stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Με πηρε φιλος μου σημερα και μου ειπε οτι ο υπολογιστης του δουλευει μονο ξαπλα και ορθιο δεν ανοιγει, λιγο πριν κανει το μπιπ, κλεινει και ξανα-ανοιγει και ξανα-κλεινει κλπ..
vlgeor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εμενα ξάπλα πριν πολλά χρόνια δούλευε ένα λαπτοπ που είχα.. . Μετά απο λίγο με άφησε απο σκληρό δίσκο ο οποίος ξάπλα κατάφερε και πήρε λίγες ημέρες ζωής παραπάνω
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Σκληρος (μαλλον) δεν ειναι, εχει καινουριο (κανα 3μηνο) εναν wd black edition.. Δοκιμασε και 2 καρτες γραφικων. Τα ιδια.
άδικος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κλασική περίπτωση βλάβης. Τσέκαρε τη ψήκτρα του cpu να κουμπώσει σωστά & στα 4 και να ασφαλίσει. Στην ανάγκη τη βγάζεις, καθαρίζεις & τοποθετείς φρόνιμα.
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κλασική περίπτωση βλάβης. Τσέκαρε τη ψήκτρα του cpu να κουμπώσει σωστά & στα 4 και να ασφαλίσει. Στην ανάγκη τη βγάζεις, καθαρίζεις & τοποθετείς φρόνιμα. Το αυτο. Μάλλον δε πατάει καλα η ψυκτρα στον επεξεργάστη όταν είναι όρθιο. Ανεβάζει θερμοκρασία κ κλείνει για λόγους ασφαλείας...
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κλασική περίπτωση βλάβης. Τσέκαρε τη ψήκτρα του cpu να κουμπώσει σωστά & στα 4 και να ασφαλίσει. Στην ανάγκη τη βγάζεις, καθαρίζεις & τοποθετείς φρόνιμα. Λοιπον, ο υπολογιστης ειναι αγορασμενος (ετοιμη συνθεση γνωστου καταστηματος με aftermarket ψυκτρα cpu) πριν ~3 χρονια (εχει εναν i5 760 νομιζω). Nα του τι βαρεσε ετσι μετα απο καιρο? Το αυτο. Μάλλον δε πατάει καλα η ψυκτρα στον επεξεργάστη όταν είναι όρθιο. Ανεβάζει θερμοκρασία κ κλείνει για λόγους ασφαλείας... Ναι αλλα ποση θερμοκρασια να ανεβασει που δεν προλαβαινει ουτε να μπουταρει? Εντυπωση μου κανει.
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αν το όριο ασφαλείας στο bios είναι στους 50 βαθμούς δε νομίζω ότι χωρις ψυκτρα θέλει παραπάνω απο μερικά δευτερα...
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Α, δεν ηξερα, γιαυτο και μου εκανε εντυπωση. Ευχαριστω.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ποιος επεξεργαστης ρε παιδια εχει οριο τους 50 βαθμους....ημαρτον.
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς εννοεί στα βίος όχι γενικά αλλά δεν το ξέρω προσωπικά. Απλά γράφω αυτό που κατάλαβα εγώ. Σου έρχεται εσένα Θάνο κάτι στο μυαλό ; 1
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 με τα Pc σε τετοια προβληματα δεν βγαζεις ακρη. τωρα το τι ειναι...απο μη καλα κουμπωμενο καλωδιο μεχρι βραχυκυκλωμα και τετοια.πρεπει να κανει αρκετες δοκιμες.πες του να ξανακουμπωσει ολα τα καλωδια καλα. 1
xristosk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 βγάλτων έξω από το κουτί και δοκίμασε να των ανάψεις άμα δεν ανάβει ούτε τότε βγάλε ψήκτρα άλλαξε πάστα και δοκίμασε πάλι
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 με τα Pc σε τετοια προβληματα δεν βγαζεις ακρη. τωρα το τι ειναι...απο μη καλα κουμπωμενο καλωδιο μεχρι βραχυκυκλωμα και τετοια.πρεπει να κανει αρκετες δοκιμες.πες του να ξανακουμπωσει ολα τα καλωδια καλα. Ναι, αυτο που λες δυστυχως ισχυει. Και εγω για να βγαλω ακρη σε εναν σταθερο (εφταιγαν οι μνημες) και σε ενα λαπτοπ (εφταιγε ο σκληρος) μου ειχε βγει η πιστη. Anyway, τα ξανασυνδεει οπως ειπες, κοιταει και την ψυκτρα, κανει και κανα τεστ και βλεπουμε...
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς εννοεί στα βίος όχι γενικά αλλά δεν το ξέρω προσωπικά. Απλά γράφω αυτό που κατάλαβα εγώ. Σου έρχεται εσένα Θάνο κάτι στο μυαλό ; το αυτό... και το 50 δεν ειναι απαραίτητα δεσμευτικό. και 70 να πεις το ιδιο ειναι, ουτως η αλλως ο χρηστης μπορει να το ρυθμίσιε μεχρι που θελει να παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα