Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...worldventures;

Θα ρίξεις ένα σοβά, θα ρευτείς και μετά θα σοβαρευτείς όπως έλεγε και ένας παλιός κολλητός...

Λεφτά υπάρχουν ειδικά σε τέτοιες εταιρείες.Αλλά με μια διαφορά..

Για να μπορέσεις να κάνεις λεφτά από Mlm πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα του χαρακτήρα σου. Ένα από αυτά είναι και το να βλέπεις τον φίλο , αδερφό , ξάδερφο , κολλητό σαν πιθανό κέρδος. Έχω γνωστούς που έχουν βγάλει χρήματα. Αλλά δεν το γουστάρω αυτό το πράγμα.

Ο κουμπάρος της γυναίκας μου συναντήθηκε με ένα παλιό συμμαθητή του μετά από 25 χρόνια. Και ο παλιός συμμαθητής άρχισε να του μιλάει για Mlm.

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Εννοείται ότι ειρωνεύεται ο deesnider B)

I know... Απλά θέλω να προλάβω άτομα με 0 post να απαντήσουν στο μήνυμα μου με παράθεση

Δημοσ.

Ελα ε, σοβαρευτείτε. Αν κάποιος ξέρει ας πει. Κι εγω ενδιαφέρομαι, αλλά όχι για 20, 30 ευρώ. Πολλά λεφτά απο το τίποτα και χωρίς κούραση ή πολύ χρόνο. Ευχαριστώ.

Άμα ασχοληθείς με forex (έστω και με ένα κεφάλαιο 50 ευρώ) μπορείς να βγάλεις λεφτά (λίγα στην αρχή και όσο βγάζεις τόσο περισσότερα μπορείς να ποντάρεις για να βγάζεις ακόμα περισσότερα) αλλά υπάρχει το ρίσκο να τα χάσεις όλα.

πχ, βάζεις 50ευρώ, παίρνεις μπόνους 75 και ξεκινάς με 125 να παίζεις. είτε κοιτάς ανακοινώσεις είτε παίζεις σύμφωνα με τα trends ή και τα 2. στην χειρότερη να χάσεις 50 ευρώ. 

αλλά πρώτα ξεκινάς με demo account με virtual money για κανα 2βδόμαδο να δεις πως παει και μετά παίζεις με κανονικά λεφτά

Δημοσ.

Άμα ασχοληθείς με forex (έστω και με ένα κεφάλαιο 50 ευρώ) μπορείς να βγάλεις λεφτά (λίγα στην αρχή και όσο βγάζεις τόσο περισσότερα μπορείς να ποντάρεις για να βγάζεις ακόμα περισσότερα) αλλά υπάρχει το ρίσκο να τα χάσεις όλα.

πχ, βάζεις 50ευρώ, παίρνεις μπόνους 75 και ξεκινάς με 125 να παίζεις. είτε κοιτάς ανακοινώσεις είτε παίζεις σύμφωνα με τα trends ή και τα 2. στην χειρότερη να χάσεις 50 ευρώ. 

αλλά πρώτα ξεκινάς με demo account με virtual money για κανα 2βδόμαδο να δεις πως παει και μετά παίζεις με κανονικά λεφτά

Ενδιαφέρον αυτό κυρίως για το παιχνίδι και την εμπειρία(όχι τόσο για τα λεφτά). Φαντάζομαι εννοείς αυτό σωστά?

Έχω κάποιες απορίες:

1) Για πόσο καιρό μπορεί να παίξεις το demo?

2) Κάθε πότε μπορείς να αποδεσμεύεις τα χρήματά σου και να τα ρευστοποιείς(για πραγματικά λεφτά τώρα)?

3) Δώσε αν μπορείς κάνα λινκ από sites που κοιτάς και ενημερώνεσε για την αγοράς κάθε φορά. (εδώ νομίζω είναι και το δύσκολο κομμάτι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον σου εχω τρεις τροπους ο ενας ειναι ο νομιμος και ο δυσκολος οι αλλοι δυο παρανομοι αλλα με πιο πολλες πιθανοτητες.

Λοιπον ο νομιμος ειναι βαζεις adsense σε ενα μπλογκ ή sto ΥΤ και παιρνεις λεφτα απο εκει, για 30 ευρω που λες με 30 χιλιαδες κοσμο το μηνα λογικα τα βγαζεις.

Τωρα οι δυο που δεν ειναι και τοσο καθαρη το ενα βαζεις ταινιες σε καποιες υπηρεσιες και αυτες σε πληρωνουν με τα views, μπορεις ή να βαλεις πειρατικες ειτε XXX ταινιες παιρνεις περιπου 20 δολαρια τα 10000 views.

