cris41 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα. Ελαβα ενα τηλεφωνο απο την Smartdiscount http://www.smartdiscount.gr οτι κερδισα σε ενα διαγωνισμο τους και μου ειπανε οτι μπορουν ή να μου στειλουν με κουριερ στο σπιτι και να πληρωσω τα 14€ εξοδα ή να παρω σε ενα αλλο τηλ με χρεωση 3.5€ και να τα στειλουν δωρεαν. Ειναι απο καπου που εδωσα το κινητο μου αλλα δε θυμαμαι που. Προκειται περι απατης; Την εχετε ακουσει ξανα;
anonymouscy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φιλαράκι έλαβα και εγώ το συγκεκριμένο τηλεφώνημα. Πρόκειται περί κομπίνας που σε κλέβουν μέσω χρεώσεων του κινητού. Διάβασε εδώ: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/360385/etsi-hreonoyn-ta-kinita-en-agnoia-mas Σε προωθούν να τηλεφωνήσεις σε αριθμό 901-ΧΧΧΧΧΧΧΧ μέσω του οποίου γίνεται η απάτη, γιατί αν πρόσεξες το σταθερό τους είναι πάντα κατειλημμένο. ΠΡΟΣΟΧΗ!
cris41 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ναι οταν τους ειπα να τους παρω πισω και να το ψαξω μου ειπε οτι δε μπορουν να μου μιλησουν ξανα. Παρα μονο να καλεσω στο 901κατι που μου δωσανε. Εψαξα λιγο γκουγκλ αλλα δε βρηκα πολλα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Όλα για το ρημάδι το χρήμα γίνονται. Όλοι εκμεταλλεύονται την κρίση για να φτιάξουν εκπτωτικές κάρτες , να ανοίξουν ενεχυροδανειστήρια (προσοχή. δεν μιλάω για αυτούς που αναγκάστηκαν να αλλάξουν δραστηριότητα και να γίνουν απο χρυσοχόοι , ενεχυροδανειστές.Κάτι έπρεπε να κάνουν για να ζήσουν) . Και φυσικά όλοι συστήνουν Μ.Κ.Ο και ψάχνουν χορηγούς.
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Απο περιέργεια έριξα μια ματιά στους όρους χρήσης του (κατά φαντασία) διαγωνισμού. Ο "νικητής" είναι σε όλα χαμένος. Η κάρτα που δίνουν δωρεάν έχει συνδρομή 120 ευρω το χρόνο (δηλαδή γλυτώνεις τα 120 ευρω) και τη χρησιμοποιείς για να αγοράζεις με έκπτωση από συγκεκριμένα μαγαζιά και προσφορές που βγαίνουν στην ιστοσελίδα τους. Οι "εκπτωτικές" δωροεπιταγές είναι κάτι αντίστοιχο, αλλά ΔΕΝ ειναι δωροεπιταγές. Σου λεει π.χ. θα πας να πάρεις τα συγκεκριμένα λάστιχα από τον Μάκη και αντί να πληρώσεις τιμή καταλόγου Χ θα πληρώσεις τιμή Υ. Αμα δεν θες λάστιχα ... λυπάμαι χάσατε. Το ταξίδι στην Τυνησία είναι για 2 διαμονές, ΑΛΛΑ τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής ειναι του "νικητή" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) Το φο μπιζου ... ειναι φο μπιζου. Και όλα αυτά με 14 ευρώ στο σπίτι σας αν το δεχτειτε αμέσως ή αν θέλετε να το σκεφτείτε πρέπει να καλέσετε 090 για τα διαδικαστικά. Είναι αστείοι! Αν έδιναν σε όλους τζάμπα την εκπτωτική κάρτα (συνδρομή ; ΧΑΧΑΧΑ ) και με δωρεάν αποστολή θα δεχόμουν. Μπορεί κάπου κάποτε να τύχαινε να θέλω κάτι και ίσως να με σύμφερε. Ενδεικτικά έχει προσφορά τον Fujitsu AH562GL από 499 στα 399 + μεταφορικά. Η cosmodata τον δίνει 385+μεταφορικά. 1
anonymouscy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Όπως και να 'χει πολλοί θα 'ναι αυτοί που την έχουν πατήσει! Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι το πόσο εύκολα διαρρέουν προσωπικά δεδομένα μας όπως είναι για παράδειγμα ο αριθμός τηλεφώνου και γίνονται χρήση από τρίτους. Πάρε παράδειγμα αυτό.
antonl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γενικά το να κερδίσεις σ ένα διαγωνισμό που ποτέ δε ζήτησες να λάβεις μέρος, ε βρωμάει λίγο. 2
demi22 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ε τους μαλακες.με πηραν κ μενα σημερα κ ευτυχως το εψαξα και βρηκα τα σχολια σας και δεν την πατησα.πωω τους ηλιθιους με νευριασαν πρωι πρωι. μπραβο παιδια 1
stergiosL2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Σε μενα πηραν απο αλλη εταιρια αλλα εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστηκα .Ριξε μια ματια εδω .http://www.insomnia.gr/topic/546214-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-expertdealscard/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα