kostionalist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, χθες πηραν τηλεφωνο εμενα και κατι γνωστους μου και μου ειπαν προωθουν ενα ενεργειακο ποτο που πουλαει στην αμερικη περισσοτερο απο καθε αλλου παρομοιο προιον. Μας ειπαν οτι μπορουμε να βγαλουμε 200-300 ευρω το μηνα και να συναντηθουμε σε ενα ξενοδοχειο οπου θα μας μιλισει και ισως περασουμε απο συνεντευξη. Τα τηλεφωνα σε αυτον τα εδωσε μια γνωστη μας, ολος τυχαιος και ενα ακομα παλικαρι που γνωριζω τον ελεγαν να παει εκει αλλα οχι αυτος που μιλισε και με εμας, ενα αγνωστο ατομο... Μυριζομαι απατη ή απλος θελει να προωθησουμε εμεις το προιον βγαζοντας ολοι λεφτα σε πυραμιδα. Ξερει καποιος αμα ειναι παρανομο αυτο και με ποιο νομο?
madsc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ... απλος θελει να προωθησουμε εμεις το προιον βγαζοντας ολοι λεφτα σε πυραμιδα. ... Συνεντεύξεις σε ξενοδοχεία σχεδόν πάντα => πυραμίδες. /sc 2
kostionalist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω τι ισχυει αλλα μπορει καποιος να μου απαντησει στο αν ειναι νομιμο αυτο ή χρειαζεται καποια αδεια για να προωθησεις ενα προιον?
apostolisR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν είναι νόμιμο ή όχι, πάντως και σε μένα μυρίζει πυραμίδα η υπόθεση οπότε σίγουρα κάποια στιγμή θα σου ζητήσουν να βάλεις και εσύ κάτι. Τότε φύγε με την μία.. αν τελικά αποφασίσεις και πας Ααα και πρόσεχε τι υπογράφεις!
Cryptic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να ρωτήσεις στην εφορία για το τι οφειλές θα έχεις εκεί. Πέρα από αυτό δεν υπάρχει κάτι παράνομο σ'αυτό*. *όπου "αυτό" είναι όντως κάτι σε στυλ πυραμιδοπροώθησης σκατοπροϊόντος με ποσοστά.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Γαμ... τα Mlm Μου μέσα...Η συνέχεια στην υπογραφή μου
kage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ποιο ειναι το brandname? τωρα να εχει ξεπεσει τοσο η ρεντμπουλ κατα 99.9% δεν παιζει
Grey Warden Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι προφανέστατη απάτη. Αν διαβάσει κατα καιρούς πράγματα για τις πυραμίδες είναι να σου πέφτουν τα μαλλιά και νομίζω έχουν γραφτεί και εδω μέσα εμπειρίες αλλά και στο διαδίκτυο. ΜΑΚΡΙΑ.
CaptainHog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Περιμενω να διαβασω το ποστ απο αυτον που ειναι εργαζομενος εκει (στην συγκεκριμενη πυραμιδα) και να λεει οτι δεν ειναι απατη κ οτι εβγαλε χρημα και ο φιλος του αγορασε σκαφος 143,45 ποδων και οτι εμεις δεν ξερουμε και αφου δεν ξερουμε να παμε να μαθουμε και οτι γραφεται κατα καιρους σε τετοιου ειδους νηματα εδω μεσα... Αντε ντε... 1
nomikarios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Φτηνοί μιμητές της World Ventures και της Organo Gold...προτιμήστε τα αυθεντικά προϊόντα! 1
arc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, χθες πηραν τηλεφωνο εμενα και κατι γνωστους μου και μου ειπαν προωθουν ενα ενεργειακο ποτο που πουλαει στην αμερικη περισσοτερο απο καθε αλλου παρομοιο προιον. Μας ειπαν οτι μπορουμε να βγαλουμε 200-300 ευρω το μηνα και να συναντηθουμε σε ενα ξενοδοχειο οπου θα μας μιλισει και ισως περασουμε απο συνεντευξη. Απο περιέργεια έψαξα το θέμα και μάλλον θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να μπεις στην παρακάτω πυραμίδα http://xn--mxamlq.gr/why-to-join-flp.html και περα από τα κερατιάτικα που θα τους σκάς θα πρέπει να πουλάς το παρακάτω "ενεργείακο" ποτό https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&distribID=300000059290&language=el&itemCode=321 Αν δεν πρόσεξες την τιμή, λεει 2,89 ευρώ τα 250ml Υπάρχει νοήμον έλληνας που στην παρούσα οικονομική συγκυρία θα πληρώνει 2,89 ευρω για 250ml "ενεργειακού ποτού" ; Καλύτερα να δώσω 3 ευρω και να παω να πιω ενα καφέ στην καφετέρια και να χαζεύω την γκαρσόνα. άκυρο. Προσεξα οτι ειναι 12καδα οποτε η τιμή ειναι λογική (για το αποτελεσματική δεν ξέρω)
thetruth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 κατι rockstar (usa) εχω πετυχει σε S.M. που ειναι οντως γνωστα εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα