Προς το περιεχόμενο

δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάρτα ήχου σε win98


pp6210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρ'όλο που έχω συμβιβασθεί με την ιδέα οτι δεν θα έχω κάρτα ήχου στον ΗΥ αυτόν, σκέφτηκα να ποστάρω και στο insomnia μήπως και μου δώσουν καμμιά καλή ιδέα.

 

Λοιπόν έχω εναν παλιό καλό Ρ200ΜΜΧ, τον οποίον αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μόνο για βολτάρισμα σε ...κακόφημες γειτονιές (kazaa και winmx). Φορμάρισα τον δίσκο απο win95 και έβαλα win98 αλλά κανένας απο τους drivers που έχουν τα win98 δεν ταιριάζει στην κάρτα ήχου.

 

Πιό συγκεκριμένα στο control panel\devices μου δείχνει 3-4 unsupported devices, και κάνω reinstall driver για όλες αλλά τίποτα... not working properly. Φαντάζομαι πως αν είχα τροπο να ξεχωρίσω ποιό device ήταν ποιό (δηλ. ποιό είναι το wave, ποιό το midi και ποιό το gameport) θα μπορούσα να βάζω τους σωστούς drivers, αλλά πως να το ξεχωρίσω αφού μου τα δειχνει όλα μαζί σαν unsupported device?

 

Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη, δεν λέει να κατεβάζεις επί ώρες τραγούδια και να μην μπορείς να ακούσεις εκείνη τη στιγμή τι κατέβασες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.... εμμμ, δεν διευκρίνησα βέβαια οτι ΔΕΝ έχω τους original drivers ούτε ξέρω τι μάρκα είναι η κάρτα, η οποία ήταν no-name αγορασμένη απο Αγγλία.

 

Γι'αυτό προσπάθησα με τους drivers win98, πιστεύοντας οτι η κάρτα θα είναι creative compatible. Το μόνο που γράφει η κάρτα είναι ενα avance sound σε ένα απο τα chipακια της, τίποτα άλλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατεβάζεις το Unknown Device Identifier από εδώ http://www.zhangduo.com/unknowndeviceidentifier.html μπας και μάθουμε περισσότερα για την κάρτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...