Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας, εχω μια prepaid απο την Πειραιως την οποια συνδεσα με το paypal καθως δεν ηθελα την χρεωστικη για να νιωθω μεγαλυτερα ασφαλεια.(το πολυ πολυ μια στο εκατομμυριο αν μ φαν λεφτα θα μου φανε ψιλολογια απο την prepaid).Θελω να ρωτησω...1)Εχει καμια διαφορα αν συνδεεις χρεωστικη ή prepaid???2)Στις καταθεσεις φορτωνω την prepaid με τα λεφτα και μετα τα τραβαει μονο του το paypal ή καπως αλλιως γινεται???3)Για τυχων αναληψεις,τα χρηματα τα μεταφερω απο το paypal πρωτα στην prepaid και μετα στον λογαριασμο μου ή πανε κατευθειαν στην τραπεζα???Και κατι ακομα.Πιστευετε ειναι προτιμοτερο να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο ταμιευτηριου αδειο απο χρηματα, που να τον εχω μονο για διαφορες συναλλαγες στον internet??
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 1) Όχι, μόνο η ψυχολογία που ανέφερες 2) Φορτώνεις την prepaid, κάνεις την αγορά μέσω paypal, το paypal τα παίρνει από την prepaid 3) Τα χρήματα μένουν στην prepaid πάντα, δεν μεταφέρονται στο paypal, όποτε θες τα επιστρέφεις στο λογαριασμό σου Και κάτι ακόμα) Όχι, έτσι κι αλλιώς έχεις συνδέσει την prepaid. Το paypal είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για αγορές online 5) Π.Α.Ο.Κ. είσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 1) Όχι, μόνο η ψυχολογία που ανέφερες 2) Φορτώνεις την prepaid, κάνεις την αγορά μέσω paypal, το paypal τα παίρνει από την prepaid 3) Τα χρήματα μένουν στην prepaid πάντα, δεν μεταφέρονται στο paypal, όποτε θες τα επιστρέφεις στο λογαριασμό σου Και κάτι ακόμα) Όχι, έτσι κι αλλιώς έχεις συνδέσει την prepaid. Το paypal είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για αγορές online 5) Π.Α.Ο.Κ. είσαι Να σαι καλα ρε μεγαλε.Οταν λες μενουν παντα στην prepaid??Αν μου τα στειλουν στο paypal, πρωτα δεν μενουν εκει και μετα τα μεταφερω εγω στην prepaid?
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Άλλο κατάλαβα Ναι τα μεταφέρεις από το paypal, μπορείς και κατευθείαν στο λογαριασμό σου
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Άλλο κατάλαβα Ναι τα μεταφέρεις από το paypal, μπορείς και κατευθείαν στο λογαριασμό σου Οκ να σαι καλα για τα φωτα σου!! Π.Α.Ο.Κ. :devil:
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Οκ να σαι καλα για τα φωτα σου!! Π.Α.Ο.Κ. :devil: Να σαι καλα ρε μεγαλε.Οταν λες μενουν παντα στην prepaid??Αν μου τα στειλουν στο paypal, πρωτα δεν μενουν εκει και μετα τα μεταφερω εγω στην prepaid? Χρηματα που σου στέλνουν τρίτοι σαν αμοιβή ή απο κατι που πούλησες παραμένουν στο παυπαλ, για να τα πάρεις πρέπει να συνδέσεις το παυπαλ με τραπεζικό λογαριασμό. Η προπληρωμένη είναι μόνο για αγορές.
0verc0me Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και κατι ακομα.Πιστευετε ειναι προτιμοτερο να ανοιξω εναν νεο λογαριασμο ταμιευτηριου αδειο απο χρηματα, που να τον εχω μονο για διαφορες συναλλαγες στον internet?? Αν δεν θες να εχεις τα εξοδα της προπληρωμενης δλδ εξοδα φορτωσης, ανανεωσης κλπ τοτε ναι,και συνδυσε την χρεωστικη αυτου του νεου λογ/σμου που θα σου δωσουν με το πειπαλ.
Razor_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ας το γράψω εδώ μιας και είναι παρόμοιο θέμα.Έχω χρεωστική Alpha 1|2|3 και θέλω να μου στείλουν κάποιοι γνωστοί χρήματα σε αυτή. Ποιά είναι η καλύτερη μέθοδος για να γίνει αυτό? -από άλλη Alpha? -από οποιαδήποτε τράπεζα? -μέσω paypal? όταν λέω "καλύτερη" εννοώ από άποψη μικρότερης προμήθειας, μιλάμε για σχετικώς μεγάλα ποσά (τριψήφια) ώστε να μη θεωρηθεί και τίποτα περίεργο(που δεν είναι εξάλλου αλλά εδώ που ζούμε όλα τα περιμένεις). Κι αυτό το λέω καθότι φοιτητής χωρίς εισόδημα, όπως επίσης δεν ξέρω και εαν φορολογούνται(νομίζω δεν πέρασε ο αντίστοιχος νόμος) απλά ρωτάω για σιγουριά.
arc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Στη χρεωστική δεν μπορούν να σου στείλουν, αρα θα σου στειλουν έμβασμα στον τραπεζικό σου λογαριασμό ή απευθείας στο paypal. Αν σου στειλουν στο paypal μετά εσυ πρέπει να πληρώσεις το έμβασμα από το paypal στο τραπεζικό σου λογαριασμό. Για να σου στειλουν απευθείας στο λογαριασμό σου να δουν τις προμήθειες που χρεώνει η τράπεζα ΤΟΥΣ για έμβασμα (ηλεκτρονικό ή απο γκισε). Για παραδειγμα αν έχουν πειραιώς, ο φθηνότερος τρόπος ειναι να στείλουν έμβασμα μεσω web banking (0,5 ευρω). 1
Razor_7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 μέσω paypal η ξέρεις πόσο θα πάει στο περίπου? Επίσης ο έλεγχος που κάνει το paypal από τι ποσό και πάνω γίνεται?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 μέσω paypal η ξέρεις πόσο θα πάει στο περίπου? Επίσης ο έλεγχος που κάνει το paypal από τι ποσό και πάνω γίνεται? Ποιος έλεγχος? https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8def8934b92a630e40b7fef61ab7e9fe63
Razor_7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ποιος έλεγχος? https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8def8934b92a630e40b7fef61ab7e9fe63 Κάτσε ρε, δε μιλάμε να γίνει αγορά ή να κοπεί απόδειξη μιλάμε να στείλει κάποιος λεφτά στο έτσι. Δεν ελέγχεται ο λόγος? Π.χ. σου στέλνω 300Ευρά, δεν αιτιολογώ πώς και τι ούτε αντίστοιχα κι εσύ που τα λαμβάνεις?[διάβασα σε ένα φόρουμ ότι ζητάνε αιτιολόγηση, αλλά ίσως να έχει αλλάξει γιατί ήταν πιο παλιό το πόστ] Και τέλος πόσα πληρώνεις σε προμήθεια?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κάτσε ρε, δε μιλάμε να γίνει αγορά ή να κοπεί απόδειξη μιλάμε να στείλει κάποιος λεφτά στο έτσι. Δεν ελέγχεται ο λόγος? Π.χ. σου στέλνω 300Ευρά, δεν αιτιολογώ πώς και τι ούτε αντίστοιχα κι εσύ που τα λαμβάνεις?[διάβασα σε ένα φόρουμ ότι ζητάνε αιτιολόγηση, αλλά ίσως να έχει αλλάξει γιατί ήταν πιο παλιό το πόστ] Και τέλος πόσα πληρώνεις σε προμήθεια? To paypal δεν ενδιαφέρεται αν τα χρήματα ειναι απο αγορα η απο δεν ξερω και εγω τι το ποσοστό του θα το παρει ετσι και αλλιως Για να φτάσουν λοιπον σε σενα πχ 300 ευρω ο αποστολέας θα πρεπει να πληρώσει τα fees του παυπαλ, αλλιως αν ο αποστολέας σου στειλει 300 εσυ θα εισπράξεις 300 μείον τα fees, αιτιολόγηση παντα υπάρχει οταν στέλνεις χρήματα, σε ρωτάει γιατι τα στέλνεις, για υπηρεσίες, για αγορές κλπ, επισης να ξερεις οτι δεν μπορείς να εισπράξεις τετοια χρήματα απο το παυπαλ αν δεν εχεις κάποιον τραπεζικό λογαριασμό συνδεόμενο με το παυπαλ.
Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 οπότε τι προτείνεις εσύ γενικά από την εμπειρία σου έμβασμα απευθείας στο λογαριασμό ή μέσω paypal με σύνδεση του λογαριασμού?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 οπότε τι προτείνεις εσύ γενικά από την εμπειρία σου έμβασμα απευθείας στο λογαριασμό ή μέσω paypal με σύνδεση του λογαριασμού? Αν ειναι να λαμβάνεις χρήματα το εμβασμα προς εσενα ειναι το καλύτερο, αν ειναι να στελνεις χρήματα το παυπαλ ειναι το μοναδικό !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα