liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχουν τόσα πολλά ξενοίκιαστα σπίτια, που και αρκούδα να τους πεις πως θα φέρεις, δεν θα έχουν αντίρρηση. 7
TechnoV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 έγινα και μισάνθρωπος. σε μονοκατοικία έμενα 2 χρόνια ρε φίλε στο εξοχικό μου, αλλά τώρα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα. Γι'αυτό σπάω το κεφάλι μου να βρω μια λύση.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ή 2 σκύλους ή 2 γάτες ή ένα κι ένα. Απαραίτητη προϋπόθεση να μη γαβγίζουν σε ώρες κοινής ησυχίας και να μη μυρίζουν οι ακαθαρσίες. Καλά φαντάζομαι δεν θα αφοδεύει (sic) μέσα στο σπίτι το σκυλάκι για να βρωμάνε τα περιττώματά του. Αλλά το να μην γαβγίζει τις ώρες κοινής ησυχίας, πως το καταφέρνεις; Ακολουθεί πρόγραμμα γαβγίσματος ο σκύλος;
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ενώ αυτοί που το έχουν μέσα στα χωράφια με αλυσίδες και δεν έχουν δει ποτέ γιατρό είναι εντάξει. Και σε 20 τμ αν τον έχει δε βρίσκω το πρόβλημα αν τον βγάζει βόλτα κάθε μέρα. Σκύλο έχει ο άνθρωπος. Όχι κατσίκι 2
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επίσης υπάρχουν και άπειρες μονοκατοικίες, με αυλές κλπ. να βολευτεί το τέρας, αρκεί να μην ψάχνεις πολύ κέντρο.
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλά φαντάζομαι δεν θα αφοδεύει (sic) μέσα στο σπίτι το σκυλάκι για να βρωμάνε τα περιττώματά του. Αλλά το να μην γαβγίζει τις ώρες κοινής ησυχίας, πως το καταφέρνεις; Ακολουθεί πρόγραμμα γαβγίσματος ο σκύλος; Αν τα κάνει στο μπαλκόνι και τα αφήσεις μέρες θα έρθει η πυροσβεστική να ψάχνει για πτώμα. Επίσης αν φεύγεις και είναι όλη μέρα κλεισμένο θα γαβγίζει. Δε θα είσαι εκεί να το ελέγχεις. Γενικά εμένα είναι ήσυχη. Σπάνια γαβγίζει. Και αν ακούσει κάτι της τραβάω τη προσοχή. Αυτά εννοώ
TechnoV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δυτικά προάστια ψάχνω. Ο σκύλος βγαίνει 2 φορές τη μέρα βόλτα, τον ξεθεώνω και μετά παρεάκι. Το σκυλί μαθαίνει να περιμένει την βόλτα του. Μέσα δεν τα κάνει ποτε και 1 μέρα να τον αφήσεις. Έχει μάθει. Αν θέλει την ανάγκη του κλαψουρίζει στην πόρτα για να τον βγάλεις.
chaosmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δυτικά προάστια ψάχνω. Ο σκύλος βγαίνει 2 φορές τη μέρα βόλτα, τον ξεθεώνω και μετά παρεάκι. Το σκυλί μαθαίνει να περιμένει την βόλτα του. Μέσα δεν τα κάνει ποτε και 1 μέρα να τον αφήσεις. Έχει μάθει. Αν θέλει την ανάγκη του κλαψουρίζει στην πόρτα για να τον βγάλεις.Ε μια χαρά είσαι τότε. Κάνε αυτό που σου είπα αλλά έχε το νου σου να έχει και κάνα πάρκο κοντά
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δυτικά προάστια ψάχνω. Ο σκύλος βγαίνει 2 φορές τη μέρα βόλτα, τον ξεθεώνω και μετά παρεάκι. Το σκυλί μαθαίνει να περιμένει την βόλτα του. Μέσα δεν τα κάνει ποτε και 1 μέρα να τον αφήσεις. Έχει μάθει. Αν θέλει την ανάγκη του κλαψουρίζει στην πόρτα για να τον βγάλεις. Ειδικά δυτικά θα βρεις πολλές ευκαιρίες, Περιστέρι (ψηλά) - Πετρούπολη - Καματερό - Ίλιον έχει μπόλικες μονοκατοικίες. Επίσης Πετρούπολη έχει και το βουνό δίπλα, με τεράστια μονοπάτια για βόλτες. Χρόνο και όρεξη να έχεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κοιταξε αντικειμενικα 32 κιλα σκυλι σε 60 μ2 ειναι βασανιστηριο.