Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Την τελειωσα χτες και εγω ,ειδα μαζεμενα το 7 και το 8 . Mου αρεσε πολυ το τελος αν και θα προτιμουσα την απαισιοδοξη εκδοχη καθως δειχνει ρεαλιστικοτερη .Ειναι με διαφορα η καλυτερη σεζον και αν δεν υπηρχε το σκουπιδι (για το επιπεδο της σειρας ) η δευτερη σεζον θα μιλαγαμε για μια σειρα που ανηκει στο top 5 ολων των εποχων . Eξαιρετικες οι ερμηνειες των Μahershala kai Dorff. 1
john1987 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πολύ κακό το κλείσιμο της σειράς. Καμία έμπνευση και πήγε περίπατο η σκοτεινή ατμόσφαιρα που έχτισαν στα πρώτα επεισόδια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Well...με την καμια δεν φτάνει την πρώτη όσο και να προσπαθούν. Δεν ήταν κακή αλλα θα την βάλω τελευταία. Βασικά μερικές σειρές είναι για μια μονο season και προσωπικά μου φαίνεται ότι την πρώτη season την έγραφε χρονια και μετά την επιτυχία της ξεκίνησε το milking με σενάρια του μηνα. Δεν νομίζω ότι θα την ξανά δω ποτε ενώ την πρώτη την έχω δει 3 φορες από τότε που βγήκε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγω δεν θα την συγκρινω με τις προηγουμενες σαιζον αλλα με οτι υπολοιπο κυκλοφορησε φετος...........ΟΑΣΗ!!!
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Just for the record, ακομα και η 1η που ειναι σε σχεση με τις αλλες 2 εξαιρετικη, ψιλοτσαπατσουλικο κλεισιμο ειχε
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ειμαι στο 4ο επεισοδιο, γενικα μ'αρεσει η 3η σεζον,απλα νομιζω οτι κινειται πιο αργαααα απο ολες τις προηγουμενες και επισης εχει κουρασει λιγο η φαση με τα 3 timelines. Επισης,καλες οι Daddario και Monnaghan απο πρωτη σεζον,αλλα αυτη η Carmen Ejogo ειναι τερμα αισθησιακη. Η πιο hot ηθοποιος απτις 3 σεζον για μενα
Arkin Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Alastor192 είπε Ειμαι στο 4ο επεισοδιο, γενικα μ'αρεσει η 3η σεζον,απλα νομιζω οτι κινειται πιο αργαααα απο ολες τις προηγουμενες και επισης εχει κουρασει λιγο η φαση με τα 3 timelines. Επισης,καλες οι Daddario και Monnaghan απο πρωτη σεζον,αλλα αυτη η Carmen Ejogo ειναι τερμα αισθησιακη. Η πιο hot ηθοποιος απτις 3 σεζον για μενα Και την ειχα ξεχασει αυτη τη σεζον. Ωραιος
Alastor192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Τελειωσα την τριτη σεζον πριν λιγο. Δυστυχως δεν εχω να πω και πολυ καλα πραματα,περαν απτην φοβερη ηθοποια του κεντρικου καστ. Τα επεισοδια κινουνταν παρα πολυ αργαααα,η υποθεση δεν προχωρουσε σχεδον ποτε και ενω περιμενα οτι θα παρει μπρος απτα μεσα προς το τελος,μιλαμε για μηδενικο payoff στην αποκαλυψη,που εγινε μεσα σε 3 λεπτα,.....Καποιες σκηνες απο τις ζωες των πρωταγωνιστων τελικα ηταν απλα για να ειναι,η πλοκη μετρια επισης Γενικα μπορω να πω πως ειναι η χειροτερη σεζον απτις 3.
naimore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 https://twitter.com/McConaughey/status/1201210428769964032/photo/1 1 1
Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) True Detective[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes?ref_=tt_ov_epl Μια σεζον αναμφίβολα καλυτερη απο την μετρια δευτερη. Στα καλα εχουμε την εξαιρετικη χημεια των πρωταγωνιστων και την ολη διαχειρηση τριων χρονικων περιοδων οσο καλυτερα γινοταν. Εχουμε την βασικη υποθεση που διαδραματιζεται στο 1980 επειτα 10 χρονια αργοτερα που ξανα ανοιγει και τελος παμε στο 2015 που μαθαινουμε τι πραγματικα συμβαινει. 35 χρονια αλυτη υποθεση με λιγα λογια που δειχνει ποσο ρολο επαιξε στις ζωες των 2 ντετεκτιβ που την ανελαβαν σε βαθος χρονου. Στα κακα εχουμε την αρκετα μεγαλη υποτονικοτητα που καθοριζει την σεζον χωρις να μπορω να ξεχωρισω καποια αξιοσημειωτα σημεια στη διαρκεια της. Το τελος μου αρεσε με το νοημα που θελει να δωσει(το συμπαν θα επαναφερει την φυσικη ροη των πραγματων οσο στραβα και αν παει κατι). Καπως οξυμωρη η καταληξη σε συναρτηση με αυτο που ειδαμε. Πολυεπιπεδοι χαρακτηρες για ακομα μια φορα οπως στην πρωτη σεζον να μην ξερεις τι πραγματικα εχουν στο μυαλο τους. Δειτε την γιατι αξιζει αλλα μην περιμεντε κατι τρομερο. Δεν ειναι μια σεζον που θα συναρπασει αν και μπορω να πω οτι εξαπτει την φαντασια του θεατη, το τελος ομως ειναι οσο πιο ανθρωπινο γινεται. 8.5/10 Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Arkin 2
red1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 5:55 ΜΜ, Arkin είπε True Detective[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt2356777/episodes?ref_=tt_ov_epl Μια σεζον αναμφίβολα καλυτερη απο την μετρια δευτερη. Στα καλα εχουμε την εξαιρετικη χημεια των πρωταγωνιστων και την ολη διαχειρηση τριων χρονικων περιοδων οσο καλυτερα γινοταν. Εχουμε την βασικη υποθεση που διαδραματιζεται στο 1980 επειτα 10 χρονια αργοτερα που ξανα ανοιγει και τελος παμε στο 2015 που μαθαινουμε τι πραγματικα συμβαινει. 35 χρονια αλυτη υποθεση με λιγα λογια που δειχνει ποσο ρολο επαιξε στις ζωες των 2 ντετεκτιβ που την ανελαβαν σε βαθος χρονου. Στα κακα εχουμε την αρκετα μεγαλη υποτονικοτητα που καθοριζει την σεζον χωρις να μπορω να ξεχωρισω καποια αξιοσημειωτα σημεια στη διαρκεια της. Το τελος μου αρεσε με το νοημα που θελει να δωσει(το συμπαν θα επαναφερει την φυσικη ροη των πραγματων οσο στραβα και αν παει κατι). Καπως οξυμωρη η καταληξη σε συναρτηση με αυτο που ειδαμε. Πολυεπιπεδοι χαρακτηρες για ακομα μια φορα οπως στην πρωτη σεζον να μην ξερεις τι πραγματικα εχουν στο μυαλο τους. Δειτε την γιατι αξιζει αλλα μην περιμεντε κατι τρομερο. Δεν ειναι μια σεζον που θα συναρπασει αν και μπορω να πω οτι εξαπτει την φαντασια του θεατη, το τελος ομως ειναι οσο πιο ανθρωπινο γινεται. 8.5/10 + 1 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όμως σχετικά με το οτι δεν ηταν συναρπαστική - ιδίως απο τη στιγμή που που προηγήθηκε η άθλια, ελεεινή, απαίσια 2η σεζόν - ώπα, ποιον κοροϊδεύουμε, η 2η δεν υπήρξε ποτέ/την διαγράφουμε 😁 Σεζόν 1η > Σεζόν 3η >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Σεζόν 2η Aυτός ο Marheshalla Ali είναι ηθοποιάρα και ακόμα και ο Stephen Dorff ηταν πολύ καλός - κάτι το οποίο πραγματικά δεν το περίμενα, θεωρώ πως ειναι σχετικά υποτιμημένος ηθοποιός και το Χόλιγουντ αποφάσισε να τον τοποθετεί σε Β έργα κυρίως. Για να δούμε και την 4η σεζόν τι θα πεί.
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, red1 είπε + 1 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όμως σχετικά με το οτι δεν ηταν συναρπαστική - ιδίως απο τη στιγμή που που προηγήθηκε η άθλια, ελεεινή, απαίσια 2η σεζόν - ώπα, ποιον κοροϊδεύουμε, η 2η δεν υπήρξε ποτέ/την διαγράφουμε 😁 Σεζόν 1η > Σεζόν 3η >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Σεζόν 2η Aυτός ο Marheshalla Ali είναι ηθοποιάρα και ακόμα και ο Stephen Dorff ηταν πολύ καλός - κάτι το οποίο πραγματικά δεν το περίμενα, θεωρώ πως ειναι σχετικά υποτιμημένος ηθοποιός και το Χόλιγουντ αποφάσισε να τον τοποθετεί σε Β έργα κυρίως. Για να δούμε και την 4η σεζόν τι θα πεί. Ηταν καπως ανευρη. Σιγουρα προσπαθησε να ειναι αρκετα συνετη συμφωνα με την ιστορια και οι πρωταγωνιστες ηταν εξαιρετικοι αλλα κατι της ελειπε.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τέλειωσα την δεύτερη σεζόν και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο καλή όσο η πρώτη δεν θεωρώ ότι ήταν σκουπίδι. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής με εξέπληξε ευχάριστα. Το δυνατότερο σημείο της σειράς ήταν φυσικά οι κεντρικοί, καλοί και κακοί, χαρακτήρες. Ειδική μνεία για εμένα ο Vince που ενώ δεν το είχα ποτέ για κάνα δυνατό χαρτί εδώ έδωσε ρέστα, ο τύπος είναι κομμένος και ραμμένος να παίζει τέτοιους ρόλους. Και οι άλλοι όμως δεν πήγαν πίσω, και η Rachel και ο Colin ήταν εξαιρετικοί. Αυτό που μου άρεσε πολύ μεταξύ τους είναι ότι όλοι τους ήταν πραγματικά ρημάδια. Ζωή σκέτη καταστροφή και όλα ήταν θέμα δικών τους επιλογών για το πως φτάσανε μέχρι εδώ. Δεν έφταιγε ο Θεός, η κακιά η κοινωνία, η πουτάνα η τύχη τους ή οτιδήποτε. Είχαν 100% την προσωπική τους ευθύνη για το που βρίσκονταν. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ορισμένα "με το ζόρι" woke στοιχεία περί man VS woman αλλά στο τέλος ακόμα και αυτά έχουν την λογική τους στο πλαίσιο της ιστορίας. Επίσης δεν μου άρεσε το ξεκίνημα της καθώς είναι σε αρκετά γρήγορη και μπερδεμένη ροή με πολλά ονόματα και τοποθεσίες και χάνεις την μπάλα για το ποιος είναι που και γιατί όμως όταν το νερό μπαίνει στο αυλάκι η θέαση γίνεται εύκολη και σε σημεία καθηλωτική. Θεωρώ το arc της ιστορίας του Taylor εντελώς αχρείαστο όμως ήταν και αυτό μέσα στα πλαίσια του "εσύ φταις για την κατάντια σου". Γενικά αν δίνω στην πρώτη σεζόν 9/10 σε αυτήν δίνω 7/10. Αντε τώρα και στην τρίτη σεζόν να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. 4
xavier Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 σε αλλους αρεσε η τριτη, για μενα η πορεια της σειρας ειναι σταθερα κατηφορικη...καθε περσι και καλυτερα.... 1
red1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, xavier είπε σε αλλους αρεσε η τριτη, για μενα η πορεια της σειρας ειναι σταθερα κατηφορικη...καθε περσι και καλυτερα.... Xavier, γούστα είναι φιλε μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις οτι η 2η σεζον είναι καλύτερη απο την 3η. Η 2η είναι εξ ολόκληρου γραμμένη απο τον Pizzolato και φαίνεται... - Μουντριχίλα για χάρη της μουντριχίλας ? Check - κακογραμμένοι χαρακτήρες ? check - κακογραμμένοι διάλογοι ? - check - Εdgelord καταστάσεις (βλέπε : σε συνάρτηση με τα 3 πάνω) οπου ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες είναι απλώς...καμβάδες σκατίλας/κατάθλιψης/μιζέριας "έτσι απλά επειδή" ? - check - Κάκιστη επιλογή cast ? - check (ιδίως ερχόμενη απο την 1η σεζόν με τους χαρισματικούς Harrelson & McConaughey).Mονο ο Farrell σώζει (λίγο) την κατάσταση. Σχετικά με το γράψιμο πάλι, δηλαδή... Και το αγαπημένο μου : H παραπάνω σκηνή/διάλογος είναι τόσο κακογραμμένη που καμία ερμηνεία δεν θα μπορούσε να την σώσει. Δεν έχω πτυχίο στην Αγγλική φιλολογία, παράλληλα, όταν ακούς κάτι σε μια γλώσσα (η οποία δεν είναι η μητρική σου) και σου φαίνεται περίεργο/αλλόκοτο σε βαθμό ηλιθιότητας κάτι δεν έχει γίνει σωστά απο τη πλευρά του σεναριογράφου. Ειμαι σίγουρος οτι οταν ο Pizzolato έγραφε τους διαλόγους σκεφτοταν μέσα του "πόσο γαμάτο είναι αυτό που έγραψα!", ελα όμως που "δεν" καθώς όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι διάλογοι είναι "δήθεν" σε βαθμό κακουργήματος.Οι διάλογοι είναι αυτοί που προσδιδουν τον χαρακτήρα σε έναν...χαρακτήρα έργου (μεταξύ και της συνολικής ηθοποιίας όπως τρόποι. κίνηση κτλπ) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ως απίστευτα κουτοί και ρηχοί που προσπαθούν να ακουστούν πολύ πιο έξυπνοι απο αυτο που είναι (βλέπε: απεικονίζονται). Υπάρχει λόγος που το script/σενάριο δεν ηταν εξ' ολοκλήρου γραμμένο απο τον Pizzolato στην 3η σεζόν . Σε καμία περίπτωση δεν είναι το απόλυτο σκουπίδι (υπάρχουν κατι Daybreak, Dracula, Mayans M.C κτλπ προς σύγκριση) καθώς ως παραγωγή του ΗΒΟ έχει - κλασσικά - πολύ ωραία φωτογραφία και παραγωγή αλλά η ποιότητα της ειναι χειρότερη απο την 1η και την 3η. Είναι απλά...απίστευτα μέτρια με κάποια στοιχεία να πλησιάζουν προς το κακό ή/και είναι κακά.Αυτό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από red1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα