Προς το περιεχόμενο

ΙΚΑ,ΑΜΚΑ,δικαιολογητικα


Lam13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα!μου ζητησαν καποια δικαιολογητικα για μια προσληψη...μεσα σε αυτα ειναι και το βιβλιαριο ικα το οποιο δεν ειχα ποτε μου επειδη πιο παλια ειχα εργαστει μονο για 10 μερες σε μια επιχειρηση που με ειχαν κανει προσληψη και αυτο πριν 4 χρονια,απο τοτε δουλευω μαυρα.μου ειπαν μετα οτι σιγουρα εχω αριθμο μητρωο ικα εγω ομως καποιο τετοιο χαρτι δεν βρηκα..γινεται να παω να το ζητησω απο το ικα?αν ναι τι χαρτια θελει και εκει?ελπιζω το μητρωο ικα να μην ειναι το αμκα..και κατι τελευταιο..για να ανοιξω τραπεζικο λογαριασμο θελει εκκαθαριστικο αν παω το περσινο πειραζει γιατι φετος δεν ηρθε επειδη ηταν μηδαμινο..ευχαριστω εκ των προτερων..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πληροφορίες για αριθμούς μπορείς να ζητήσεις σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

 

Για να ανοίξεις λογαριασμό σε τράπεζα χρειάζεσαι κάποια βεβαίωση από τον εργοδότη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως σου είπαν, θες τον αριθμό μητρώου ασφαλισμένου. Αν έχεις ήδη, δεν νομίζω να θέλει κάποιο χαρτί για να σου ξανατυπώσουν ένα αποδεικτικό στο κατάστημα του ΙΚΑ, μόνο ταυτότητα και τη φυσική σου παρουσία (υπόθεση βέβαια αυτό, μην σε πάρω στο λαιμό μου).

Για την τράπεζα όμως, θέλουν φετινό εκκαθαριστικό, δηλαδή του 2013. Αν είχες πάρει κλειδάριθμο και είχες φτιάξει account, μπορείς να μπεις στο taxis, gsis (ή πως λέγεται αυτό του υπουργείου, δεν θυμάμαι ακριβώς) και να το εκτυπώσεις απο εκεί. Επίσης, πλέον οι τράπεζες ζητάνε αποδεικτικό ιδιότητας (φοιτητής, εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος κλπ). Οπότε οπωσδήποτε πρέπει να έχεις μαζί σου είτε βεβαίωση εργοδότη, είτε φοιτητική ταυτότητα, είτε κάρτα ανεργίας (δεν τους ενδιαφέρει τι, αρκεί να έχεις κάτι). Και λογαριασμό ΔΕΚΟ ή τηλεφώνου στο όνομα σου ζητάνε συνήθως.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...