Sansarion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Και εγώ για τον αδερφό μου ρωτάω Από ότι βλέπω στο site λέει recommended 473 watt , οπότε υπάρχει περιθώριο.
mikemart Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 για την ρ9 λεω. ναι μπορεις,αρκει να θελοθν να σε εξυπηρετησουν.. εγω παλια ειχα παρει απο πλαισιο μια tv και μετα απο κανα χρονο εβγαλε προβλημα,ειχα χασει την αποδειξει ... τους ειπα περιπου ημερομηνια που την ειχα παρει,και ονομα που ειχα δωσει για την παραγγελεια και μου βγαλαν αντιγραφο.. δεν βλεπω πουθενα ομως να αναφερεις την 7970.... το ξερχασα , βρισκω την hd7950 στα 140 ευρω αλλα ειναι απο αθηνα οποτε δεν μπορω να την ελεγξω, μετα δεν ξερω μηπως παρω την gtx 750 ti στα 150 ευρω καινουργια . υπαρχει κατι καλυτερο ; ευχαριστω!
Sakiz105 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 το ξερχασα , βρισκω την hd7950 στα 140 ευρω αλλα ειναι απο αθηνα οποτε δεν μπορω να την ελεγξω, μετα δεν ξερω μηπως παρω την gtx 750 ti στα 150 ευρω καινουργια . υπαρχει κατι καλυτερο ; ευχαριστω! Αν δεν έχει καν εγγύηση δεν ξέρω τι να σου πω.η 7950 είναι λίγο χειρότερη από την 280,δηλαδή πολύ καλύτερη από την 750 ti. (πχ είδα μία 280x στα 180 ευρώ με συσκευασία.Λογικά έχει και εγγύηση.Ψάξε λιγο και βρίσκεις ότι θες)
XMorsX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 μεχρι 150 ευρω Αξίζει να κυνηγήσεις την μεταχειρισμένη. r9 280x καινούργια αξίζει ? (για gta v ,witcher Κτλπ ) . Επίσης το τροφοδοτικό είναι corsair cx 600 Site: http://www.corsair.com/en/builder-series-cx600"> θα υπάρχει θέμα ? Ευχαριστώ Μια χαρά θα την σηκώνει.
iliask1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ξεκινησει να φτιαχνω ενα pc και εχω κολησει στην επιλογη gpu εχω αγωρασει κουτι coolermaster haf x εναν psu στα 1000 watt μητρικη Asrock Fatal1ty 990FX Killer και CPU AMD 8370FX για gpu εχω καταληξει σε Sapphire R9 290X Tri-x OC UEFI εσεις τι πρωτεινεται για gpu σε AMD με crossfire
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 φιλε μου για τα λεφτα αυτα 970gtx χωρις να το σκεφτεις!!!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια εχω ξεκινησει να φτιαχνω ενα pc και εχω κολησει στην επιλογη gpu εχω αγωρασει κουτι coolermaster haf x εναν psu στα 1000 watt μητρικη Asrock Fatal1ty 990FX Killer και CPU AMD 8370FX για gpu εχω καταληξει σε Sapphire R9 290X Tri-x OC UEFI εσεις τι πρωτεινεται για gpu σε AMD με crossfire μην δοκιμάσεις sli/crossfire με τέτοιον επεξεργαστή, θα απογοητευτείς. 3
Millennium Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 @iliask1 Με νέες κάρτες λίγο πριν κυκλοφορήσουν δεν είναι και το πιο συνετό να βιαστείς. Αν δεν επείγει η αγορά καλύτερα να περιμένεις.
iliask1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σε επεξεργαστη απο AMD τι πρωτεινεται αν οχι 8370 μην δοκιμάσεις sli/crossfire με τέτοιον επεξεργαστή, θα απογοητευτείς. τοτε τι επεξεργαστη προτεινεις σε αυτα τα λεφτα@iliask1 Με νέες κάρτες λίγο πριν κυκλοφορήσουν δεν είναι και το πιο συνετό να βιαστείς. Αν δεν επείγει η αγορά καλύτερα να περιμένεις. μολις ανακαλυψα την σειρα R9 300 της AMD φαινεται αρκετα καλη και παω για 390x
XMorsX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σε επεξεργαστη απο AMD τι πρωτεινεται αν οχι 8370 τοτε τι επεξεργαστη προτεινεις σε αυτα τα λεφτα μολις ανακαλυψα την σειρα R9 300 της AMD φαινεται αρκετα καλη και παω για 390x Οι επεξεργαστες της AMD δεν ειναι για high end gpu. Δεν θα υπαρξει προβλημα συμβατοτητας, απλως θα κανουν bottleneck σε καποια παιχνιδια που ειναι CPU intensive ή απλως απαιτουν single thread power, ειδικα αν σκοπευεις να παιζεις σε 120+ Ηz. Οποτε πας σε επεξεργατη Intel αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα. Εφοσον σκοπευεις να παρεις ακριβη καρτα, καλο ειναι να περιμενεις τις καινουριες απο nVidia και AMD να διευρυνεις τις επιλογες σου και να εκμεταλλευτεις ενδεχομενη πτωση τιμων. Δεν εχω καταλαβει βεβαια απο αυτα που αναφερεις τι εχεις αγορασει ηδη.
iliask1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οι επεξεργαστες της AMD δεν ειναι για high end gpu. Δεν θα υπαρξει προβλημα συμβατοτητας, απλως θα κανουν bottleneck σε καποια παιχνιδια που ειναι CPU intensive ή απλως απαιτουν single thread power, ειδικα αν σκοπευεις να παιζεις σε 120+ Ηz. Οποτε πας σε επεξεργατη Intel αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα. Εφοσον σκοπευεις να παρεις ακριβη καρτα, καλο ειναι να περιμενεις τις καινουριες απο nVidia και AMD να διευρυνεις τις επιλογες σου και να εκμεταλλευτεις ενδεχομενη πτωση τιμων. Δεν εχω καταλαβει βεβαια απο αυτα που αναφερεις τι εχεις αγορασει ηδη. προς το παρων εχω παραγγυλει ολα οσα γραφω πανω εκτος απο gpu
k_skidrow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 αν τα εχεις "παραγγυλει" και δεν στα εχουνε φερει ακομα,ζητα αλλαγη παραγγελιας και βαλε καποιον intel συν οτι πρεπει να αλλαξεις και την μητρικη.
XMorsX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 προς το παρων εχω παραγγυλει ολα οσα γραφω πανω εκτος απο gpu Δες αν μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία επεξεργαστή και μητρικής. Αν δε γίνεται δεν χάλασε ο κόσμος. Σε τι οθόνη σκοπεύεις να παίζεις (ακριβές μοντέλο, αν δεν έχεις αγοράσει ακόμη πες μας το budget κι τις προτιμήσεις σου) ? Μάλλον αξίζει αντί να πας σε μια υπάρχουσα λύση με sli / crossfire, να περιμένεις λίγο για μια 980ti. Η απλώς να πάρεις μια 980, αν δεν ικανοποιείσαι με μια 970.
Προτεινόμενες αναρτήσεις