Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν μάσκες προστασίας στις δουλειές, για όσους φοράνε γυαλιά μυωπίας; Εργασίες όταν λέω εννοώ π.χ. ανοίγιες τρύπες με το δράπανο στο ταβάνι, βάφεις, κόβεις μέτταλα κλπ. Ότι γυαλιά προστασίας έχω βρεί έως τώρα δεν χωράνε όταν φοράω τα γυαλιά μυωπίας μου!

Μόνο με το κράνος της μηχανής μου προστατεύομαι!  :-D

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι γιατι δεν φτιάχνεις ένα λέιζερ για να σου κανείς επέμβαση zoranb

θα μου κάνω επέμβαση Παυλίδη, αλλά περιμένω τις απαντήσεις από ένα thread "do it yourlsef επέμβαση laser στα μάτια" που έχω βρεί!  :P

Έχω φορέσει κάποια από τα γυαλιά/μάσκες αλλά με ενοχλούν στα αυτιά όπου εφαρμόζουν τα γυαλιά. Σαν την πρώτη μάσκα που πόσταρε ο Cryptic δεν έχω βάλει, αλλά μου φαίνεται πως μάλλον είναι η καλύτερη λύση!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οκ να το θέσω αλλιώς για να πάρω απάντηση σίγουρη! Λοιπόν, υπάρχει κανένας γυαλάκιας που να έχει βάλει προστατευτική μάσκα για δουλειές και να του είναι οκ;  :-D

Δημοσ.

Μασκα καταδυσης δοκιμασες ?  :P

Δεν ξερω αν σου κανςει αλλα σου υποσχομαι οτι ειναι πιο ελαφρια απο το κρανος  :-D

zoranb , βρηκα και κατι αλλες μασκες για προστασια

http://www.in2life.gr/wellbeing/care/article/279638/spitikes-maskes-prosopoy-efkoles-syntages-gia-lampsh.html

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Παρε μια φθηνη μασκα μερικων ευρω , ξερω γω πλαστικη,και κανε μερικες τρυπιτσες και δωσε λιγο αβατζα ..Βαλε περιμετρικα λιγο υφασμα, λαστιχακι , κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...