Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ρίξεις ένα σοβά, θα ρευτείς και μετά θα σοβαρευτείς όπως έλεγε και ένας παλιός κολλητός...

Λεφτά υπάρχουν ειδικά σε τέτοιες εταιρείες.Αλλά με μια διαφορά...

Για να μπορέσεις να κάνεις λεφτά από Mlm πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα του χαρακτήρα σου. Ένα από αυτά είναι και το να βλέπεις τον φίλο , αδερφό , ξάδερφο , κολλητό σαν πιθανό κέρδος. Έχω γνωστούς που έχουν βγάλει χρήματα. Αλλά δεν το γουστάρω αυτό το πράγμα.

Και εσένα σου πουλούσαν παραμύθια ότι κέρδισαν χρήματα; Για ΚΕΡΔΟΣ μιλάμε (από Worldventures κλπ.), όχι για τα λεφτά των συνδρομών που έπαιρναν από τα μέλη που στρατολογούσαν και τα οποία είχαν δώσει προηγουμένως στο πολλαπλάσιο...Αυτά δεν είναι κέρδος, στο σύνολο ζημία είχαν! Σε όλη την Ελλάδα, ζήτημα να έχουν κέρδος καλό, άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όσες φορές ζήτησα να μου δείξουν αποδείξεις τραπεζικές μαζί με αναλύσεις εσόδων-εξόδων τους φυσικά, έκαναν τους ψόφιους κοριούς...Λες και είμαι εφοριακός!

Κλασικό κολπάκι να δηλώνουν κέρδη υπέρογκα και ανυπαρκτα. Είμαι φίλος σου και σε παραμυθιάζω ότι βγάζω 2 χιλιάρικα το μήνα από MLM, γιατί να μην σου πω ψέματα αν θα βοηθήσει να σε πείσω και να έχω κέρδος που θα σε βάλω στην πυραμίδα μου;; Δεν το κάνω κακοπροαίρετα, αν έχω υποστεί άλλωστε πλύση εγκεφάλου και νομίζω ότι θα βοηθήσω και εσένα!

Τα έχουμε πει και αναλύσει σε δεκάδες σελίδες του thread της World Ventures που έχει κλειδώσει πια.

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτό κυρίως για το παιχνίδι και την εμπειρία(όχι τόσο για τα λεφτά). Φαντάζομαι εννοείς αυτό σωστά?

Έχω κάποιες απορίες:

1) Για πόσο καιρό μπορεί να παίξεις το demo?

2) Κάθε πότε μπορείς να αποδεσμεύεις τα χρήματά σου και να τα ρευστοποιείς(για πραγματικά λεφτά τώρα)?

3) Δώσε αν μπορείς κάνα λινκ από sites που κοιτάς και ενημερώνεσε για την αγοράς κάθε φορά. (εδώ νομίζω είναι και το δύσκολο κομμάτι)

Στην εν λόγω εταιρία ο δοκιμαστικός λογαριασμός διαρκεί 15 μέρες.Στην XM που είναι ο φίλτατος Νίκολας Κέητζ , εχεις απεριόριστο χρόνο.

Στην εν λόγω εταιρία μπορείς να μπείς με πολύ μικρό κεφάλαιο αλλα προσοχή στην επιλογή μόχλευσης που θα κάνεις.

Ξεκίνα με demo αλλα κάτσε περισσότερο σε αυτό .Σου προτείνω το καλοκαίρι που έρχεται να ασχοληθείς με ντέμο.3 μήνες.

Ξεκίνα σε 5-6 ζέυγη ισοτιμιών .

Θα καταλήξεις σε 1 ή 2 ,

Κοίτα πάντα τις ανακοινώσεις και τα prints στο investing και ξέχνα τους αναλυτές.Μάθε τι επιδραση έχει κάθε νούμερο στις ισοτιμίες που έχεις επιλέξει και μετα μάθε αποτυγχάνοντας ξανά και ξανά.

Όταν πάρεις μια αίσθηση για το τι μπορούν να προκαλέσουν οι ανακοινώσεις , τότε θα πρέπει να μάθεις τεχνική ανάλυση των γραφημάτων.

Θα διαπιστώσεις οτι το φορεξ ειναι παιχνίδι ψυχολογίας οπου ο καθένας προσπαθει να μαντέψει τι θα κάνουν όλοι οι άλλοι βάση του τι βλέπουν στο γράφημα και το τι διαβάζουν στις ειδήσεις.

Θα δεις απειρες φορές σημεία οπου η αγορα γυρίζει συνέχεια και αδιάλειπτα και σπάνια τα προσπερνά.

Για αρχή , πήγαινε στο babypips.com ,μάθε τα βασικά .

Συνέχισε με tradimo.com , έχει βίντεο και θα μάθεις πολυ πιο άνετα.

Διάβασε για τα fundamentals.(δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο course καθώς τα έμαθα χάνοντας κάπως ετσι : "γιατί επεσε το δολάριο αποτομα $*%$#( την τρέλα μου; " " αααα ,NFP 's ok" )

Οταν νιώσεις έτοιμος για τεχνική ανάλυση , στο youtube αναζήτησε το κανάλι του Jason Stapleton.

Μετά ακολουθούν περίπου 15-16 κατεστραμμένοι λογαριασμοί .

Σε αυτό το σημείο θα τα παρατήσεις , θα απέχεις 3 μήνες , και κάποτε θα επιστρέψεις.

Οταν επιστρέψεις , δές το σεμινάριο του Mark Douglas Trading in The Zone .

Απο κει και πέρα , βαση του συστήματος σου και του ρίσκου π έχεις επιλέξει , ίσως καταφέρεις κάτι.

Συν  : Δεν υπάρχει οριο στο τι μπορείς να βγάλεις

Πλην: Μπορεί να φτάσεις στο μηδέν όσο μακριά και να πας.(εχω εξαφανίσει 200Ε σε 3 δευτερόλεπτα σε σίγουρη συναλλαγή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...