nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και στην ελλαδα δεν εχω βρει ελληνικο τυρι απο 100% γαλα κατσικας. Για το δωδωνη το κατσικισιο(με την πρασινη συσκευασια οχι την μπλε) ποια η γνωμη σου;Θελω να πω ειναι οντως καθαρο κατσικισιο ή απλα εχει παραπανω κατσικισιο γαλα απο τα αλλα,οποτε φερνει λιγο περισσοτερο;Παντα εαν το εχεις δοκιμασει ασφαλως. Ειναι παντως απο τα λιγα που μου φερνει στο παραδοσιακο.Παραδοσιακο εννοω αυτο που φτιαχναμε παλια στο χωριο.
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Τα αυγά ναι, αλλά το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μόνο σούπα γίνεται. Και κοκκινιστό με μακαρόνια, χυλοπίτες, λαζάνια μια χαρά είναι. 2
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Και κοκκινιστό με μακαρόνια, χυλοπίτες, λαζάνια μια χαρά είναι. Και αμα εχεις κοκορα ακομα καλυτερα Εγω παιρνω ελληνικα μερικες φορες ναι σε ποιοτητα ειναι καλα αλλα παιζει ρολο και η τιμη δεν γινεται πχ η λουξ κολα να εχει 1.60 και η κοκα κολα 1.45 ή green cola 90 λεπτα το κουτακι.
Highlander Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κοτόπουλα έχω δικά μου. Και σούπα γίνονται οι κότες και γεμιστές και πιο μικρά κοτόπουλα στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δικά μου με οποιοδήποτε από χασάπη ή S/M. Σε αυτό που λέει ο OP είμαι απόλυτα σύμφωνος. Έχω λάχανα στον κήπο και έχουν γεύση. Χωρίς καμία προσθήκη λιπάσματος, μόνο κοπριά. Αν πάρεις από μανάβικο (υπάρχουν ακόμη αυτά; ) ή το S/M, είτε τρως χαρτί είτε το λάχανο, το ίδιο και το αυτό. Γενικά η γεύση έχει φύγει από το κάθε τι που πουλιέται στο εμπόριο. Οι περισσότεροι δε, έχουν συνηθίσει και τους φαίνεται ότι μυρίζει/βρωμάει. 4
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Για το δωδωνη το κατσικισιο(με την πρασινη συσκευασια οχι την μπλε) ποια η γνωμη σου;Θελω να πω ειναι οντως καθαρο κατσικισιο ή απλα εχει παραπανω κατσικισιο γαλα απο τα αλλα,οποτε φερνει λιγο περισσοτερο;Παντα εαν το εχεις δοκιμασει ασφαλως. Ειναι παντως απο τα λιγα που μου φερνει στο παραδοσιακο.Παραδοσιακο εννοω αυτο που φτιαχναμε παλια στο χωριο. Σαν φετα ειναι και αυτο? Αν ναι, δεν εχει αρκετη γευση κατσικισιου για να μου κανει την διαφορα. Αγορασε το γαλλικο chevre και θα δεις τι εννοω.
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Σαν φετα ειναι και αυτο? Αν ναι, δεν εχει αρκετη γευση κατσικισιου για να μου κανει την διαφορα. Αγορασε το γαλλικο chevre και θα δεις τι εννοω. Ναι φετα.Αυτο που λες που το βρισκω; Καλημερα. Και αμα εχεις κοκορα ακομα καλυτερα Εγω παιρνω ελληνικα μερικες φορες ναι σε ποιοτητα ειναι καλα αλλα παιζει ρολο και η τιμη δεν γινεται πχ η λουξ κολα να εχει 1.60 και η κοκα κολα 1.45 ή green cola 90 λεπτα το κουτακι. Λουξ κολα 99λεπτα το 1,5λιτρο στα jumbo.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Κοτόπουλα έχω δικά μου. Και σούπα γίνονται οι κότες και γεμιστές και πιο μικρά κοτόπουλα στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δικά μου με οποιοδήποτε από χασάπη ή S/M. Σε αυτό που λέει ο OP είμαι απόλυτα σύμφωνος. Έχω λάχανα στον κήπο και έχουν γεύση. Χωρίς καμία προσθήκη λιπάσματος, μόνο κοπριά. Αν πάρεις από μανάβικο (υπάρχουν ακόμη αυτά; ) ή το S/M, είτε τρως χαρτί είτε το λάχανο, το ίδιο και το αυτό. Γενικά η γεύση έχει φύγει από το κάθε τι που πουλιέται στο εμπόριο. Οι περισσότεροι δε, έχουν συνηθίσει και τους φαίνεται ότι μυρίζει/βρωμάει. μπράβο φίλε μου.την καλύτερη δουλειά κάνεις. όπως και για τα αυγά,αυτά των σ/μ-κοτοπουλάδικων είναι νερό ενώ αυτά από το κοτέτσι είναι ποιο πηχτά και μυρωδάτα
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι φετα.Αυτο που λες που το βρισκω; Καλημερα. Λουξ κολα 99λεπτα το 1,5λιτρο στα jumbo. Ναι τωρα την εχουν προσφορα εδω και λιγο καιρο 60 λεπτα μειον γιατι καταλαβαν την πατατα τους και περνω αν ομως παει και η Pepsi 1 ευρω σαν προσφορα τοτε θα παρω παλι Pepsi. Βασικα η κολα τους ειναι χαλια για αυτο εκανα παραπονα για την τιμη, αντιθετα η λουξ πορτοκαλαδα τα σπαει και δεν κοιταω τιμη. Ειχα χρονια να πιω πορτοκαλαδα και απο περσι το καλοκαιρι που ηπια λουξ ξαναρχισα.
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι τωρα την εχουν προσφορα εδω και λιγο καιρο 60 λεπτα μειον γιατι καταλαβαν την πατατα τους και περνω αν ομως παει και η Pepsi 1 ευρω σαν προσφορα τοτε θα παρω παλι Pepsi. Βασικα η κολα τους ειναι χαλια για αυτο εκανα παραπονα για την τιμη, αντιθετα η λουξ πορτοκαλαδα τα σπαει και δεν κοιταω τιμη. Ειχα χρονια να πιω πορτοκαλαδα και απο περσι το καλοκαιρι που ηπια λουξ ξαναρχισα. Ελα ρε συ,ειναι πολυ ωραια η κολα τους.Βασικα μονο αυτην πινω και εψα εαν τυχει.Τις μεγαλες (coca cola και pepsi) της εχω σταματησει προ πολλου.
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι φετα.Αυτο που λες που το βρισκω; Καλημερα. Λουξ κολα 99λεπτα το 1,5λιτρο στα jumbo. Carrefour και βασιλοπουλος έχουν σίγουρα 1
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Carrefour και βασιλοπουλος έχουν σίγουρα Thanx θα δοκιμασω.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ναι τωρα την εχουν προσφορα εδω και λιγο καιρο 60 λεπτα μειον γιατι καταλαβαν την πατατα τους και περνω αν ομως παει και η Pepsi 1 ευρω σαν προσφορα τοτε θα παρω παλι Pepsi. Βασικα η κολα τους ειναι χαλια για αυτο εκανα παραπονα για την τιμη, αντιθετα η λουξ πορτοκαλαδα τα σπαει και δεν κοιταω τιμη. Ειχα χρονια να πιω πορτοκαλαδα και απο περσι το καλοκαιρι που ηπια λουξ ξαναρχισα. Φιλε δυστηχως σαν την κοκα κολα δεν υπαρχει καλες και οι αλλες αλλα η διαφορα φαινεται. Και εψα εγω πιει καλη και η φρουτοπ αν την ξερεις καλη. 1
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φιλε δυστηχως σαν την κοκα κολα δεν υπαρχει καλες και οι αλλες αλλα η διαφορα φαινεται. Και εψα εγω πιει καλη και η φρουτοπ αν την ξερεις καλη. Δεκτον,Γουστα ειναι αυτα. 1
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεκτον,Γουστα ειναι αυτα. Απο τιμη την Green Cola to 1.5 λιτρο ποσο της βρισκεις ?
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Απο τιμη την Green Cola to 1.5 λιτρο ποσο της βρισκεις ? Εαν σου πω οτι δεν εχω πει ποτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα