Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολη την παρέα, και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.

Αφού ξόδεψα πολλές ώρες(τουλάχιστον 7) ψάχνοντας παλαιότερα post, μήπως και βρω κάποια περίπτωση παρόμοια με την δική μου, δεν μπόρεσα να βρω λύση στο πρόβλημα μου.

Τις τελευταίες μέρες έγινα κάτοχος ενός iphone 3gs, το οποίο μου το έδωσε ξάδερφος μου και είναι αγορασμένο απο Σκόπια. Χωρίς να γνωρίζω και πολλά απο ios, αφού έκανα λογαριασμό στο itunes και κατέβασα 5-6 εφαρμογές είπα να κάνω update στο λογισμικό και με πήγε στο 6.1 νομίζω(στο τελευταίο δηλαδή)με αποτέλεσμα να κλειδώσει. Δεν είχα σώσει αυτά τα shsh, τα οποία είναι απαραίτητα απ οτι κατάλαβα για την επαναφορά κάποιας παλαιότερης έκδοσης. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω?

Ελπίζω να μην κούρασα, Ευχαριστώ :-) :-) :-)

Δημοσ.

Αρα σου έφερε κλειδωμένο (ή προσωρινά ξεκλείδωτο αν θες)..Εφόσον δεν έσωσες ta shsh δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω.Και να γύριζες κλειδωμένο θα ήταν το κινητό.Προφανώς ο ξάδερφος σου το είχε ξεκλειδώσει με καμία rsim και με ένα απλό update ξανακλείδωσε το κινητό..
Τώρα μένεις εκεί που είσαι στην 6.1 και ψαχνεις τροπο να το ξεκλειδωσεις εκει..Μπορείς είτε με rsim για την baseband του κινητού (μία κάρτα sim που τη βάζεις μέσα μία φορά και ξεκλειδώνει το κινητό) ή με jailbreak να το ξεκλειδώσεις επίσης..Για την 6.1 υπάρχει κανονικά untethered jailbreak πλεον..

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι ο τύπος δεν το είχε συνδέσει στο iTunes ποτέ, οπότε το κινητό δουλευε με την αρχική sim του παρόχου που το αγόρασε. Μπορώ να κάνω jailbreak με κλειδωμένη συσκευή;

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι ο τύπος δεν το είχε συνδέσει στο iTunes ποτέ, οπότε το κινητό δουλευε με την αρχική sim του παρόχου που το αγόρασε. Μπορώ να κάνω jailbreak με κλειδωμένη συσκευή;

Μπορεις να το κανεις jailbreak και να διαγραψεις τα root files για να μπεις στο home screen.Μετα απο αυτο πας στο Cydia και καταιβαζεις το ultrasnow για να σου ξεκλειδωσει την συσκευη ετσι ωστε να μπορεσεις να βαλεις αλλη σιμ μεσα στο κινητο.

Δημοσ.

για κάποιο λόγο ακολούθησα αυτά τα βήματα http://www.jailbreakqa.com/questions/149880/iphone-3gs-new-bootrom-and-ultrasn0w και το κινητό άνοιξε χωρίς να έχει σήμα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί η sim μετά απο αυτό?

Kαλησπέρα μην ακούς πολλά πολλά δε χρειάζεται. Το 3gs ευτυχώς είναι εύκολο να ξεκλειδώσει. Αφού έκανες αυτές τις ενέργειες, κανονικά θα δουλέψει η σιμ. Οτι θες μου λες. Τη σιμ βάλτη μέσα (αν δεν την έχεις βάλει), κανονικά κάνεις το jailbreak, περνάς το ultrasn0w και μετά κάνεις και untethered εγκαθιστώντας αυτό εδώ http://www.redmondpie.com/how-to-jailbreak-ios-6.1.3-6.1.5-untethered-with-p0sixspwn/ από τη cydia.

Οτι θες ρωτάς. 

Αρα σου έφερε κλειδωμένο (ή προσωρινά ξεκλείδωτο αν θες)..Εφόσον δεν έσωσες ta shsh δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω.Και να γύριζες κλειδωμένο θα ήταν το κινητό.Προφανώς ο ξάδερφος σου το είχε ξεκλειδώσει με καμία rsim και με ένα απλό update ξανακλείδωσε το κινητό..

Τώρα μένεις εκεί που είσαι στην 6.1 και ψαχνεις τροπο να το ξεκλειδωσεις εκει..Μπορείς είτε με rsim για την baseband του κινητού (μία κάρτα sim που τη βάζεις μέσα μία φορά και ξεκλειδώνει το κινητό) ή με jailbreak να το ξεκλειδώσεις επίσης..Για την 6.1 υπάρχει κανονικά untethered jailbreak πλεον..

για την 6.1.3 υπάρχει untethered jailbreak δε χρειάζεται rsim και τα 3gs δεν παίρνουν τέτοια έτσι κι αλλιώς. 

Μπορεις να το κανεις jailbreak και να διαγραψεις τα root files για να μπεις στο home screen.Μετα απο αυτο πας στο Cydia και καταιβαζεις το ultrasnow για να σου ξεκλειδωσει την συσκευη ετσι ωστε να μπορεσεις να βαλεις αλλη σιμ μεσα στο κινητο.

Γιατί να κάνει διαγραφή root files? Αφού το jailbreak με redsn0w κάνει και hacktivate και ξεκινάει κανονικά το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Αυτό που έκανα δεν θεωρείται jailbreak? απλά λείπει το cydia.

Eσύ μάλλον το έκανες χωρίς να τικάρεις το install cydia οπότε στο έκανε απλά hacktivate για να ενεργοποιηθεί και να ανοίξει το τηλέφωνο.  Aλλά για πες μου, τί baseband έχει τώρα? Πές μου οτι δεν έβαλες την 6.15.00 γιατί σε new bootrom θα κάψεις τη baseband. Είχες τικάρει το install cydia? γιατί αν ναι θα έπρεπε να χεις και cydia, αλλιώς πώς θα έβαζες το ultrasn0w μέσα? Επίσης, ποια έκδοση redsn0w χρησιμοποιήσες?

Δημοσ.

redsnow 0.9.15b3

Ναι απ οτι κατάλαβα τίκαρα μόνο το Downgrade from iPad baseband

Πως θα δω ποια baseband εχω γιατί μπερδεύτηκα

Δημοσ.

redsnow 0.9.15b3

Ναι απ οτι κατάλαβα τίκαρα μόνο το Downgrade from iPad baseband

Πως θα δω ποια baseband εχω γιατί μπερδεύτηκα

οκ δες και πες μου.

Δημοσ.

<p>Βασικά σε ρώτησα πως θα δω ποια baseband εχω :-) :-) :-)</p>

<p>Να ξανακάνω jailbreak με το 6.0 και οτι γίνει??</p>

Ααα πήγαινε ρυθμίσεις -γενικά-πληροφοριες και κοίτα modem firmware

Sent from somewhere using something

Δημοσ.

Κοίτα τη συγκεκριμένη περίοδο που το έγραψα το άρθρο οι baseband που υποστηριζόταν ήταν αυτές που βλέπεις. Στάσου να δω να ψάξω λίγο και να σου πω. Μην κάνεις τίποτα προς το παρόν.

Δες αυτό εδώ και πες μου αν είναι όπως λέει ποιας εβδομάδας και μετά θα σου πω

post-226894-0-28756000-1389643849_thumb.jpg

[ATTACH]454571[/ATTACH]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...