Τωρα αν με το ζορι θελετε να μας πεισετε οτι ειναι ενδειξη ενδιαφεροντος ενταξει.Τι θα επρεπε να κανει απο την αρχη θα ηταν να μην παρει σκυλι αφου δεν εχει απομακρυσμενη μονοκατοικια για να μην τα κανει τσουρεκια στους διπλα με τα γαβγισματα και αυλη-κηπο.Και εμενα μου αρεσουν πολυ οι ελεφαντες αλλα το σπιτι μου ειναι μικρο για κατι τετοιο. Αυτο που προκειμενου να ικανοποιησετε τα θελω σας και βρισκεται ενα σωρο δικαιολογιες προκειμενου να στηριξετε την αποψη σας δεν θα το καταλαβω ποτε. Επαναλαμβανω ,εκτος οτι απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει φιλοζωος ο συγκεκριμενος ειναι και προφανως μισανθρωπος αφου παει να μεινει σε διαμερισμα και δεν σεβεται τους γυρω του. Αν οι γείτονές σου όμως έκαναν όλη μέρα loud sex και δεν γάβγιζαν, δεν θα είχες κανένα πρόβλημα! Πάμε πάλι να αναλύσουμε τα "θέλω μας" τώρα!
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αν οι γείτονές σου όμως έκαναν όλη μέρα loud sex και δεν γάβγιζαν, δεν θα είχες κανένα πρόβλημα! Πάμε πάλι να αναλύσουμε τα "θέλω μας" τώρα! Μια χαρα προβλημα θα ειχα και τοτε ,γενικα εχω προβλημα με αυτους που ενοχλουν τους αλλους ειτε ειναι γαβγισματα απο ζωα που τα εχουν δηθεν φιλοζωοι σε διαμερισματακια ειτε ειναι τερμα μουσικες απο κανιβαλους το ιδιο μου κανει .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα προβλημα θα ειχα και τοτε ,γενικα εχω προβλημα με αυτους που ενοχλουν τους αλλους ειτε ειναι γαβγισματα απο ζωα που τα εχουν δηθεν φιλοζωοι σε διαμερισματακια ειτε ειναι τερμα μουσικες απο κανιβαλους το ιδιο μου κανει . Και πως προεξοφλείς πως ένας σκύλος σε ένα διαμέρισμα θα γαβγίζει συνεχώς? Πάει ανάλογα με τα κιλά το γάβγισμα?
Pintsie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Βάσει νόμου επιτρέπονται μέχρι και 2 κατοικίδια ζώα. Αρκεί -φυσικά- να μην μένει έξω στο μπαλκόνι, και να τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας. Παρόλα αυτά εγώ είχα πρόβλημα σε αρκετά σπίτια που μετακόμισα επειδή είχα το σκύλο μου. Γι'αυτό θα σου πρότεινα να ρωτήσεις πριν πας να δεις το σπίτι, εάν έχουν πρόβλημα με το σκύλο γιατί υπάρχουν μερικοί "καλοί" άνθρωποι που δεν θα διστάσουν να ρίξουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι σου... (μου έχει τύχει). Κέντρο Αθήνας ψάχνεις;
haris_216 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ο νόμος σε καλύπτει (μέχρι δύο κατοικίδια). Από την άλλη ξεκινάς μια "σχέση" με τον όποιο ιδιοκτήτη. Είναι κρίμα να ξεκινήσει άσχημα αφού δεν θα του τα έχεις πει όλα. Σε τελευταία ανάλυση αν εκείνος δεν σε θέλει μία (που ειδικά αυτές τις εποχές θα το σκεφτεί δις και τρις) εσύ δεν τον θέλεις δέκα. Και γιατί σίγουρα θα βρεις εναλλακτικές αλλά και γιατί αν στραβοπάρει την φάση με το σκύλο, για οτιδήποτε προκύψει μελλοντικά, από διαρροή του θερμοσίφωνα μέχρι σπάσιμο του μεντεσέ της πόρτας, θα φταίει ο σκύλος!!!
margaritagr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Να λες οτι εχεις σκυλο, δε χρειαζεται ν αναφερεις κιλα. Ο ιδιοκτητης πρεπει να το ξερει, γιατι αν του τον παρουσιασεις μετα θα σου κανει τη ζωη δυσκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα