Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ακούστε πως έχει η κατάσταση. Φοιτώ στο ΤΕΙ Αθήνας και έχουμε έναν παλαβό καθηγητή, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία ενός νέου blog και τη συλλογή 20.000 views μέσα σε 2 μήνες. Το νούμερο είναι απίστευτα τρελό, όπως και ο καθηγητής άλλωστε, οπότε ζητώ τη δική σας βοήθεια - ελεημοσύνη - για να πάρω το 10 που κυνηγώ. Το blog δεν έχει ούτε ιούς ούτε διαφημίσεις για κέρδος.

Το blog είναι το εξής: http://humansfaith.blogspot.gr/

Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσουν!

Υ.Γ. Αν θέλετε, διαδώστε το και σε φίλους ή ζητήστε τους να κάνουν έστω μία επίσκεψη.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να δοκιμάσω.

Δεκτό. Κανένα πρόβλημα. :)

Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ψεύτικο view counter στο οποίο γράφει 20.000;

Θέλει Google Analytics και απ'όσο ξέρω δε μπορείς να κοροϊδέψεις τόσο εύκολα τη Google.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ακούστε πως έχει η κατάσταση. Φοιτώ στο ΤΕΙ Αθήνας και έχουμε έναν παλαβό καθηγητή, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία ενός νέου blog και τη συλλογή 20.000 views μέσα σε 2 μήνες. Το νούμερο είναι απίστευτα τρελό, όπως και ο καθηγητής άλλωστε, οπότε ζητώ τη δική σας βοήθεια - ελεημοσύνη - για να πάρω το 10 που κυνηγώ. Το blog δεν έχει ούτε ιούς ούτε διαφημίσεις για κέρδος.

Το blog είναι το εξής: http://humansfaith.blogspot.gr/

Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσουν!

Υ.Γ. Αν θέλετε, διαδώστε το και σε φίλους ή ζητήστε τους να κάνουν έστω μία επίσκεψη.

να φανταστω εισαι τμημα ηλεκτρονικης; :-D

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα.

333 φορές την μέρα θα αλλάζεις την ip και τον έπιασες τον σκοπό σου.

Χαχαχα, άλλη δουλειά δεν έχω, θα αλλάζω την IP κάθε 4 λεπτά! :P

να φανταστω εισαι τμημα ηλεκτρονικης; :-D

Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης! Ή μάλλον... τώρα λέγεται Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση το Μάρκετινγκ αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

καλη φαση ο καθηγητης θελει να δει πως μπορειτε να προωθησετε ενα προιν :P τωρα τα views που ζηταει ειναι παραπολλα

ωστοσο αν θες διαβασε και εδω μπορει να βοηθησει

Δημοσ.

@ts

Τι πουλάει στην τηλεόραση;

Βία,σεξ και φαγητό

Αν θες λοιπον 20k views (κάτι δεν μου κολλά, αλλά σκασίλα μου), γεμισε το μπλογκ σου με τα παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...