AristidisZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Και εξάλλου το δικαστήριο τι θα αποφάσιζε, να φιμώναν άνθρωπο με νοητικά προβλήματα για να μη φωνάζει ή να τον πετάγαν έξω από το σπίτι ; Εκεί όντως, αν έχεις θέμα απλά μετακομίζεις... 3
panossar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει σε παιδί με τέτοιο θέμα να πας δικαστικά είναι αθλιο 2
pontez2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Θα ειχε ενδιαφέρον να δουμε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Τι αποφάσεις παιρνει το δικαστήριο σε τέτοιες περιπτώσεις?
nipoa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 το διαμερισμα μου εχει κοινο τοιχο με το διπλανο. η κρεβατοκαμαρα μου δλδ με την κρεβατοκαμαρα του αλλου. συνταξιουχος. δε με ενοχλει ποτε. ησυχος.. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, τα ακουω ολα, ξερω πραγματα που δε φανταζεται 1
panossar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά? Να του μιλήσω? Θα καταλάβει κάτι ή τζάμπα? 1
nipoa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 να του μιλησεις και αυτουνου και σε αυτους που χτυπαει τα κουδουνια να στειλεις μυνημα / μαιλ ΚΑΙ στην εγγονη εξηγωντας της τι συμβαινει
panossar95 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Στην εγγονή δύσκολο. Έχουμε κόψει καιρό να μιλάμε αλλά την έχω fb. Πιο πολύ με ψήνει να της στείλω για μια κολομβιανη συμφοιτητρια που έχει πάρα για τον παππού της. Άσε που δε την νοιάζει κιόλας, σπάνια ερχόταν από κάτω. Θα κάνω μια κουβέντα σε αυτόν μπας και, επίσης τι να πω και τι να κάνουν άνθρωποι 80+. 1
Kapou Kapote Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά? Να του μιλήσω? Θα καταλάβει κάτι ή τζάμπα? Κάνε προσπάθεια να του μιλήσεις. Τουλάχιστον να πεις ότι έκανες κίνηση αλλιώς θα μείνεις με την απορία "αν τον έλεγα θα καταλάβαινε άραγε;". Για να μάθεις αν παίρνει χαμπάρι απλά πιάσ'τον και πες του. Δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει, μπορεί να φοβηθεί και να μην το ξανα κάνει, μπορεί και να σε βρίσει, όλα παίζουν αλλά είναι και στον τρόπο. ΑΛλά αν δεν του το πεις, δεν θα μάθεις, ούτε και αυτός θα το καταλάβει! Αφού βλέπει όμως ότι κανείς δεν του μιλάει, γιατί να σταματήσει; Πολλοί για να αποφύγουν τρεχάματα και να έχουν την εύνοια των υπολοίπων το παίζουν και λίγο ψυχάκια για να μην αντιδράνε οι άλλοι και μετά κάνουν ότι γουστάρουν και ζούνε μια χαρά εις βάρος των υπολοίπων! Είχα παρόμοια περίπτωση στο πατρικό μου. Ερχόταν ο αδερφός μιας γειτόνισσας τα μεσημέρια και για να την κάνει να του δώσει λεφτά φώναζε στο δρόμο και ούρλιαζε να του δώσει λεφτά και την έβριζε. Όλοι φοβόντουσαν και κανένας δεν αντιδρούσε και μια μέρα ένας γείτονας απο την απέναντι πολυκατοικία κάλεσε την αστυνομία. Ήρθαν και τον πήρανε σηκωτό μέχρι το τμήμα. Βγήκε αμέσως αλλά απο τότε που είναι κάτι χρόνια μέχρι και σήμερα δεν ξανα εμφανίστηκε.
webparts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθαν και τον πήρανε σηκωτό μέχρι το τμήμα. Βγήκε αμέσως αλλά απο τότε που είναι κάτι χρόνια μέχρι και σήμερα δεν ξανα εμφανίστηκε. Tυχεροι εισασταν,τωρα θα σου κλεισουν και το τηλεφωνο.
saleit Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το διαμερισμα μου εχει κοινο τοιχο με το διπλανο. η κρεβατοκαμαρα μου δλδ με την κρεβατοκαμαρα του αλλου. συνταξιουχος. δε με ενοχλει ποτε. ησυχος.. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, τα ακουω ολα, ξερω πραγματα που δε φανταζεται Πες μου ότι μένεις Θεσσαλονίκη, να ακούς τον παππού μου, ππου ότι θυμάται χαίρεται, και τηλεφωνεί σε γραμμές (ξες τις γνωστές), και νομίζει ότι τον γουστάρουν κιόλας!!!
markoliaz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 παρε ενα καλο ζευγαρι ηχειων, δυνατα σε ηχο...και οταν ηρεμουν ολοι αυτοι που σε πριζουν καθε μερα με τον θορυβο τους, βαζε αυτο το βιντεο στο τερμα...καθε μερα, καθε νυχτα...https://youtu.be/uB-mGSaMNCg?t=24 1
Kapou Kapote Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ξανα επανέρχομαι στο θέμα καθώς δυστυχώς ο κόσμος νομίζει πως ζει σε στάνες ή είναι χωρίς άλλους ανθρώπους! Οι πάνω και οι κάτω μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα πια! Αν γεννηθείς και μεγαλώσεις σαν τσοπάνος, δεν αλλάζεις καμια φορά! Πάλι πόρτες θα κοπανάς, πάλι ντουλάπια και συρτάρια, πάλι θα βάζεις σκούπες μεσημεριάτικα ή 1 το βράδυ! Επίσης όταν ανοίγουν οι κάτω τη μπανιέρα και μπαίνουν για μπάνιο ακούγεται ένα φύσημα σε όλο το σπίτι, σαλόνι δωμάτιο. ΤΟ ακούγαμε απο την αρχή αλλά λέμε πόσες φορές να κάνουν μπάνιο Πόσες;; Έκαναν μια φορά τη μέρα το απόγευμα τη παλεύαμε! Τώρα κάνουν βράδια, ξημερώματα, μπορεί να γυρίζουν απ'εξω απο τη δουλειά και μας ξυπνάνε. Λοιπόν απο σήμερα αποφασίσαμε να αλλάξουμε ξανά σπίτι! Δεν έχουμε ούτε δύο μήνες, ακόμη τακτοποιούμε πράγματα. Ψάχναμε εν τω μεταξύ για κάποια καλή ευκαιρία αλλά δυστυχώς ειναι και χειμώνας και δεν υπάρχει τίποτα μέχρι στιγμής! Κάναμε συμβόλαιο για δυο χρόνια αυτό καλύπτει τον ενοικιαστή νομίζω έτσι; Μπορώ να φύγω και ειδικά όταν πρόκειται για λόγο υποβάθμισης της ζωής μας και την ψυχική μας ηρεμία; Την αντίποινα αφήστε την παιδιά. Πήγα να την κάνω μου χτυπούσαν και αυτοί ρυθμικά! Δεν τους νοιάζει τίποτα και ξέρουν πως η αστυνομία είναι ανύπαρκτη σε τέτοια θέματα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Kapou Kapote 1
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 20/12/2017 στις 9:38 ΠΜ, pontez2 είπε Γνωρίζω απο γνωστό μου οτι προ καιρού ειχε γινει δικη για περίπτωση οικογένειας που φρόντιζε ένα παιδι με σοβαρή αναπηρία, το οποίο γενικά φώναζε και σήκωνε τη πολυκατοικία στο πόδι. Όταν λέμε φωναζε, εννοούμε και τις ωρες κοινης ησυχίας. Αν και γενικά στη πολυκατοικία υπήρχε ενσυναίσθηση, γνωριζαν το παιδί απο μωρό, ήξεραν τη κατάσταση (ίσως την ειχαν συνηθίσει κιόλας και δε τους ενοχλουσε), έτυχε να έρθει ενοικιαστής, ο οποίος δε μπορούσε να ανεχθεί τη φασαρία και προχώρησε σε αγωγή. Το θέμα πήγε δικαστικά, χωρις να γνωρίζω δυστηχως το αποτέλεσμα (αν κάποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει) Κάποια στιγμη και ένας φιλος εδω στο φορουμ ειχε γράψει για παρόμοια κατάσταση και ρωταγε τι θα μπορουσε να κάνει. Σε στρατιωτικές οικίες υπήρχε μια οικογένεια με παιδι ανάπηρο, 14 ηταν, το οποίο εβγαινε στο μπαλκονια και ούρλιαζε. Όλη μέρα, είτε ωρα κοινής ησυχίας, είτε όχι. Η μάνα του ανύπαρκτη, ούτε μια φορά δε βγήκε να το πάρει μέσα στο σπίτι. Υπηρχε τρομερή αναστάτωση, υπηρχαν ασθενείς με ανιατες ασθένειες στη γειτονιά που δεν μπορουσαν να ηρεμήσουν. Το θεμα τελικα πήγε στο στρατοδικείο. Απο κει και μετά ηρεμησαν τα πράγματα, πιθανών να χορηγηθηκαν ηρεμιστικά.Εβγαινε το παιδί ηρεμο στο μπαλκόνι με τη μητέρα του. Κριμα βεβαια μεγάλο κρίμα, αλλά και απο την αλλη δε γίνεται ενα παιδι να αναστατωνει 2 τετραγωνα ολο πολυκατοικιες.. Απο διπλα μπορεί να είναι μια λεχωνα με μωράκι, μπορεί να είναι γεροντακι με εγκεφαλικά, μπορει να ειναι καρδιοπαθης, καρκινοπαθης. Κριμα και οι μεν και οι δε. Όντως πολυ λεπτό θέμα όμως , αν κάνεις παρατήρηση σε γονεις παιδιου με αναπηρία ειναι σαν να τους καρφώνεις μαχαίρι. Και βεβαια οι γονεις αυτοι είναι ήρωες με ολη τη σημασία της λεξης. 2
webparts Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 To 4 ώρες πριν, Dimi00 είπε Σε στρατιωτικές οικίες υπήρχε μια οικογένεια με παιδι ανάπηρο, 14 ηταν, το οποίο εβγαινε στο μπαλκονια και ούρλιαζε. Όλη μέρα, είτε ωρα κοινής ησυχίας, είτε όχι. Η μάνα του ανύπαρκτη, ούτε μια φορά δε βγήκε να το πάρει μέσα στο σπίτι. Υπηρχε τρομερή αναστάτωση, υπηρχαν ασθενείς με ανιατες ασθένειες στη γειτονιά που δεν μπορουσαν να ηρεμήσουν. Το θεμα τελικα πήγε στο στρατοδικείο. Απο κει και μετά ηρεμησαν τα πράγματα, πιθανών να χορηγηθηκαν ηρεμιστικά.Εβγαινε το παιδί ηρεμο στο μπαλκόνι με τη μητέρα του. Κριμα βεβαια μεγάλο κρίμα, αλλά και απο την αλλη δε γίνεται ενα παιδι να αναστατωνει 2 τετραγωνα ολο πολυκατοικιες.. Απο διπλα μπορεί να είναι μια λεχωνα με μωράκι, μπορεί να είναι γεροντακι με εγκεφαλικά, μπορει να ειναι καρδιοπαθης, καρκινοπαθης. Κριμα και οι μεν και οι δε. Όντως πολυ λεπτό θέμα όμως , αν κάνεις παρατήρηση σε γονεις παιδιου με αναπηρία ειναι σαν να τους καρφώνεις μαχαίρι. Και βεβαια οι γονεις αυτοι είναι ήρωες με ολη τη σημασία της λεξης. H ιστορια σου δε βοηθαει καπου ομως,καθως οπως ειπες πηγε στο στρατοδικειο και εκει ολα διορθωνονται. Εδω ο ανθρωπος αναγκαζεται να μετακομισει επειδη η αστυνομια ειναι ανημπορη. Φιλε μου καλο κουραγιο σου ευχομαι και μακαρι να μη βρεθεις σε χειροτερο σπιτι απο αυτο που φευγεις. 1
Dimi00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, webparts είπε To H ιστορια σου δε βοηθαει καπου ομως,καθως οπως ειπες πηγε στο στρατοδικειο και εκει ολα διορθωνονται. Εδω ο ανθρωπος αναγκαζεται να μετακομισει επειδη η αστυνομια ειναι ανημπορη. Φιλε μου καλο κουραγιο σου ευχομαι και μακαρι να μη βρεθεις σε χειροτερο σπιτι απο αυτο που φευγεις. Εγω αναφερθηκα στα τοτε μηνύματα που λεγανε για άτομα με αναπηρία μωρέ... Για τον φιλο παραπάνω εχω να πω οτι..κι εμείς τα ίδια περνάμε.. Βέβαια οσες φορες καλέσαμε την αστυνομία ανταποκριθηκε. Και εισαγγελέας για αλλη περιπτωση θορυβων πιο "προστυχη"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις