mylo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ήθελα να ξέρα αν μαμούσες και ακουγώσουν θα ερχοταν και θα σε έβριζε? γνώμη μου βρες αλλο σπίτι (με γειτονες που να μη σε πριζουν) και το βραδυ πριν φυγεις κανε παρτυ, και την αστυνομια να σε φερει απλα θα σου κανει συστασεις και θα φυγει. υγ εγώ παντος δεν θα ανεχομουν να με βρισει... 2
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 με το που ακουσεις απο κατω τηλεόραση κατεβαίνεις και του λες οτι την εχει δυνατα και δε μπορεις να διαβασεις. με το που ακουσεις κανα χτυπο κατεβαινεις και του λες κανεις φασαρια. έτσι πρέπει με κατι τετοιους. 3
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αν είναι ο μόνος που έχει παράπονο μαζί σου, μήλα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός σου και τον διαχειριστή μπάς και τον γκαζώσουν λίγο.. ( πες στον ιδιοκτήτη οτι αν δεν βρεθεί άκρη τα μαζεύεις και φεύγεις )
rus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 με το που ακουσεις απο κατω τηλεόραση κατεβαίνεις και του λες οτι την εχει δυνατα και δε μπορεις να διαβασεις. με το που ακουσεις κανα χτυπο κατεβαινεις και του λες κανεις φασαρια. έτσι πρέπει με κατι τετοιους. Μπα, δε θα ακουσει. Το προβλημα το εχει παντα ο απο κατω. Ο απο κατω ακουει τον απο πανω του. Ο απο πανω δεν ακουει τον απο κατω, παρα μονο απο τα ανοιχτα παραθυρα. αν είναι ο μόνος που έχει παράπονο μαζί σου, μήλα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός σου και τον διαχειριστή μπάς και τον γκαζώσουν λίγο.. ( πες στον ιδιοκτήτη οτι αν δεν βρεθεί άκρη τα μαζεύεις και φεύγεις ) Μαλλον ο μονος θα ειναι, εκτος αν απο κατω του βρισκονται δυο διαμερισματα. Ο απο κατω του απο κατω του δεν ακουει. Συμπερασμα: Φροντιζουμε ο απο κατω μας να εχει προβληματα ακοης, αλλιως τη βαψαμε. *μηλα=πορτοκαλια
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπα, δε θα ακουσει. ποιός είπε οτι χρειάζεται να ακούσει
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 σε έβριζε μπροστά στους φίλους σου και δεν έκανες τίποτα ? τώρα γνώμη μου ειναι να βρεις κάπου αλλού κ να μετακομίσεις με την πρώτη ευκαιρία αν υπάρχει δυνατότητα.άμα σου πούλαγε κ νταηλίκι οτι θα στις μπάσει χέστο , σου πήρε τον αέρα και θα στα κάνει φουντούνια με το παραμικρό ,του χρειαζόταν κάποιος να του κολλήσει μαχαίρι στο λαιμό να προσέχει το στομα του αλλα είσαι ήρεμος κ το εκμεταλλεύτηκε κάνε ησυχία τις ώρες κοινής ησυχίας κ τις υπόλοιπες κάνε κ party αν μπορείς . Σπάστου λίγο τα τέτοια και άμα έρθει να στις μπάσει πάρε τους μπάτσους να τον μαζέψουνε 1
Skylined Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Οχι ρε φιλε αμα δε θες ΚΑΘΟΛΟΥ φασαρια τραβα μονος σου σε κανενα βουνο... Υπερβολικος ο τυπος... Θεωρητικά όταν ζεις σ' ένα σπίτι μονάχος σου πληρώνεις για να μην ακούς διάφορους άλλους να ζούνε τις καθημερινές ζωές τους, διαφορετικά είναι σαν να έχεις απρόσκλητους συγκατοίκους. Η σωστή λύση είναι η μονοκατοικία σε κανένα προάστιο που συχνά κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα στο κέντρο, και αμέσως δεύτερη καλύτερη λύση είναι το διαμέρισμα με καλή μόνωση. Λύση δεν είναι να καταπιέζεις τους γείτονες να μη μιλάνε δυνατά στις 9 το δράδυ γιατί ο τοίχος που σας χωρίζει είναι από χαρτί. Αυτά έχει η ζωή στο κέντρο της πόλης για όσους θέλουν να είναι κοντά στις δουλειές και τα μαγαζιά, ότι ο ένας ζει πάνω στον άλλο. 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Θεωρητικά όταν ζεις σ' ένα σπίτι μονάχος σου πληρώνεις για να μην ακούς διάφορους άλλους να ζούνε τις καθημερινές ζωές τους, διαφορετικά είναι σαν να έχεις απρόσκλητους συγκατοίκους. αυτό όμως δεν ειναι δικαιολογία για τον τύπο να πουλάει τσαμπουκάδες .. υπάρχουν πολιτισμένοι τρόποι να λύνουμε τις διαφορές μας η βία δεν ειναι λύση 2
Skylined Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε πρόλαβα με την αλλαγή που έκανα στη δημοσίευσή μου
GiannisWalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πριν καιρο ειχα προβλημα με γειτονα που ειχε κανει την νυχτα μερα και τρελη φασαρια ,καμια σχεση με αυτα που κανεις εσυ.δυσκολο να βρεις νορμαλ γειτονες μιας και το 90% ειναι ζωα.εσυ απλως να προσεχεις τις ωρες κοινης ησυχιας και απο εκει και περα αν σου πει κουβεντα πιασε τον ιδιοκτητη.μακαρι να ειχα εσενα γειτονα παρα το ζωο που εχω...