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον αυτό κυρίως για το παιχνίδι και την εμπειρία(όχι τόσο για τα λεφτά). Φαντάζομαι εννοείς αυτό σωστά?

Έχω κάποιες απορίες:

1) Για πόσο καιρό μπορεί να παίξεις το demo?

2) Κάθε πότε μπορείς να αποδεσμεύεις τα χρήματά σου και να τα ρευστοποιείς(για πραγματικά λεφτά τώρα)?

3) Δώσε αν μπορείς κάνα λινκ από sites που κοιτάς και ενημερώνεσε για την αγοράς κάθε φορά. (εδώ νομίζω είναι και το δύσκολο κομμάτι)

To fxcm.com το ξέρω ναι σαν αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ το http://www.xm.com/el/ που μου το είπε ο μέντορας φίλος αφού χρησιμοποίησε πολλά και αυτό το βόλεψε περισσότερο σαν πλατφόρμα. γιατί κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (υπάρχουν και για smartphone για να μπορείς να βλέπεις τις κινήσεις σου και να κλείνεις-ανοίγεις θέσεις)

1) Για πόσο καιρό μπορείς να το έχεις δε ξέρω, νομίζω όσο θες.

2) Κάθε όποτε γουστάρεις αλλά με το πρώτο ευρώ που θα ρευστοποιήσεις χάνεις το entry bonus οπότε καλό θα ήταν να ρευστοποιήσεις αφού βγάλεις 2-3 φορές το κεφάλαιό σου. (πχ στα 50 ευρώ, παίρνει 75ευρώ bonus και έχεις 125 ευρώ να παίξεις. τα 125 τα κάνεις 300, τραβάς 50 ευρώ έξω, χάνεις τα 75 bonus, και μένεις στον λογαριασμό με 175 και συνεχίζεις.

3) http://www.investing.com/economic-calendar/ ή Link.png Site: http://forex.capital.gr/fx/view/economic-calendar  αυτά τα 2 για το ημερολόγιο με ανακοινώσεις και κλπ. Από 'κει και πέρα πολλοί βγάζουν τεχνικές αναλύσεις καθημερινές/εβδομάδας που σου λένε πράματα (τίποτα δεν είναι στάνταρ, μπορεί να πέσουν και έξω όλοι σε αναλύσεις)  όπως ο τυπάς από το fxempire.com https://www.youtube.com/channel/UC2tXxMpewnaXGIR8TJaZGZA που βγάζει καθημερινά βίντεο αντί να τα διαβάζεις.

Να ξέρεις όμως, η αγορά ανοίγει ξημερώματα Κυριακής, και κλείνει ~10 την Παρασκευή δεν είναι σαν το χρηματιστήριο που ανοιγοκλείνει κάθε μέρα.

Στην τελική κάνε ένα demo account (στο xm νομίζω σου δίνει 100.000 virtual money) και παίξε ότι θες. Αν όμως θες να παίξεις σοβαρά, να μην βάζεις περισσότερο από 0.01 σε ποντάρισμα

Και μην ξεχνάς ένα πράγμα, μπορεί να χάσεις τα πάντα αν γίνει μαλακία οπότε ξεκίνα με μικρό κεφάλαιο αν θες να ξεκινήσεις 

Επεξ/σία από zeniath
Δημοσ.

Καλησπέρα κανένας τρόπος να βγαλω λεφτα απο τον υπολογιστη μου οχι πολλα 20€ η 30€ απο το τίποτα υπάρχει έγκυρος τρόπος?

Sent from my iPad using Insomnia

Αγνόησε τους άλλους που σε ειρωνευονται, εγώ σου έχω την λύση.

Θα βάλεις μια περούκα (ή και όχι) και θα συνεργαστείς με ένα από αυτά τα sites.

Δημοσ.

Πέραν της πλάκας θα συμφωνήσω με το φίλο στα πρώτα Post Που ανέφερε τις αγγελίες.

Βρες πράγματα που δεν χρειάζεσαι και πούλα τα. Από βιβλία μέχρι cd , υλικά τεχνολογίας κλπ κλπ

Δημοσ.

εαν πιανουν τα χερια σου μπορεις να φτιαξει μαγαζι εδω etsy.com η αμα μπορεις να φτιαξεις ενα blog η ιστοσελιδα με διαφορα θεματα/αρθρα να βαλεις adsense, ολο και κατι θα βγαλεις αργει λιγο αλλα μακροπροθεσμα κατι γινεται.. η μπορεις να γινεις affiliate π.χ booking.com δλδ διαφημιζεις τα ξενοδοχεια και αμα κανουν book απο το δικο σου site παιρνεις προμηθεια 25% νομιζω.. ψαξτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...