Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνούμε κάπου στη μέση.

Καταρχήν το λες και μόνος σου. Άλλο ξεκίνησαν να μας προσφέρουν κι άλλο τελικά μας έδωσαν. Αυτό είναι το 1ο φάουλ.

Επιπλέον θεωρώ λάθος αυτό που λες πως υπήρχαν αναφορές στο ίντερνετ. Αν είναι να ψάχνουμε στο ίντερνετ για να κατατοπιστούμε ως προς το που θα πάει η υπόθεση, τότε κάτι δεν πάει καλά με το γράψιμο (και το λέω εγώ που ήμουν από τα άτομα που μίλησε για πολύ καλογραμμένη ιστορία και ψαγμένο background).

Μου δίνει την εντύπωση ότι αναγκάστηκαν να αλλάξουν κατεύθυνση καθώς αδυνατούσαν να εξηγήσουν αυτά που μας έδειξαν.(βλ. LOST) Και εκεί είναι το 2ο φάουλ διότι πέρα από το περιβάλλον και τις ερμηνείες που παίρνουν 10 κάπου πρέπει να φανεί και το μεγαλείο του σεναριογράφου. 

Αυτό για το Lost μην το λες, γιατί ίσως αποθαρρύνεις άδικα κόσμο από το να δει ένα εξαιρετικό, αστυνομικό θρίλερ. Αν κάποιος το δει έτσι, ως αστυνομικό θρίλερ εξαρχής, τότε δεν θα απογοητευθεί.

Δεν έψαξα τίποτα ποτέ στο ίντερνετ για την σειρά, ακριβώς γιατί οι τόσες θεωρίες πίστευα ότι θα μου κατέστρεφαν την σειρά. Τυχαία πέτυχα την προηγούμενη εβδομάδα ένα καλό άρθρο που έλεγε τί να περιμένουμε από το φινάλε, όπου ένας τύπος είχε μιλήσει με τον Pizzolato και έλεγε ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε συνταρακτικές ανατροπές. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το άρθρο.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι πολύ διχασμένος με τη συγκεκριμένη σειρά... Από τη μία νιώθω ότι κάποιος με τρολάρισε άσχημα και με έκανε να δω μια crime/drama σειρά που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν καν χρησιμοποιώντας μικρές Lovecraftικές αναφορές που τελικά δεν οδήγησαν πουθενά, από την άλλη η σκηνοθεσία, το character development και οι ερμηνείες (ειδικά από τον MM) ήταν κορυφαία.

Δημοσ.

παίδες η σειρά δεν άφησε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δεν είχε δημιουργήσει

άφησε αναπάντητες θεωρίες και πορίσματα 1050 καμμένων που παγώνουν frame by frame το καθε καρε για να το λιώσουν και να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι

κόψτε λίγο το κάψιμο στο ιντερνετ και αράξτε ξαναδείτε το, όπως και όλα τα σημειολογικά referances που κάνει η σειρά ανά επεισόδιο για κάποιον λόγο

τίποτα παραπάνω από αριστούργημα κατ εμέ

• Like 16
Δημοσ.

η σειρά είναι κορυφαία ή καλύτερα η πρώτη σεζόν είναι κορυφαία (για τις επομενες θα δούμε) όποιος θέλει να την δει να την δεί χώρις δεύτερη σκέψη...

πάντως στο τέλος που ο ραστ άρχισε να λεει για το dark and light που θύμισε τον john locke στο Lost που έλεγε τα ίδια :P

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι το  έχω δει !!

Εχεις υποτιτλους για ολα τα επ.; 

Δεν μπορω να βρω για τα τελευταια 4 της 2ης σεζον.

Δημοσ.

Εχεις υποτιτλους για ολα τα επ.; 

Δεν μπορω να βρω για τα τελευταια 4 της 2ης σεζον.

Ποτέ ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν;

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο προταση ενος φιλου καπου στην αρχη του θεματος σε συζητηση για μακοναχι τσιμπησα να δω dallas, mud & killer joe,

ειδα dallas & killer joe, καλυτερο μου φανηκε το δευτερο, εχει ενα κρεσεντο ρε παιδι μου (και γελιο :lol:), το dallas τελειωνει κ δεν καταλαβαινεις οτι τελειωσε, πφφ

Δημοσ.

Άργησα λίγο να ξεκινήσω την σειρά, και έτσι διάβαζα τα σχόλια ετεροχρονισμένα. Όσο διάβαζα λοιπόν αυτές τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ θεωρίες, τόσο το μυαλό μου ερχόταν σε αυτό

Όλη αυτή η παράνοια που συμβαίνει χρόνια και χρόνια έχει αλλοιώσει αντίστοιχα και τους ανθρώπους και το μέρος. Θες τα πλάνα με την άγρια βλάστηση, θες τις διάσπαρτες παιδικές ζωγραφιές, την κόρη του Μάρτι, τις ατάκες που λέει ο Ραστ για τις γύρω πόλεις (memory of a town) όλα δένουν πολύ πιο όμορφα έτσι. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε εξαρχής σε περίεργα σενάρια, εδώ τα διάβασα και άρχισα να τα σκέφτομαι σαν πιθανότητα. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για το σύνδρομο του lost. Επειδή κάποιοι δημιουργοί μπλέκουν πολλά στοιχεία και πλάθουν σενάρια με τρελά twists δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση θεωρείται άκυρη. Άλλωστε όταν σου ταϊζουν την σειρά επεισόδιο επεισόδιο έχεις μια βδομάδα να λιώσεις το μυαλό σου και οι fans τα γουστάρουν αυτά. Ειδικά σε σειρά με occult.

Αυτή η μισητή σειρά, που ανέτρεψε αλλά και κατέστρεψε την παγκόσμια τηλεόραση, άφησε και αυτό το κουσούρι. Μην δει κανείς ένα στραβό μπουκάλι, μία φωτογραφία στον τοίχο, αμέσως να σκεφτέι ότι του καθήσει στον εγκέφαλο.

Δεν είμαι φαν της σειράς. Μάλλον είμαι, αλλά μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη. Πως; Απλά το κάθε επεισόδιο να ήταν στα 45 λεπτά όπως οι υπόλοιπες σειρές του είδους. Αυτά τα 10 λεπτά παραπάνω μπορεί και να κουράσουν.

Κατά τα άλλα, επική. Σκηνοθεσία, σενάριο, ηθοποιοί (μόνο εμένα μου φάνηκε καλύτερος εδώ ο μαθιου από το Dallas;) μουσική, φωτογραφία, ήταν όλα τέλεια συνδεδεμένα ώστε να φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο-αριστούργημα, από τα καλύτερα τελευταία επεισόδια που εχω δει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος αυτό

παίδες η σειρά δεν άφησε αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δεν είχε δημιουργήσει

άφησε αναπάντητες θεωρίες και πορίσματα 1050 καμμένων που παγώνουν frame by frame το καθε καρε για να το λιώσουν και να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι

κόψτε λίγο το κάψιμο στο ιντερνετ και αράξτε ξαναδείτε το, όπως και όλα τα σημειολογικά referances που κάνει η σειρά ανά επεισόδιο για κάποιον λόγο

τίποτα παραπάνω από αριστούργημα κατ εμέ

Το πιο εύστοχο σχόλιο τον τελευταίο καιρό. 20 σελίδες τοπικ και 8 ώρες σειρά σε 3 προτάσεις. Εύγε παιδί μου :)

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα ειδα το τελευταιο επεισοδιο.

Πραγματικα υπεροχη σειρα. Εκπληκτικη αμοσφαιρα υπεροχες ερμηνειες   και τι μουσικη ...

Σειρα που οταν τελειωσει νοιωθεις γεματος επειδη την εχεις δει

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον "ανιση" θα την χαρακτηριζα, με καλο ξεκινημα, κορυφωση στη μεση και φιναλε συμβατικο. Χωρις να λαμβανω υποψιν ουτε θεωριες ουτε το hype που αυτες δημιουργησαν, κρινω οτι ειδα. 

Αυτο δε σημαινει οτι δεν ηταν πολυ καλη σειρα, ολα τα επεισοδια ανω του 8...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...