funbreaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Έχω έναν χώρο που στο συμβόλαιο αναφέρεται ως ημιπόγειος και θέλω να τον νοικιάσω. Ο ενοικιαστής θέλει να το κάνει μεσιτικό γραφείο και προβληματίζεται για το αν θα του δώσουν άδεια καταστήματος επειδή είναι ημιυπόγειος ο χώρος. Ξέρει κανείς τι προβλέπεται για το θέμα?
Backpacker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να μην προβλέπεται...θα μου φανεί τρομακτικά κουλά να υπάρχει κάποιο νομικό κόλλημα...εδώ υπάρχουν μαγαζιά με απτά προιόντα (οπως ρουχάδικα σε ημιυπόγεια)και ακόμα περισσότερο και υγειονομικού ενδιαφέροντως γιατί να μην γίνεται σε κάτι που είναι παροχή υπηρεσιών...άρα στην τελική πουλάει "αέρα".
manbook Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μόνο άμα διανέμει φρέσκα τρόφιμα θάχει πρόβλημα. Τα άλλα καλύπτονται ή "καλύπτονται".
funbreaker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Επειδή ο ενοικιαστής έθεσε τον προβληματισμο, από που μπορώ να μάθω επίσημα τι παίζει με το θέμα ώστε να του απαντήσω με κάτι σίγουρο?
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Έχω έναν χώρο που στο συμβόλαιο αναφέρεται ως ημιπόγειος και θέλω να τον νοικιάσω. Ο ενοικιαστής θέλει να το κάνει μεσιτικό γραφείο και προβληματίζεται για το αν θα του δώσουν άδεια καταστήματος επειδή είναι ημιυπόγειος ο χώρος. Ξέρει κανείς τι προβλέπεται για το θέμα? Διαφώτισε μας πρώτα για το τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις για "άδεια καταστήματος". Τι ακριβώς είναι αυτή η άδεια, και ποιοι θα του τη δώσουν? Ρωτάω γιατί από όσο ξέρω δεν χρειάζεσαι από κανέναν άδεια για να ανοίξεις μεσιτικό γραφείο, το μόνο που σου ζητάνε είναι συμβόλαιο η μισθωτήριο για το κτήριο.
funbreaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Διαφώτισε μας πρώτα για το τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις για "άδεια καταστήματος". Τι ακριβώς είναι αυτή η άδεια, και ποιοι θα του τη δώσουν? Ρωτάω γιατί από όσο ξέρω δεν χρειάζεσαι από κανέναν άδεια για να ανοίξεις μεσιτικό γραφείο, το μόνο που σου ζητάνε είναι συμβόλαιο η μισθωτήριο για το κτήριο. Δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται γι αυτό και ρώτησα. Ποιοι σου ζητάνε συμβόλαιο ή μισθωτήριο?
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται γι αυτό και ρώτησα. Ποιοι σου ζητάνε συμβόλαιο ή μισθωτήριο? Η εφορία τη στιγμή που θα κάνεις έναρξη επαγγέλματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα