Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, totalius είπε

Εχουν βγει υποτιτλοι για το 6ο ? Βλεπω κ με αγγλικους αλλα στη συγκεκριμενη σειρα χανω λιγο τη μπαλα με την αργκο που χρησιμοποιουν  .

Οχι ακομα .

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, totalius είπε

Απορω πως το WD πχ εχει υπότιτλους την επομενη ημερα κ αυτη η σειραρα δεν εχει 4 ημερες μετα .

Και εγω απορω αλλα απο την στιγμη που δεν μεταφραζουμε εμεις και τους παιρνουμε και τσαμπα περιοριζομαι στην απορια :)

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να παίζει ρόλο και η γλώσσα. Το TWD είναι εύκολα μεταφράσιμο (εκτός αν μιλάει πολύ ο Γιουτζίν) ενώ στο True Detective ο μεταφραστής πρέπει να δουλέψει αρκετά και με συμφραζόμενα αλλά και με την ιδιαίτερη διάλεκτο και ιδιωματισμούς που χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

Eίναι λιγό κουφό αυτό γιατί το 6ο το είδα ή το βράδυ της 11ης ή της 12ης  στην nova και συνήθως την επομένη βρίσκεις υπότιτλους στα διάφορα ΄΄στέκια΄΄ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vangelis_D9 είπε

5η μέρα χωρίς ΕΛ ιππότιτλους, ίπποπτο δεν είναι που δεν τηρούν τις ιπποσχέσεις; Δεν ιππονοώ κάτι βαθύτερο αλλά όσο να'ναι ...

ιπποποταμος ?

• Like 1
Δημοσ.

Ιππόψη πως ο Υποπόταμος είναι φανταστικό ζώο.

ιππονοείς κάτι με το παραπάνω ? Εχεις βάσιμες ιπποψίες για κάτι ?????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

ιππονοείς κάτι με το παραπάνω ? Εχεις βάσιμες ιπποψίες για κάτι ?????

Ε δεν μπορώ να σου βάλω και την ιππογραφή μου αλλά η ιππόνοια μου ότι δεν πρέπει να είμαστε ιπποτιμητικοί ανάμεσα σε παράξενα φαινόμενα σαν την ίπποπτη καθυστέρηση των αναφερόμενων ιπποτίτλων. Παίζεται και μια άλφα ιππόσταση.

Δημοσ.

Ε δεν μπορώ να σου βάλω και την ιππογραφή μου αλλά η ιππόνοια μου ότι δεν πρέπει να είμαστε ιπποτιμητικοί ανάμεσα σε παράξενα φαινόμενα σαν την ίπποπτη καθυστέρηση των αναφερόμενων ιπποτίτλων. Παίζεται και μια άλφα ιππόσταση.

΄τώρα σοβαρά.......για να μην θεωρείς ύποπτες τις κινήσεις οποιουδήποτε χομπίστα ή μη ασχολείται με τον υποτιτλισμό αυτής αλλά και άλλων σειρών , πληρώνεις μία συνδρομή στην νόβα και είσαι άρχοντας ! Τα πράγματα είναι απλά φίλε μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

΄τώρα σοβαρά.......για να μην θεωρείς ύποπτες τις κινήσεις οποιουδήποτε χομπίστα ή μη ασχολείται με τον υποτιτλισμό αυτής αλλά και άλλων σειρών , πληρώνεις μία συνδρομή στην νόβα και είσαι άρχοντας ! Τα πράγματα είναι απλά φίλε μου 

Έχεις δίκιο αλλά καλομαθαίνοντας με το νέτφλιξ, η "συνδρομή" στη νόβα σε σχέση με προσφερόμενο περιεχόμενο είναι αρκετά εως πολύ χαώδης προς τα κάτω αν προσμετρήσεις και τις ανταγωνιστικές ημεδαπές υπηρεσίες, πάντα προς τα κάτω. Γι αυτό κατανοώ τους προηγούμενους φίλους που απορούν με την ασυνέπεια, κάτι ανάλογο που γίνεται φέτος πχ και με το How to Get Away with Murder και το Elementary που έχουν πιστό κοινό.

Επεξ/σία από Vangelis_D9
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Έχεις δίκιο αλλά καλομαθαίνοντας με το νέτφλιξ, η "συνδρομή" στη νόβα σε σχέση με προσφερόμενο περιεχόμενο είναι αρκετά εως πολύ χαώδης προς τα κάτω αν προσμετρήσεις και τις ανταγωνιστικές ημεδαπές υπηρεσίες, πάντα προς τα κάτω. Γι αυτό κατανοώ τους προηγούμενους φίλους που απορούν με την ασυνέπεια, κάτι ανάλογο που γίνεται φέτος πχ και με το How to Get Away with Murder και το Elementary που έχουν πιστό κοινό.

ασυνέπεια θα υπήρχε αν τα δικαιώματα τα είχε το netflix ή κάποια άλλη συνδρομητική υπηρεσία και ενώ παιζόταν στο αμέρικα στις 10 του μήνα στην Ελλάδα το υποτίτλιζαν και το παρουσίαζαν όποτε γούσταραν οι επίσημοι ΄΄διανομείς΄΄. Αυτή την στιγμή λοιπόν κάνουμε υπομονή και επαφιόμαστε στην καλή διάθεση των ανθρώπων που βασικά ασχολούνται από χόμπι με το αντικείμενο, δεν μπορούμε να τους προσάπτουμε υποψίες, δόλο και σκοτεινά κυκλώματα :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε

ασυνέπεια θα υπήρχε αν τα δικαιώματα τα είχε το netflix ή κάποια άλλη συνδρομητική υπηρεσία και ενώ παιζόταν στο αμέρικα στις 10 του μήνα στην Ελλάδα το υποτίτλιζαν και το παρουσίαζαν όποτε γούσταραν οι επίσημοι ΄΄διανομείς΄΄. Αυτή την στιγμή λοιπόν κάνουμε υπομονή και επαφιόμαστε στην καλή διάθεση των ανθρώπων που βασικά ασχολούνται από χόμπι με το αντικείμενο, δεν μπορούμε να τους προσάπτουμε υποψίες, δόλο και σκοτεινά κυκλώματα :) 

Κοίτα είναι εμφανής η "αραίωση" των ιπποτιτλιστών από πέρσι που έβαλε αγγελία το νέτφλιξ για μεταφράσεις με καλό μισθό κλπ. Η πορεία από κει και πέρα είναι εμφανής συν τις γνωστές διενέξεις που υπήρξαν που μαντεύουμε αρκετά από πίσω. Κατανοητά όλα αυτά και είναι της υπομονής τι κάνουν τώρα από νέο αίμα κλπ. Και είναι η σειρά πανάθεμάτη δύσκολη με τα βλάχικα αμερικανικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...