Getta Robo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 "If wars were arithmetic, the mathematicians would rule the world." Petyr “Littlefinger” Baelish 1
Sellers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ''Ψιλο'' οφ-τοπικ, αλλα θα το ποστάρω εδώ. Το χρησιμοποιήσαμε κάποια στιγμή στην string theory και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον: 3
Anorymous Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 γιατι γουσταρουμε χημεια Και αυτη μαθηματικα ειναι στην ουσια Εγω τα γουσταρα , απο την αλλη δεν γουσταρα τα αρχαια και την ιστορια ειδικα τις τριτης λυκειου πολυ σπασιμο 500 συνθηκες και αλλες τοσες ημερομινιες.
giorgolavos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 εγω τα μαθηματικα τα γουσταρω τρελά. Στο λυκειο ειχα ιστορια δεσμης 11, εκθεση 13, πολιτικη οικονομια 11, αλγεβρα/αναλυση 18.
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ''Ψιλο'' οφ-τοπικ, αλλα θα το ποστάρω εδώ. Το χρησιμοποιήσαμε κάποια στιγμή στην string theory και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον: τοδα προσφατα. mindfuck κανονικό. κατα τάλλα μαλλον έχουμε γίνει haters επειδή τα βλέπουμε μονο σα νούμερα και ποτε δεν καταλαβαμε τη φυσικη σημασία τους. 1
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γνωμη μου ειναι οτι τα μαθηματικα δεν αρέσουν γιατί απαιτεί, από ένα σημείο και μετά, απόλυτη κατανόηση της θεωρίας τους ωστε να μπορεί να λυθεί κάποια άσκηση. Όταν αρχίσουν να υπάρχουν κενα στη θεωρία παύει να είναι ένα παιχνίδι εύρεσης της λύσης του προβλήματος ή μιας απλής εφαρμογής της θεωρίας και όλα φαντάζουν δύσκολα. Στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιος που αντιπαθεί τα μαθηματικά δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα του αλλά με το γεγονός ότι δεν έχει μάθει πως να τα διαβάζει και πως να τα χρησιμοποιεί. RTFM first. Σε αυτό φυσικά συμβάλει και η δύστροπη γλώσσα των μαθηματικών. 3
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γιατί δεν σας αρέσουν τα μαθηματικά; (με ερωτηματικό) Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, μας αρέσουν τα μαθηματικά 1
παπι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γιατί δεν σας αρέσουν τα μαθηματικά; (με ερωτηματικό) Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, μας αρέσουν τα μαθηματικά το συνολο σας ειναι μικροτερο απο αυτο των αλλων.
arc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 το συνολο σας ειναι μικροτερο απο αυτο των αλλων. Αποδειξε το! Να σε δω να λύνεις το ολοκλήρωμα
funbreaker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε αυτούς που δεν αρέσουν τα μαθηματικά, δεν τους αρέσουν επειδή δεν ξέρουν τι είναι μαθηματικά ούτε είναι σε θέση να μάθουν κι έτσι έχουν την λανθασμένη εντύπωση πως είναι πράξεις με γράμματα και σύμβολα για τρελούς που δεν έχουν κανένα πρακτικό νόημα. Αν τους αφαιρούσες όμως τα μαθηματικά απ την καθημερινότητα και επέστρεφαν στην εποχή των σπηλαίων τότε θα τα εκτιμούσαν. 3
Ison_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Η φύση των μαθηματικών είναι άσπρο-μαύρο. Και δεν ταιριάζει αυτός ο τρόπος σκέψης σε όλους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα