evoracing Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα... Θέλω να εκτυπώσω κάποια γράμματα εταιρίας (Bridgestone), να κόψω το εσωτερικό των γραμμάτων και να κολλήσω το χαρτί πάνω σε μέταλλο το οποίο είναι βαμμένο με σπρέι (εδώ και 4 μέρες) μαύρο matte. Το θέμα είναι ότι άμα πάρω αυτοκόλλητα χαρτιά έχουν σχετικά δυνατή κόλλα και μπορεί να πάρει μαζί και το χρώμα ή να αφήσει υπολείμματα πάνω στο χρώμα. Σκέφτηκα την κόλα χαρτιού uhu αλλά επίσης μπορεί να αφήσει υπολείμματα... Καμιά άλλη λύση? και επίσης άμα ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να εκτυπώσω το logo σε ακριβές διαστάσεις (cm) που θα ορίσω εγώ?
Gtr34 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σε κάτι παρόμοιο που είχα κάνει κόλλησα τα γράμματα στην εξωτερική επιφάνεια χαρτοταινίας η οποία δεν έχει ισχυρή κολλά. Μπορείς επίσης να κολλήσεις τα γράμματα πάνω σε ντύμα βιβλίου και αυτό ξεκολλάει εύκολα από μεταλλική επιφάνεια.
evoracing Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σε κάτι παρόμοιο που είχα κάνει κόλλησα τα γράμματα στην εξωτερική επιφάνεια χαρτοταινίας η οποία δεν έχει ισχυρή κολλά. Μπορείς επίσης να κολλήσεις τα γράμματα πάνω σε ντύμα βιβλίου και αυτό ξεκολλάει εύκολα από μεταλλική επιφάνεια. Αυτό με την χαρτοταινία δεν το πολύ κατάλαβα για να πω την αλήθεια ... Γιατί δε το κάνεις stencil; Δηλαδή? Δεν ξέρω άμα καταλάβατε αλλά θέλω από το logo της Bridgestone να κόψω το εσωτερικό των γραμμάτων, να κολλήσω το περίγραμμα (σαν καλούπι δλδ) και να βάψω με άσπρο gloss το εσωτερικό των γραμμάτων πάνω στο μέταλλο.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Α, αυτό είναι το στένσιλ. Οπότε θες απλώς να το κολλήσεις προσωρινά επάνω το χαρτί μέχρι να το βάψεις; Πάρε ένα άσπρο σπρέη και λίγο bluetac ίσα να το στερεώσεις. Βάρα με το σπρέη στις τρύπες και έτοιμος.
evoracing Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ναι αυτό ακριβός..! Τι είναι το bluetag?
Lucifer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Αυτό εδώ το πράμα. Σαν πλαστελίνη που κολλάει είναι. Θα το βρεις σχεδόν παντού όπου πουλάνε γραφικά είδη, ακόμα και σε supermarket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα