αυτο λενε τα παιδια παραπανω για περπατημα και δεν εχουν αδικο.
jennyV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ένα λέω: στο ημιυπογειο της διπλανης πολυκατοικίας μένουν γυφτοι...Ότι και να ξερετε απο θόρυβο είναι λίγο. Δε μιλάω καν για τα γλέντια τους (που ευτυχώς είναι σπάνια) για τα οποία χρησιμοποιούν επαγγελματικά ηχεία και τη μουσικη δεν την καλύπτουν ούτε οι κλειστές πόρτες. Μιλάω για τα 7 παιδιά τους (τα περισσότερα κάτω των 10) που δεν πάνε σχολείο κι είναι όλη μέρα αμολημένα να ουρλιάζουν , ενίοτε παρέα και με άλλα γυφτακια, τα σαραβαλα που έχουν για να κουβαλουν την πραμάτεια τους που κάνουν απίστευτο θόρυβο, τα οποία χαλάνε συνέχεια και τα φτιάχνουν και γενικά το γεγονός πως ο δρόμος είναι προέκταση του σπιτιού τους και περνάνε τον περισσότερο καιρό εξω. Και δε μιλάμε για κάποια παρηκμασμένη γειτονια. Απλα κάποιες πολυκατοικιες είναι παλιές και με ημιυπόγειο και το ένα απο αυτά νοικιάστηκε σε γυφτους. Εχουν τρία χρόνια εδώ και με έκαναν να μην μπορώ να ζω στο σπίτι μου. Το οποίο λόγω κακής κατασκευής έχει ούτως ή άλλως τεράστιο θέμα με την ηχομόνωση (π.χ. τώρα ακούω τη μουσική που έχει βάλει ο γείτονας 2 ορόφους κάτω , και δεν την έχει και τοσο δυνατα πια). Την οικογένεια ακριβώς απο κάτω την ακούω σα να είναι μέσα στο σπίτι ενίοτε, ειδικά στην κρεβατοκαμαρα. Όχι οτι φυσικά οι γείτονες μου κάνουν ησυχία.Ο νεαρός στη διπλανή πολυκατοικια ανταγωνίζεται σε ένταση μουσικής με τη μητερα του τα απογεύματα (αυτή βάζει Παντελίδη πολύ δυνατα και μόλις τον κλείσει βάζει ο μικρός STAN). Οι ίδιοι επίσης λύνουν όλα τα οικογενειακά τους θέματα με ανοικτές τις πόρτες και φωνάζοντας δίπλα στο μπαλκόνι- το καλοκαιρι ήταν ένα συνεχές επεισόδιο από τις "οικογενειακές ιστορίες" . Δεν μπορώ να αναλύσω όλους τις πηγές φασαρίας είναι άπειρες. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω μάθει να είμαι προσεκτική και να σεβομαι την ησυχία του άλλου γενικά (όχι μόνο συγκεκριμένες ώρες) , μάλλον όμως τσάμπα πιέζομαι.Δε νομίζω ότι θα είχε καποιος θέμα αν έκανα φασαρία, οι ίδιοι κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 2
webparts Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 μάλλον όμως τσάμπα πιέζομαι.Δε νομίζω ότι θα είχε καποιος θέμα αν έκανα φασαρία, οι ίδιοι κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Αυτο.
livefreeordie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος είναι ο όλος ο κόσμος; Γιατί εγώ σκέφτομαι τους από κάτω μου που είναι ένα νέο ζευγάρι με μωρό και προσέχω πως περπατάω μέσα στο σπίτι; Είμαι υπερβολικός; Ή αν ήταν κανάς φοιτητής από κάτω αντί για το ζευγάρι θα είχα ένα λόγο παραπάνω να μην προσέχω αν τον ενοχλήσω; Δε λέμε να πάμε στα άκρα, να μην τραβάμε καζανάκι τη νύχτα για να μην ενοχλήσουμε τους γύρω. Αν όμως έχει κάποιο πρόβλημα το καζανάκι που λύνεται εύκολα, που εξαιτίας του παράγεται περισσότερος θόρυβος του αναμενόμενου, γιατί να μην ενδιαφερθώ να το διορθώσω; Το παιδί είναι άλλο κεφάλαιο, εκεί πάμε αλλού. Προφανώς και δε μπορείς να το έχεις αλυσοδεμένο για να μην τρέχει πέρα-δώθε, ούτε να το μάθεις να ακουμπά πρώτα με το πέλμα. Αλλά για τα στοιχειώδη, όπως η τήρηση ωρών κοινής ησυχίας και να μην κάνει υπερβολικό θόρυβο, πρέπει να φροντίζουν οι γονείς. Νταξ είναι και θέμα νοοτροπίας. Π.χ. εγώ έχω μάθει μέσα στο σπίτι να μην κοπανάω πόρτες, πιάτα, ποτήρια και οτιδήποτε άλλο γιατί σέβομαι την κοπέλα μου ή οποιονδήποτε άλλον. Άλλοι δεν έχουν τέτοια «κολλήματα», βαράνε κι όποιον πάρει ο χάρος. Λες κι είναι τόσο δύσκολο όταν αδειάζεις το πλυντήριο πιάτων να μην κοπανάς τα πιάτα και τα ποτήρια στα ντουλάπια. Τι να πω ρε παιδιά, ώρες-ώρες αισθάνομαι εξωγήινος. Ειμαστε ειδος υπο εξαφανιση αστα Να μαζευτουμε εμεις οι ελαχιστοι να μεινουμε στην ιδια πολυκατοικια κι ασε τους αλλους που τα θεωρουν ολα νορμαλ και δεν ενοχλουνται μεταξυ τους, να κοπανιουνται ολη μερα
pontez2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εγω πάντως έχω ηδη αρχίσει να παρατηρώ τον τρόπο που περπατάει ο κεραμιδόγατος απέναντι για να μην ενοχλώ τους γείτονες Επισης αποφάσισα να καταργησω και το καζανάκι. Οκ θα μυρίζει λιγο αλλά δε πειράζει. 2
redykt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Λες κι είναι τόσο δύσκολο όταν αδειάζεις το πλυντήριο πιάτων να μην κοπανάς τα πιάτα και τα ποτήρια στα ντουλάπια. χαχαχαχα
webparts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Με αφορμη το θεμα που κλειδωθηκε ηθελα να πω οτι εαν εχετε προβλημα με σκυλο στο μπαλκονι πως λυνεται ευκολα,καθως ο σκυλος απαγορευεται να μενει στο μπαλκονι.Καταγγελια στο τμημα και βλεπετε τι θα γινει.Πιθανοτατα δε θα εχουν ουτε τσιπακι,οποτε μπορειτε να πατησετε και εκει στην καταγγελια,για να εχει και σχετικο προστιμο πιθανοτατα. Μπορειτε να διαβασετε και ΕΔΩ τα σχετικα.Δεν ειμαι offtopic,καθως το θεμα αφορα θορυβο στην πολυκατοικια.
livefreeordie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Με αφορμη το θεμα που κλειδωθηκε ηθελα να πω οτι εαν εχετε προβλημα με σκυλο στο μπαλκονι πως λυνεται ευκολα,καθως ο σκυλος απαγορευεται να μενει στο μπαλκονι.Καταγγελια στο τμημα και βλεπετε τι θα γινει.Πιθανοτατα δε θα εχουν ουτε τσιπακι,οποτε μπορειτε να πατησετε και εκει στην καταγγελια,για να εχει και σχετικο προστιμο πιθανοτατα. Μπορειτε να διαβασετε και ΕΔΩ τα σχετικα. Δεν ειμαι offtopic,καθως το θεμα αφορα θορυβο στην πολυκατοικια. ειχα παρομοιο θεμα για μια περιοδο στο τελευταιο διαμερισμα που εμενα. παντως δεν χρειαζεται να φτασεις μεχρι τα ακρα (εκτος αν δεν καταλαβαινει ο αλλος) η διπλανη ηταν φοιτητρια βεβαια,πηγα απλα και της ειπα οτι ενοχλει το σκυλακι που ειναι συνεχεια στο μπαλκονι οταν λειπει τοσες ωρες γιατι γαβγιζει συνεχεια,εκτος αυτου κατουρουσε στο μπαλκονι ολη την ωρα και τα κατουρια του κυλουσαν στην βεραντα μου γιατι ηταν απλα με διαχωριστικο. της ειπα επισης οτι απαγορευεται να το εχει τοσες ωρες κλειδωμενο στο μπαλκονι,ε το μαζεψε απο εκεινη την μερα και δεν το ξαναφησε εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις