Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

κατι μου λεει οτι δεν εισαι ακριβως κοπελα, αλλα τεσπα.

Έλα πες την αλήθεια

Τον κατάλαβες από το nickname έτσι; :P

Δημοσ.

Έλα πες την αλήθεια

Τον κατάλαβες από το nickname έτσι; :P

βασικα η οικοδομη με ξενισε και μετα εκανε στο θεμα με την παρελαση ενα πικαντικο ποστ οποτε δεν μου αφησε αμφιβολια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

βασικα η οικοδομη με ξενισε και μετα εκανε στο θεμα με την παρελαση ενα πικαντικο ποστ οποτε δεν μου αφησε αμφιβολια.

Η οικοδομή πρέπει να είναι η μίξη γυμναστηρίου/σάουνας/ηλιοθεραπείας που σε κάνουν τούμπανο και σε χαρτζηλικώνουν

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το επάγγελμα σου είναι ότι καταλληλότερο για να βρεις την ησυχία σου μακριά από το σπίτι.

Αν πάλι δεν σου αρέσει, τι περιμένεις τοσα χρόνια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

αντι να πάτε να συγκατοικήσετε 2 και 3 άτομα καθεστε στους γονεις σας αυτο εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα..

φιλικά πάντα.

Καλά δεν είναι και εύκολο ούτε αυτό που λες.

Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι άτομα που ξέρεις πάρα πολύ καλά.

Εγώ πάντως από τα άτομα που ξέρω και κάνω παρέα χρόνια μόνο με 1 θα μπορούσα να μείνω μαζί. 

Πρέπει να ταιριάζεις πάρα πολύ για να μείνεις με κάποιον.

2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Δηλαδη ολοι σου τα ψαλουν χωρις λογο και αιτια, ενω ο bro που κανει μπαφους και του πληρωνουν τα εξοδα την  βγαζει λαδι;

Επισης απο το 2016 κοντευουν να περασουν 3 χρονια. Τι φαση με τα 8 μαθηματα στη σχολη τοσα χρονια; Και επισης 33 χρονων και προπτυχιακος φοιτητης; ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ. Ποτε ψηνεσαι να παρεις το πτυχιο για να βρεις δουλεια και να ανεξαρτητοποιηθεις;

Κύριος ο αδελφός του αν τη βγάζει καθαρή έτσι. Άρχοντας. Κατεβαίνει κιόλας να τον κράξει, εκεί έκλαψα 😂😂

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η πλάκα αλλά όταν σοβαρεύουν τα πράγματα και ειδικά με οικονομική κατάσταση να πιάνει πάτο άστα τότε. 

Εύχομαι σε κανέναν να μην του συμβεί. 

Η κατάσταση στο σπίτι ανυπόφορη όντως, από την αρχή που διάβασα όλο την συζήτηση αυτό με έκανε να καταλάβω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει κάτι ανάλογο και αυτό είναι πολύ λυπηρό. 

Ο καθένας παίρνει το δρόμο του σαν αδέρφια. 

Την σχολή είχα μπει παλιότερα σταμάτησα στο 2ο έτος και πήγα στρατό είχα ήδη διαγραφεί από τη σχολή, ξανάπηγα από την αρχή αλλά τα ίδια μαθήματα που είχα ξαναπεράσει στον επίσημο κατάλογο (αρχείο)  της σχολής όπου έδειχνε και τους βαθμούς αλλά έπρεπε να τα ξαναεπαναλαβω υπουργείο ναυτιλίας σου λέει μετά. 

Έχω να το σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω μιας και είναι περίπλοκη η κατάσταση μου. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TrSaFel είπε

Καλή η πλάκα αλλά όταν σοβαρεύουν τα πράγματα και ειδικά με οικονομική κατάσταση να πιάνει πάτο άστα τότε. 

Εύχομαι σε κανέναν να μην του συμβεί. 

Η κατάσταση στο σπίτι ανυπόφορη όντως, από την αρχή που διάβασα όλο την συζήτηση αυτό με έκανε να καταλάβω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει κάτι ανάλογο και αυτό είναι πολύ λυπηρό. 

Ο καθένας παίρνει το δρόμο του σαν αδέρφια. 

Την σχολή είχα μπει παλιότερα σταμάτησα στο 2ο έτος και πήγα στρατό είχα ήδη διαγραφεί από τη σχολή, ξανάπηγα από την αρχή αλλά τα ίδια μαθήματα που είχα ξαναπεράσει στον επίσημο κατάλογο (αρχείο)  της σχολής όπου έδειχνε και τους βαθμούς αλλά έπρεπε να τα ξαναεπαναλαβω υπουργείο ναυτιλίας σου λέει μετά. 

Και εγώ 23 ειμαι φίλε, έχω τη σχολή μου, δουλεύω και μένω δυστυχώς με τους γονείς μου καθώς τα λεφτά που παίρνω δε βγαίνουν για μόνος μου.

Τουλάχιστον προσπαθώ να μην τους επιβαρύνω οικονομικά για αρχή, και να συνεισφέρω αν μου μένει κάτι.

Μια δουλειά δεν έχεις βρει τόσο καιρό? Το ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά δε γίνεται να μην έχεις βρει κάτι, μη περίμενεις για τη τρομερή δουλειά με 2k μισθό. Και εγώ έτσι σκεφτόμουν στην αρχή πριν 2-3 χρόνια που ήμουν και πιο μικρός και ήρθα στην πραγματικότητα.

Προσπάθησε τουλάχιστον να έχεις τη δική σου δουλειά για τα δικά σου έξοδα.

Αν βρεις κάτι που σου δίνει την άνεση να μείνεις και μόνος σου ακόμα καλύτερα.

Εγώ αν έπαιρνα λίγο παραπάνω θα είχα φύγει ήδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, TrSaFel said:

Λογικο μου φαινεται. Αν διαγραφτηκες οριστικα απο τη σχολη και μετα  "ξαναπηγες απο την αρχη" οπως λες, τι περιμενες; Να την αρχισεις απο την μεση;! Μεταξυ μας βλεπω λιγο victim mentality...

Οι γονεις σου, ο αδερφος σου, το υπουργειο, για ολα φταινε οι αλλοι. Μηπως πρεπει να παρεις την κατασταση στα χερια σου ξεκινωντας απο τις υποχρεωσεις που εχεις σε εκκρεμοτητα εδω και καμια 10ρια χρονια, ητοι πτυχιο σχολης; Ωστε μετα να πιασεις δουλεια και να ανεξαρτητοποιηθεις; Οσο σου φταινε οι γυρω, μην περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι απο την κατασταση που αναφερεις.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
Δημοσ.

συμφωνω με τον απο πανω. Παρε λιγο την ζωη στα χερια σου. Σταματα να νομιζεις οτι ολοι σου φταινε για την δικια σου κατασταση. Κανεις κακο στον εαυτο σου ετσι. Πολλα ατομα το κανουν αυτο και ετσι εγκλωβιζονται στην απραγια. Δεν κανουν τιποτα επειδη νμζουν οτι για ολα τους φταινε οι αλλοι και οι ιδιοι νομιζουν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για να το αλλαξουν. Αν δεν σε ενδιαφερει το να αφησεις την Ελλαδα τοτε θα σ προτεινα αν εχεις κανα γνωστο σε χωρες οπως ΗΒ, Γερμανια κλπ να πας προς τα εκει. Ακομα και σαν ανιδεικευτος αν δουλευεις, θα την βγαζεις κανονικα και θα ανεξαρτοποιηθεις καπως. Αν δεν θες να φυγεις εξωτερικο τοτε βρες εναν φιλο/γκομενα/ξαδερφο και νοικιαστε μαζι μεχρι να βρεις μια δουλεια καλυτερη και να μπορεις να τα βγαζεις μονος σου περα.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Λογικο μου φαινεται. Αν διαγραφτηκες οριστικα απο τη σχολη και μετα  "ξαναπηγες απο την αρχη" οπως λες, τι περιμενες; Να την αρχισεις απο την μεση;! Μεταξυ μας βλεπω λιγο victim mentality...

Οι γονεις σου, ο αδερφος σου, το υπουργειο, για ολα φταινε οι αλλοι. Μηπως πρεπει να παρεις την κατασταση στα χερια σου ξεκινωντας απο τις υποχρεωσεις που εχεις σε εκκρεμοτητα εδω και καμια 10ρια χρονια, ητοι πτυχιο σχολης; Ωστε μετα να πιασεις δουλεια και να ανεξαρτητοποιηθεις; Οσο σου φταινε οι γυρω, μην περιμενεις οτι θα αλλαξει κατι απο την κατασταση που αναφερεις.

εργαζόμουν κανονικά σε πλοία αλλά το περιβάλλον δεν μου ήταν πολύ χυμαδιό βλέπεις με συνεπήραν οι μισθοί όταν ήμουνα μικρός να τα βράσω πλέον τα καλά λεφτά και αυτή η άρρωστη ατμόσφαιρα μιζέριας που επικρατεί στα βαπόρια δοκίμασε να εργαστείς για να καταλάβεις τι παίζει.

Κατάλαβα ότι δεν και με έναν απλό μισθό στη στεριά μπορώ να ζήσω. 

Όχι δεν μου φταίνε οι προηγούμενοι που προανέφερα έχει να κάνει με τις ενστάσεις που έκανα στο υπουργείο ναυτιλίας που είχα δικαίωμα να ξανά μπω από εκεί που είχα σταματήσει δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί αλλά η καινούργια κυβέρνηση τότε άλλαξε το νομοσχέδιο άσε ο καθένας που μπαίνει τα άλλαζε συνεχώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα και να παρει το πτυχιο απο τη συγκεκριμενη σχολη, εαν δεν εχει σκοπο να ακολουθησει το επαγγελμα, το μοναδικο που μπορει να κανει με αυτο ειναι να το εκτυπωσει σε χαρτι υγείας για να σκουπιζει τον κωλο του.

Επεξ/σία από Iamthagod
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...