Skylined Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 μπλα μπλα Κορίτσι, η μουσική σου ακούγεται πολύ καλύτερα με επαγγελματικά ακουστικά. Και εσύ θα γουστάρεις περισσότερο και οι άλλοι και ο λογαριασμός του ρεύματος θα σου έρχεται φθηνότερα. Το ίδιο ισχύει για όλα τα είδη μουσικής, την τηλεόραση και τις ταινίες. Έβαλα μια φορά ακουστικά με μακρύ καλώδιο στην τηλεόρασή μου και έπαθα πλάκα.
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 δεν είναι μουσική αυτή Καλά σου είπε. Και μένα θα μου έσπαγες τ@@ με αυτή τη μαλακία. Βάλε ακουστικά όπως σου πρότεινε ο Skylined. Δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να έχει τις ίδιες προτιμήσεις με σένα, ή να τις υπομένει. Αν δεν είχα λεφτά να ζω σαν άνθρωπος, και ζούσα σε Καναδέζικη ξύλινη τρυπούλα φοιτητών, θα πήγαινα προετοιμασμένη να ακούω τον κάθε θόρυβο. Ο γείτονάς του ψυχασθενής ήταν. Λίγο η κούραση σήμερα που είχα αρκετές δουλειές, λίγο η περασμένη ώρα... ελπίζω αυτά να φταίνε και να έχω πάρει λάθος το post σου. Δηλαδή η πλειοψηφία των φοιτητών που δε ζουν σε ακριβά ρετιρέ με ηχομόνωση, δεν είναι άνθρωποι, αλλά είσαι εσύ που παίζεις μουσική τέρμα μέχρι τις 2 το βράδυ, πλέον, και περισσότερο από τις 2 παλιότερα; Εσένα όσο πάει το χρήμα σε χειροτερεύει. Άντε βγες στους αγρούς να πιάσεις καμιά ακρίδα για κατοικίδιο μήπως και αλλάξεις. /Ξέρω ότι είμαι Offtopic, αλλά η κοπελιά πρέπει να βγει από τη φούσκα που ζει. 7
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσαμτσίκα; Βρήκα τι ΄΄μουσική΄΄ θα βάζω αν θέλω να σπάω τα νεύρα στους άλλους! Γι αυτό γουστάρω το insomnia! 3
Razor_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το δικό μου τόπικ δε μπορώ να το βρω πουθενά. Κρίμα. Επειδή εγώ το έχω λελέψει στη φάση Μουσική vs Γειτονοχώρι, να αναφέρω σε όσους ανησυχούν.. πως απ' ότι κατάλαβα η αστυνομία παίζει και να μην μπορεί να κάνει κάτι. Είχε έρθει ο ένας πιτσιρικάς τότε (και αυτός μετακόμιση από χωριό μάλλον μαζί με έναν φίλο του), και μου έκανε νταηλίκια στη πόρτα τύπου "δεν αντέχω άλλο τα πριόνια σου και δεν είναι μουσική αυτή", και εγώ μέσα στη μαστούρα απλά τον κοιτούσα και γέλαγα, πράγμα που τον εξαγρίωνε ακόμη περισσότερο.. ..όλα τα παραπάνω όμως τα αναφέρω γιατί ο τύπος έδειχνε να με μισεί όλο και περισσότερο. Δε παίζει να μην ξαναφώναξε την αστυνομία. Το έκανε μια, ήρθαν και μου είπαν πως την επόμενη θα μπλέξω. Εγώ συνέχισα το ίδιο τροπάρι επακριβώς (απλά ελάττωσα τον ήχο μετά τις 2.00 το βράδυ), και δεν έγινε τίποτα. Μήπως δεν έρχονται; Ή με ερωτεύτηκε ο τύπος; Στην περίπτωση του TS, μόνο ξύλο ρε. Τι του λέτε του ανθρώπου να μην είναι βίαιος. Αν δεν είχα λεφτά να ζω σαν άνθρωπος, και ζούσα σε Καναδέζικη ξύλινη τρυπούλα φοιτητών, θα πήγαινα προετοιμασμένη να ακούω τον κάθε θόρυβο. Ο γείτονάς του ψυχασθενής ήταν. Υ.Γ: Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τρίζω όλη τη γειτονιά και μου κλάνουν όλοι. <3 Ζόρικο το κορίτσι για pc...
AiWaaa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Zoρικο μέχρι να γεράσει και να τις κάνουν τα ίδια θα το καταλάβει τότε
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Οπότε, εγώ θα πήγαινα κάτω να του μιλήσω και θα έλεγα κάτι του στυλ: "κατανοώ ότι σας ενόχλησα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην κάνω φασαρία, για μήνες ολόκληρους δεν έφερνα άνθρωπο στο σπίτι. Επειδή θέλω να είμαι καλός γείτονας, αλλά να έχω και μια στοιχειώδη κοινωνική ζωή, θέλετε να δούμε τι είναι αυτό που κυρίως ενοχλεί, ώστε να το αποφεύγω;" Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω και λέω ''ωραίος ο φίλλιπος. τον καλοπιάνει με καλές κουβέντες και απο εκει που δεν θα το περιμένει θα του σκάσει το μπουκέτο στην μάπα''. Αλλά τίποτα. Φλωρίες. Πέρα απο την πλάκα τώρα, συμφωνώ με το μέλος που ανέφερε ότι το 90% των γειτόνων είναι μαλάκες και συμπληρώνω ότι το 100% αυτού του 90% πιστεύει πως ανήκει στο υπόλοιπο 10%. Με λίγα λόγια όπως λέει και η υπογραφή μου ''ο κοσμός είναι γεμάτος μαλάκες που ακριβώς το ίδιο πιστεύουν και αυτοί για εμάς''. Στο θέμα μας, είχα κι εγώ θέμα με τους απο πάνω. Τα συνηθισμένα, συρσίματα απο έπιπλα, ομιλίες, περπατήματα κ.λ.π Αναρωτιόμουν τι διάολο σέρνουν όλη μέρα κ.λ.π, και έλεγα ''ρε γμτ δεν μπορούσαν να μενουν καποιοι σαν εμένα απο πάνω''. Μεχρι που σε κάποια φάση πήγα και τους είπα ΕΥΓΕΝΙΚΑ το πρόβλημα που έχω και τα παιδιά πραγματικά πήγαν πήραν αυτες τις χαζομάρες που βάζεις στην καρέκλα για να μηνν ακούγεται, βάλαν χαλί και γενικά ο θόρυβος σταμάτησε. Τις προάλλες είχα κάποιο θέμα με το διαμέρισμα (άσχετο με θόρυβο) και πήγα στους απο κάτω μου να δω αν έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα (μπίνγκο τελικά, το είχαν). Και πάνω στην κουβέντα τους λεω ''άσχετο, αλλά γενικά ακούτε θορύβους απο εμάς στο πάνω διαμερισμα;'' και ο τύπος μου λέει ''ναι φυσικά, αλλά ζω εδω πολλά χρόνια και άκουγα πάντα οποτε τα εχω συνηθίσει''. Συνεπώς ήμουν για τον απο κάτω μου ότι ήταν ο απο πάνω μου για μένα, την στιγμή που νόμιζα ότι κάνω ησυχία. 3
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ζόρικο το κορίτσι για pc... Eπρεπε να την ειχα εγω στα δικα μου που νοικιαζω θα τις εφευγαν και τα ζορια και ολα .Γενικα αυτο με τους ενοχλητικους που δεν σεβονται τους γυρω τους δεν μπορει να εκλειψει με πολιτισμενο τροπο . Δεν γινεται δηλαδη του ουρακοταγκου που βαζει δυνατα μουσικη ολη μερα να του φερθεις ηρεμα θελει αντιστοιχη αντιμετωπιση με την συμπεριφορα του.Ειδικα εαν προκειται για ενοικιαστη απλα τον στελνεις απο εκει που ηρθε και τελειωνει το θεμα. Τωρα η αλλη επειδη εχει πεσει σε τιποτα μπουλουκους τα κανει αυτα γιατι την παιρνει (μια τετοια θελω να μου τυχει πραγματικα να ριξω αλλα γελια )... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2014 από Fotis13 4
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνω με τον Φωτη.Ενταξει ειπαμε ολα εχουν καποιο οριο.Και εγω βαζω μουσικη δυνατα αλλα οχι ολη μερα/καθε μερα και ασφαλως οχι τις ωρες κοινης ησυχιας(ακου 2 το βραδυ). 1
vk13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πέρα απο την πλάκα τώρα, συμφωνώ με το μέλος που ανέφερε ότι το 90% των γειτόνων είναι μαλάκες και συμπληρώνω ότι το 100% αυτού του 90% πιστεύει πως ανήκει στο υπόλοιπο 10%. Με λίγα λόγια όπως λέει και η υπογραφή μου ''ο κοσμός είναι γεμάτος μαλάκες που ακριβώς το ίδιο πιστεύουν και αυτοί για εμάς''. Στο θέμα μας, είχα κι εγώ θέμα με τους απο πάνω. Τα συνηθισμένα, συρσίματα απο έπιπλα, ομιλίες, περπατήματα κ.λ.π Αναρωτιόμουν τι διάολο σέρνουν όλη μέρα κ.λ.π, και έλεγα ''ρε γμτ δεν μπορούσαν να μενουν καποιοι σαν εμένα απο πάνω''. Μεχρι που σε κάποια φάση πήγα και τους είπα ΕΥΓΕΝΙΚΑ το πρόβλημα που έχω και τα παιδιά πραγματικά πήγαν πήραν αυτες τις χαζομάρες που βάζεις στην καρέκλα για να μηνν ακούγεται, βάλαν χαλί και γενικά ο θόρυβος σταμάτησε. Τις προάλλες είχα κάποιο θέμα με το διαμέρισμα (άσχετο με θόρυβο) και πήγα στους απο κάτω μου να δω αν έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα (μπίνγκο τελικά, το είχαν). Και πάνω στην κουβέντα τους λεω ''άσχετο, αλλά γενικά ακούτε θορύβους απο εμάς στο πάνω διαμερισμα;'' και ο τύπος μου λέει ''ναι φυσικά, αλλά ζω εδω πολλά χρόνια και άκουγα πάντα οποτε τα εχω συνηθίσει''. Συνεπώς ήμουν για τον απο κάτω μου ότι ήταν ο απο πάνω μου για μένα, την στιγμή που νόμιζα ότι κάνω ησυχία. Σίγουρα πολλοί γείτονες είναι μαλάκες αλλά 90% παραείναι μεγάλο ποσοστό νομίζω. Εκτός και αν μένεις σε καμιά πολυκατοικία με 20 διαμερίσματα/γκαρσονιέρες και είστε 70 άτομα. Μένω μόνιμα σε πολυκατοικία 15 χρόνια χοντρικά... Προβλήματα με φασαρία μέσα στην πολυκατοικία δεν είχα σχεδόν ποτέ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Πολύ σπάνια τόσα χρόνια, 1-2 φορές χρειάστηκε να πάω στον απο κάτω και να ζητήσουμε να χαμηλώσει μουσική με ευγενικό τρόπο πάντα και όχι ώρα κοινής ησυχίας και αυτό γιατί ήταν περίοδος εξετάσεων για λύκειο τότε. Εννοείται το χαμήλωσε ο άνθρωπος άμεσα... Ίσως είναι και θέμα τύχης φυσικά ή ότι μιλάω για πολυκατοικία με 5 διαμερίσματα και 5 γκαρσονιέρες... Συμφωνώ απολύτα όμως με το συμπέρασμα σου. Γι' αυτό καλό είναι αρχικά να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο αλλά και να υπάρχει και κάποια ανεκτικότητα μεταξύ μας και όχι με το παραμικρό να κάνουμε σαν υστερικοί. Μπορεί και αυτό να ισχύει στην περίπτωση μου (και στους γείτονες μου) τώρα που το σκέφτομαι... Δε μιλάω φυσικά να σου έχει ο άλλος τέρμα τη μουσική στις 2"00 το βράδυ. Ντάξει αυτό είναι θέμα. Πες οκ να το κάνει μια φορά που θα χει κόσμο ή σε καμιά γιορτή πχ δε τρέχει κάτι αλλά επι μονίμου βάσεως μεσονύχτιες ώρες να ακούς φασαρία και βήματα λες και χοροπηδάνε είναι μεγάλο πρόβλημα.
Skylined Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (μια τετοια θελω να μου τυχει πραγματικα να ριξω αλλα γελια )... Μου έτυχε μία τέτοια που κάθε βράδυ μετά τις δώδεκα παρήγαγε ήχους πορνογραφικής ποιότητας και ομιλίες στυλ fuck me. Στην αρχή γελούσα, μετά από κάτι μήνες βαρέθηκα. Τις έκανε παρατήρηση μια γειτόνισσα, σταμάτησε για λίγο και μετά ξανάρχισε τα μουγκανητά, δυνατά όχι αστεία για να την ακούει όλη η γειτονιά λες και έμενε μόνη της σε κανένα βουνό - και μετά την βλέπεις το πρωί να σου λέει καλημέρα και θέλεις να βάλεις τα γέλια. Μετά τις έκανα παρατήρηση εγώ, σταμάτησε για λίγο και μετά ξανά τα ίδια. Στην τρίτη παρατήρηση από άλλο γείτονα το έκοψε. Καιρός ήταν.
bluesattack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είχε έρθει ο ένας πιτσιρικάς τότε (και αυτός μετακόμιση από χωριό μάλλον μαζί με έναν φίλο του), και μου έκανε νταηλίκια στη πόρτα τύπου "δεν αντέχω άλλο τα πριόνια σου και δεν είναι μουσική αυτή", και εγώ μέσα στη μαστούρα απλά τον κοιτούσα και γέλαγα, πράγμα που τον εξαγρίωνε ακόμη περισσότερο.. Πολυ δυνατο κομματι αν θες να μπεις φτιαγμενος σε καποιο τοπικ.
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πολυ δυνατο κομματι αν θες να μπεις φτιαγμενος σε καποιο τοπικ. Πολύ δυνατό κομμάτι αν θες να προστατέψεις τη νεολαία.
bluesattack Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πολύ δυνατό κομμάτι αν θες να προστατέψεις τη νεολαία. Αυτο ειναι πολιτικο ποστ.Επιτρεπεται ?
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Αυτο ειναι πολιτικο ποστ.Επιτρεπεται ? Αυτό είναι ο ανεπίσημος ύμνος του section, most played στο OOTR και οι στίχοι του είναι χαραγμένοι στις καρδιές μας. Επιβάλλεται.
Razor_7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πολύ δυνατό κομμάτι αν θες να προστατέψεις τη νεολαία. Αυτο ειναι πολιτικο ποστ.Επιτρεπεται ? i see what you did there...
Προτεινόμενες αναρτήσεις