lupo2109 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ.Και εγω θεωρησα υπερβολικη τη δηλωση για γεφυρα με διαγνωση "με το ματι" ποσο μαλλον την καταστροφη τοσων δοντιων για την αποκατασταση του ενος καθως το αλλο με χτισιμο ειναι μια χαρα.Θα το ψαξω.Σας ευχαριστω ολους.
gigisoni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ έχω χτίσει δόντι, δεν θυμάμαι ποιο. Θυμάμαι όμως ότι μου έσπασε στο μάσημα, πρέπει να ήταν απονευρωμένο, και σε 3 οδοντίατρους που πήγα μου έλεγαν για αφαίρεση (οπότε δεν ήταν μπροστινό, γιατί δεν συζήτησα ποτέ για γέφυρα). Τελικά στον τρίτο επέμενα αν μπορεί να κάνει κάτι, αλλιώς να πληρώσω την επίσκεψη και να φύγω, και μου το έχτισε.
fylatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να τοποθετείται στεφάνη (θήκη) και όχι να χτίζεται το δόντι με σύνθετη ρητίνη. Βέβαια μπορεί κάποιος να δοκιμάσει την ρητίνη και αν σπάσει σε δεύτερο χρόνο να κάνει την θήκη.
gigisoni Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι έκανε, πάντως το έχω χρόνια τώρα. Και αν άκουγα τους 2 πρώτους ή δεν επέμενα στον τρίτο, τώρα θα είχα μια κουφάλα στη θέση του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα