WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 .Aπο τα άλλα 3 που εχω ποστάρει συμφωνεις και εσύ με τον zacharis1955? Ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Οπότε λοιπόν σε ηχεία pc πάω σε microlab m1910 ...O ένας χρόνος εγγύηση με προβληματίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Για καποιο περιεργο λογο το vision ακομη και στα genius 1χρονο λέει ... σε αντιθεση με το pc1 που τους δίνει δύο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Για καποιο περιεργο λογο το vision ακομη και στα genius 1χρονο λέει ... σε αντιθεση με το pc1 που τους δίνει δύο..... Το κακό είναι πως δεν τα έχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα... Από εξωτερικό που κοίταξα από Amazon δεν στέλνουν Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παρε τα genius απο pc1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Τα έχει και το eshop... Είναι καλά αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι ειναι πολυ καλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι ειναι πολυ καλα....Ωραία θα τα τσεκάρω.. Καλύτερα από τα micro lab δηλαδη μόνο λόγω εγγύησης και διαθεσιμότητας...ξέρεις αν είναι magnetically shielded? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ολα τα ηχεια για υπολογιστή ειναι θωρακισμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Ολα τα ηχεια για υπολογιστή ειναι θωρακισμενα! Τα δικά μου τα creative δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Τα δικά μου τα creative δεν είναι Ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Παιδια να κανω μια ερωτηση,οταν εχω ανοιχτα τα ηχεια και ακουμπησω το βυσμα(καρφι) στο μεταλλο του pc case κανουν ενα πολυ εντονο βουητο τα ηχεια.Τι σημαινει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ...οταν εχω ανοιχτα τα ηχεια και ακουμπησω το βυσμα(καρφι) στο μεταλλο του pc case κανουν ενα πολυ εντονο βουητο τα ηχεια.Τι σημαινει αυτο; Φυσιολογικό, και με το χέρι αν το ακουμπίσεις πάλι θ' ακούσεις τον βόμβο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G-pal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καμια προταση για 5.1 με optical για μικρο χωρο κοντα στο 100αρικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για να έχεις οπτική πρεπει να ανέβεις κανενα 70αρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα