konsoulito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ακούστε πως έχει η κατάσταση. Φοιτώ στο ΤΕΙ Αθήνας και έχουμε έναν παλαβό καθηγητή, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία ενός νέου blog και τη συλλογή 20.000 views μέσα σε 2 μήνες. Το νούμερο είναι απίστευτα τρελό, όπως και ο καθηγητής άλλωστε, οπότε ζητώ τη δική σας βοήθεια - ελεημοσύνη - για να πάρω το 10 που κυνηγώ. Το blog δεν έχει ούτε ιούς ούτε διαφημίσεις για κέρδος. Το blog είναι το εξής: http://humansfaith.blogspot.gr/ Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσουν! Υ.Γ. Αν θέλετε, διαδώστε το και σε φίλους ή ζητήστε τους να κάνουν έστω μία επίσκεψη.
Cryptic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ψεύτικο view counter στο οποίο γράφει 20.000; 2
konsoulito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να δοκιμάσω. Δεκτό. Κανένα πρόβλημα. Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ψεύτικο view counter στο οποίο γράφει 20.000; Θέλει Google Analytics και απ'όσο ξέρω δε μπορείς να κοροϊδέψεις τόσο εύκολα τη Google.
gigisoni Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι τίποτα. 333 φορές την μέρα θα αλλάζεις την ip και τον έπιασες τον σκοπό σου.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ακούστε πως έχει η κατάσταση. Φοιτώ στο ΤΕΙ Αθήνας και έχουμε έναν παλαβό καθηγητή, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία ενός νέου blog και τη συλλογή 20.000 views μέσα σε 2 μήνες. Το νούμερο είναι απίστευτα τρελό, όπως και ο καθηγητής άλλωστε, οπότε ζητώ τη δική σας βοήθεια - ελεημοσύνη - για να πάρω το 10 που κυνηγώ. Το blog δεν έχει ούτε ιούς ούτε διαφημίσεις για κέρδος. Το blog είναι το εξής: http://humansfaith.blogspot.gr/ Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθήσουν! Υ.Γ. Αν θέλετε, διαδώστε το και σε φίλους ή ζητήστε τους να κάνουν έστω μία επίσκεψη. να φανταστω εισαι τμημα ηλεκτρονικης;
bluesattack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Πρωτοτυπη παντως η εκκληση για βοηθεια.
konsoulito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι τίποτα. 333 φορές την μέρα θα αλλάζεις την ip και τον έπιασες τον σκοπό σου. Χαχαχα, άλλη δουλειά δεν έχω, θα αλλάζω την IP κάθε 4 λεπτά! να φανταστω εισαι τμημα ηλεκτρονικης; Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης! Ή μάλλον... τώρα λέγεται Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση το Μάρκετινγκ αν δεν κάνω λάθος.
arxangelos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 καλη φαση ο καθηγητης θελει να δει πως μπορειτε να προωθησετε ενα προιν τωρα τα views που ζηταει ειναι παραπολλα ωστοσο αν θες διαβασε και εδω μπορει να βοηθησει
arc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 @ts Τι πουλάει στην τηλεόραση; Βία,σεξ και φαγητό Αν θες λοιπον 20k views (κάτι δεν μου κολλά, αλλά σκασίλα μου), γεμισε το μπλογκ σου με τα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα