Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ελαβα ενα τηλεφωνο απο την Smartdiscount http://www.smartdiscount.gr οτι κερδισα σε ενα διαγωνισμο τους και μου ειπανε οτι μπορουν ή να μου στειλουν με κουριερ στο σπιτι και να πληρωσω τα 14€ εξοδα ή να παρω σε ενα αλλο τηλ με χρεωση 3.5€ και να τα στειλουν δωρεαν. Ειναι απο καπου που εδωσα το κινητο μου αλλα δε θυμαμαι που.

Προκειται περι απατης; Την εχετε ακουσει ξανα;

Δημοσ.

Φιλαράκι έλαβα και εγώ το συγκεκριμένο τηλεφώνημα. 

Πρόκειται περί κομπίνας που σε κλέβουν μέσω χρεώσεων του κινητού.

Διάβασε εδώ: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/360385/etsi-hreonoyn-ta-kinita-en-agnoia-mas

Σε προωθούν να τηλεφωνήσεις σε αριθμό 901-ΧΧΧΧΧΧΧΧ μέσω του οποίου γίνεται η απάτη, γιατί αν πρόσεξες το σταθερό τους είναι πάντα κατειλημμένο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δημοσ.

Ναι οταν τους ειπα να τους παρω πισω και να το ψαξω μου ειπε οτι δε μπορουν να μου μιλησουν ξανα. Παρα μονο να καλεσω στο 901κατι που μου δωσανε. Εψαξα λιγο γκουγκλ αλλα δε βρηκα πολλα. 

Δημοσ.

Όλα για το ρημάδι το χρήμα γίνονται. Όλοι εκμεταλλεύονται την κρίση για να φτιάξουν εκπτωτικές κάρτες , να ανοίξουν ενεχυροδανειστήρια (προσοχή. δεν μιλάω για αυτούς που αναγκάστηκαν να αλλάξουν δραστηριότητα και να γίνουν απο χρυσοχόοι , ενεχυροδανειστές.Κάτι έπρεπε να κάνουν για να ζήσουν) . Και φυσικά όλοι συστήνουν Μ.Κ.Ο και ψάχνουν χορηγούς.

Δημοσ.

Απο περιέργεια έριξα μια ματιά στους όρους χρήσης του (κατά φαντασία) διαγωνισμού. Ο "νικητής" είναι σε όλα χαμένος.

1. Η κάρτα που δίνουν δωρεάν έχει συνδρομή 120 ευρω το χρόνο (δηλαδή γλυτώνεις τα 120 ευρω) και τη χρησιμοποιείς για να αγοράζεις με έκπτωση από συγκεκριμένα μαγαζιά και προσφορές που βγαίνουν στην ιστοσελίδα τους.
  2. Οι "εκπτωτικές" δωροεπιταγές είναι κάτι αντίστοιχο, αλλά ΔΕΝ ειναι δωροεπιταγές. Σου λεει π.χ. θα πας να πάρεις τα συγκεκριμένα λάστιχα από τον Μάκη και αντί να πληρώσεις τιμή καταλόγου Χ θα πληρώσεις τιμή Υ. Αμα δεν θες λάστιχα ... λυπάμαι χάσατε. 
  3. Το ταξίδι στην Τυνησία είναι για 2 διαμονές, ΑΛΛΑ τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής ειναι του "νικητή" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
  4. Το φο μπιζου ... ειναι φο μπιζου.

Και όλα αυτά με 14 ευρώ στο σπίτι σας αν το δεχτειτε αμέσως ή αν θέλετε να το σκεφτείτε πρέπει να καλέσετε 090 για τα διαδικαστικά. 

Είναι αστείοι! Αν έδιναν σε όλους τζάμπα την εκπτωτική κάρτα (συνδρομή ; ΧΑΧΑΧΑ ) και με δωρεάν αποστολή θα δεχόμουν. Μπορεί κάπου κάποτε να τύχαινε να θέλω κάτι και ίσως να με σύμφερε. 

Ενδεικτικά έχει προσφορά τον Fujitsu AH562GL από 499 στα 399 + μεταφορικά. Η cosmodata τον δίνει 385+μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και να 'χει πολλοί θα 'ναι αυτοί που την έχουν πατήσει!

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι το πόσο εύκολα διαρρέουν προσωπικά δεδομένα μας όπως είναι για παράδειγμα ο αριθμός τηλεφώνου και γίνονται χρήση από τρίτους. Πάρε παράδειγμα αυτό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ε τους μαλακες.με πηραν κ μενα σημερα κ ευτυχως το εψαξα και βρηκα τα σχολια σας και δεν την πατησα.
​πωω τους ηλιθιους με νευριασαν πρωι πρωι. μπραβο παιδια

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...