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 πριν καιρο ειχα προβλημα με γειτονα που ειχε κανει την νυχτα μερα και τρελη φασαρια ,καμια σχεση με αυτα που κανεις εσυ.δυσκολο να βρεις νορμαλ γειτονες μιας και το 90% ειναι ζωα.εσυ απλως να προσεχεις τις ωρες κοινης ησυχιας και απο εκει και περα αν σου πει κουβεντα πιασε τον ιδιοκτητη.μακαρι να ειχα εσενα γειτονα παρα το ζωο που εχω... σε ποια πόλη μένεις ? (αν επιτρέπεται )
apostolisR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Επαρχία άκουσα.. Αν είσαι καμια Λάρισα και συνεχιστεί, πες μου να διορθώσουμε την κατάσταση [JOKE] Αλλά άκου εκεί να σε απειλεί..
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Θεωρώ πως οι ώρες κοινής ησυχίας είναι μια @@ και μισή. Κανονικά έπρεπε όλο το 24ωρο να υπάρχει ησυχία. Εξηγώ το γιατί. Έχω πάρει σπίτι καινούργιο αρκετά χρήματα και έχω την απέναντι μου γρια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να έχει το ράδιο ΤΕΡΜΑ και να ακούει Βέμπο κλπ. Το αποτέλεσμα? Το καλοκαίρι δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι μου με ανοιχτά παράθυρα. Έχω πληρώσει ένα κάρο λεφτά και δεν μπορώ να μείνω σπίτι μου. Γιατί? Γιατί μια γριά σε ένα σπίτι 300 ετών δεν σέβεται κανέναν απο τη γειτονιά. Και ο καθένας μπορεί να δουλευει βάρδιες το βράδυ, μπορεί να έχει κάποιον χρόνια άρρωστο στο σπίτι και γενικά να έχει άπειρα θέματα που τον απασχολούν. Επειδή ο άλλος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν γίνεται να υποφέρει μια ολόκληρη γειτονιά απο την οποία στην τελική κάποιοι έχουν χρεωθεί δυστυχώς και πρέπει να μείνουν εκεί για πάντα και δεν μπορούν να αλλάξουν σπίτι. Παλιότερα έβλεπα ταινίες τύπου Fight Club ή Falling Down και δεν έβρισκα νόημα. Πλέον αν περάσεις κάποια ζόρια, ευκολα μπορείς να γίνεις μπεις στο ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι απλά να απειλήσεις.... 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Θεωρώ πως οι ώρες κοινής ησυχίας είναι μια @@ και μισή. Κανονικά έπρεπε όλο το 24ωρο να υπάρχει ησυχία. Εξηγώ το γιατί. Έχω πάρει σπίτι καινούργιο αρκετά χρήματα και έχω την απέναντι μου γρια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να έχει το ράδιο ΤΕΡΜΑ και να ακούει Βέμπο κλπ. Το αποτέλεσμα? Το καλοκαίρι δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι μου με ανοιχτά παράθυρα. Έχω πληρώσει ένα κάρο λεφτά και δεν μπορώ να μείνω σπίτι μου. Γιατί? Γιατί μια γριά σε ένα σπίτι 300 ετών δεν σέβεται κανέναν απο τη γειτονιά. Και ο καθένας μπορεί να δουλευει βάρδιες το βράδυ, μπορεί να έχει κάποιον χρόνια άρρωστο στο σπίτι και γενικά να έχει άπειρα θέματα που τον απασχολούν. Επειδή ο άλλος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ δεν γίνεται να υποφέρει μια ολόκληρη γειτονιά απο την οποία στην τελική κάποιοι έχουν χρεωθεί δυστυχώς και πρέπει να μείνουν εκεί για πάντα και δεν μπορούν να αλλάξουν σπίτι. Παλιότερα έβλεπα ταινίες τύπου Fight Club ή Falling Down και δεν έβρισκα νόημα. Πλέον αν περάσεις κάποια ζόρια, ευκολα μπορείς να γίνεις μπεις στο ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι απλά να απειλήσεις.... αν είναι δυνατόν ! να βγούμε στους δρόμους να πλακωνόμαστε? αυτό δεν είναι λύση! πολιτισμός , συζήτηση , κατανόηση όλα λύνονται με την κουβέντα!!! εγώ πάντα έτσι κάνω χχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχ θα το πιστέψω που θα πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις