Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ετσι όπως ήμουν στο Internet έκλεισε ο σκληρός δίσκος... Μετά απο κόπο να το φτιάξω άνοιξε το PC και τώρα δεν μπαίνει στο Internet. Η κάρτα ειναι ενσωματωμένη και η μητρική ειναι η Asus P5B. Το λαμπακι ανάβει αλλα μόνο το πορτοκαλί και οχι το πράσινο. Στο PC το εικονίδιο εχει ένα κίτρινο τρίγωνο και δεν μπαίνει ούτε στην σελίδα του router. Τι μπορεί να φταίει;;;

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Internet εχεις κανονικά ? (δες απο καποιο κινητό η αλλο pc)  απο εκει και πέρα κανε μια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τους drivers της κάρτα δικτύου , πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάρτα δικτύου στο tcp/ip και δες οτι ειναι ολα στο auto και οχι manual , επισης δοκίμασε και καποιο αλλο καλώδιο ethernet

Δημοσ.

<p>Internet εχεις κανονικά ? (δες απο καποιο κινητό η αλλο pc) απο εκει και πέρα κανε μια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση τους drivers της κάρτα δικτύου , πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάρτα δικτύου στο tcp/ip και δες οτι ειναι ολα στο auto και οχι manual , επισης δοκίμασε και καποιο αλλο καλώδιο ethernet</p>

Ναι Ίντερνετ έχω κανονικοτατα..!

Εννοείς να παω device manager και να πατησω uninstall... ναι αυτο το έκανα και πάλι τπτ και μετά αυτο με το tcp/ip δεν το βρίσκω στο device manager...

Καλώδιο δοκίμασα και αλλο αλλα τπτ και πάλι.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

CD?? μετά απο 7 χρόνια πιστεύεις ότι έχω ακόμα τα cd?? :P

Οχι δεν τα έχω αλλα έχω αλλο PC για να κατέβασα τα drivers... Θα σας ενημερώσω αργότερα.

Δημοσ.

Τελικά δεν έγινε τπτ με τα drivers και έκανα format :P

Όλο θέματα με δίσκους έχεις κι εσύ ρε evo, άλλαξε τον να πα στα διάλα πια... :P

• Like 1
Δημοσ.

:( έφτιαξε τουλαχιστον ?

Ναι ναι..!! Ούτε επαναφορά έκανε πριν... μου έβγαζε ένα error το οποίο δεν το θυμάμαι...

Όλο θέματα με δίσκους έχεις κι εσύ ρε evo, άλλαξε τον να πα στα διάλα πια... :P

Μην ξύνεις πληγές :P... καλά εδώ δεν ήταν θέμα του δίσκου νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ναι..!! Ούτε επαναφορά έκανε πριν... μου έβγαζε ένα error το οποίο δεν το θυμάμαι...

Μην ξύνεις πληγές :P... καλά εδώ δεν ήταν θέμα του δίσκου νομ

Μην ξύνεις πληγές :P... καλά εδώ δεν ήταν θέμα του δίσκου νομίζω.

χαχαχα.....αφασία είστε.... !!!! :)))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...