arxaggelos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά αν ξέρει κάποιος ας μου προτείνει ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για πάγκο κουζίνας και νεροχύτη. Όχι μάρκες φρανκε μανκε και τέτοια γούστα, κάτι σχετικά απλό ψάχνω. Τα βασικά δηλαδή: να έχει τεράστια ποικιλία, καλά υλικά, εξωφρενικά καταπληκτικές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση και να μην είναι... στα σύνορα με Βουλγαρία. Αν έχει και πλακάκια δαπέδου, τόσο το καλύτερο. Πήγα στα γνωστά μεγάλα καταστήματα περιοχή αεροδρομίου, αλλά ψιλο-απογοητεύτηκα από τις επιλογές σε νεροχύτες. Thanx.
invisiblesurfer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου θα σου προτεινα να βρεις τον αντιπροσωπο της Franke στην Ελλαδα. Ειναι μεν γερμανικη εταιρια αλλα παρα πολυ ωραιες γραμμες. Τετοια εχω στην κουζινα μου. ΠΣ.: Μολις ειδα οτι εισαι κατα των επωνυμων. Εχεις ριξει καμια ματια στο Praktiker?
arxaggelos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φιλε μου θα σου προτεινα να βρεις τον αντιπροσωπο της Franke στην Ελλαδα. Ειναι μεν γερμανικη εταιρια αλλα παρα πολυ ωραιες γραμμες. Τετοια εχω στην κουζινα μου. ΠΣ.: Μολις ειδα οτι εισαι κατα των επωνυμων. Εχεις ριξει καμια ματια στο Praktiker? Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είμαι καθόλου κατά των επωνύμων, κατά των τιμών τους είμαι, σε σχέση με αυτό που χρειάζομαι. Ψάχνω μια απλή λύση, η οποία θα αλλαχτεί σε ένα σχετικά μικρο βάθος χρόνου. Μπορεί σε 1 χρόνο, μπορεί σε 5, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όχι κάτι μονιμο. Praktiker πήγα, αλλά δεν είχε καθόλου ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα