doubtful Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ελληνικα προιοντα ειναι απλα ενας τιτλος μην τρελαινεστε. Να εχετε ανοιχτο μυαλο. Δεν μπορω να ξερω αν αυτα τα προιοντα οντος δεν εχουν κατι περιττο. Ενα σιγουρο που μπορω να πω ομως ειναι οτι ο κοσμος οχι απλα εχει ξεχασει, ο κοσμος ποτε δεν εμαθε τι ειναι πραγματικη τροφη. Και η κατασταση οσο παει χειροτερευει.
bluesattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 και σε άλλα διάφορα προϊόντα(όπως μήλα,πατάτες,λουκάνικα χωριάτικα κτλ) και πάντα η απάντηση είναι προς το αρνητικό. Δεν εχω κανει εμπεριστατωμενη ερευνα για φαρμες αλλα οταν η γιαγια εφτιαχνε και μου εστελνε λουκανικα απο το χωριο , γινοταν παρτυ.Οταν τελειωναν με επιανε θλιψη με κατι τυποποιημενα ''χωριατικα'' και κατι ''ευρωπαικα'' Ας πεινάσουν και θα φάνε το σκατο τους παξιμάδι. Όλοι Εκάλη το παίζουν πια. Είδα έναν μαλακά προχθές σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης φώναζε επιδεικτικά τον σερβιτόρο και όταν ήρθε ζήτησε ένα κρασί με το όνομα του. Έρχεται το κρασί το ανοίγει ντεμέκ να δοκιμάσει ο γνώστης και λέει στο σερβιτόρο αυτό είναι νεροπλυμα για φτύσιμο (μιλάμε για το 2μ μαυροτραγανο σιγαλας) φέρε μας ένα Τσαρντοναη να πιούμε. Ε Ο σερβιτόρος τον διορθώσε και θίχτηκε τόσο ο μαλακας που φώναξε τον υπεύθυνο για να απολύσει το παιδί. Έχω λεφτά και πηδάω φάση.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εαν σου πω οτι δεν εχω πει ποτε; Γενικα green cola η την μεγαλη συσκευασια ?
Anorymous Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γενικα green. Δοκιμασε καλη ειναι. Green cola είναι σαν νερο! Εμενα μου μοιαζει σαν coca cola zero, αν ειχε και λογικη τιμη καλα θα ηταν. BTW στο ιντερνετ ειδα οτι το καλοκαιρι πριν γινει το μπαμ ειχε 95 λεπτα τωρα εγω την βρισκω 1.5 χμμμμ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από Anorymous
NickTG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εγώ την προτιμώ από τις άλλες. Περίπου στο 1.3 τη βρίσκω αν θυμάμαι καλά.
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τα έχουμε πει και στο άλλο θέμα. Η γεύση της Coca Cola είναι μια. Τα υπόλοιπα ειναι ημίμετρα. 1
NickTG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είπα πως δεν είναι μία πάντως. Είπα πως αυτή η μία για μένα είναι χειρότερη από τη Green.
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Thanx θα δοκιμασω. ετσι ειναι. Σε μερικους αρεσει η κορα, σε αλλους οχι. Συνδιασε το με ψητη κολοκυθα , κανουν τρελλο συνδιασμο. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εγώ την προτιμώ από τις άλλες. Περίπου στο 1.3 τη βρίσκω αν θυμάμαι καλά. Ακριβη δεν ειναι ? Τοσο εχει και η κοκα κολα, τελικα μηπως και αγοραστε ελληνικα ειναι θεμα μαρκετινγκ των εταιριων. Πριν που την ηξεραν λιγη ειχε 95 λεπτα τωρα 1.3 αυτο με προβληματιζει.... Τα έχουμε πει και στο άλλο θέμα. Η γεύση της Coca Cola είναι μια. Τα υπόλοιπα ειναι ημίμετρα. Ναι η ατιμη ειναι αξεπεραστη ειναι το μονο προιον τοσα χρονια που δεν μπορω να βρω εναλλακτικο και να το ευχαριστιεμαι.
The_Judas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ορισμένα προϊόντα είναι καλύτερα από τοπικό παραγωγό, ορισμένα όμως όχι γιατί χρειάζονται πιο επιστημονική επεξεργασία για να γίνουν σωστά. Τα λαχανικά σίγουρα είναι καλύτερα από τον παραγωγό. Τα προιόντα της λαικής είναι πιο νόστιμα και πιο φρέσκα από αυτά του σουπερ, τα οποία πολλές φορές παραμένουν σε αποθήκες πολύ καιρό. Τα κρεάτα επίσης καμμία σχέση. Εξαίρεση το μοσχαρίσιο που όπως είπε και ο τούφας χρειάζονται ειδική μεταχείριση... εκεί εξαρτάται από τον παραγωγό, έχω πετύχει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα. Σε άλλα προιόντα ίσως να είναι και επικίνδυνο να πάρεις από κάποιον που δεν γνωρίζει (τσίπουρο-κρασί κλπ αλκοολούχα). Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας ή πατριωτισμού και στήριξης των ελληνικών. Είναι και θέμα κοινής λογικής. Τα λαχανικά που θα έρθουν από το εξωτερικό λογικό είναι να μην είναι τόσο φρέσκα ή να έχουν ποτιστεί με συντηρητικά.
javavall Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τα λαχανικά σίγουρα είναι καλύτερα από τον παραγωγό. Τα προιόντα της λαικής είναι πιο νόστιμα και πιο φρέσκα από αυτά του σουπερ, τα οποία πολλές φορές παραμένουν σε αποθήκες πολύ καιρό. Ο παραγωγός προφανώς και έχει τα καλύτερα λαχανικά, άμα δεν έχει αυτός ποιος θα έχει? Όσο για τα σούπερ κατά τη γνώμη μου έχουν το ίδιο φρέσκα προιόντα και πολλές φορές σε καλύτερη τιμή από τη λαική. Στο κάτω κάτω διαλέγεις και ο ίδιος, γιατί κακή ποιότητα μπορείς να βρεις το ίδιο εύκολα και σε προϊόντα της λαϊκής και του σούπερ. Γενικότερα, δεν έχω πειστεί ακόμα για τα "ελληνικά" προιόντα. Συνήθως δοκιμάζω και πράττω ανάλογα. Δεν είναι λίγες, πάντως, οι φορές που δοκίμασα κάποια, low profile, ελληνικά προϊόντα και το μετάνιωσα. (πχ αρκετά από τα προϊόντα ΒΙΚΗ είναι για πέταμα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα