Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, panossar95 είπε Και εγώ 23 ειμαι φίλε, έχω τη σχολή μου, δουλεύω και μένω δυστυχώς με τους γονείς μου καθώς τα λεφτά που παίρνω δε βγαίνουν για μόνος μου. Τουλάχιστον προσπαθώ να μην τους επιβαρύνω οικονομικά για αρχή, και να συνεισφέρω αν μου μένει κάτι. Μια δουλειά δεν έχεις βρει τόσο καιρό? Το ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά δε γίνεται να μην έχεις βρει κάτι, μη περίμενεις για τη τρομερή δουλειά με 2k μισθό. Και εγώ έτσι σκεφτόμουν στην αρχή πριν 2-3 χρόνια που ήμουν και πιο μικρός και ήρθα στην πραγματικότητα. Προσπάθησε τουλάχιστον να έχεις τη δική σου δουλειά για τα δικά σου έξοδα. Αν βρεις κάτι που σου δίνει την άνεση να μείνεις και μόνος σου ακόμα καλύτερα. Εγώ αν έπαιρνα λίγο παραπάνω θα είχα φύγει ήδη. 4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε συμφωνω με τον απο πανω. Παρε λιγο την ζωη στα χερια σου. Σταματα να νομιζεις οτι ολοι σου φταινε για την δικια σου κατασταση. Κανεις κακο στον εαυτο σου ετσι. Πολλα ατομα το κανουν αυτο και ετσι εγκλωβιζονται στην απραγια. Δεν κανουν τιποτα επειδη νμζουν οτι για ολα τους φταινε οι αλλοι και οι ιδιοι νομιζουν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι για να το αλλαξουν. Αν δεν σε ενδιαφερει το να αφησεις την Ελλαδα τοτε θα σ προτεινα αν εχεις κανα γνωστο σε χωρες οπως ΗΒ, Γερμανια κλπ να πας προς τα εκει. Ακομα και σαν ανιδεικευτος αν δουλευεις, θα την βγαζεις κανονικα και θα ανεξαρτοποιηθεις καπως. Αν δεν θες να φυγεις εξωτερικο τοτε βρες εναν φιλο/γκομενα/ξαδερφο και νοικιαστε μαζι μεχρι να βρεις μια δουλεια καλυτερη και να μπορεις να τα βγαζεις μονος σου περα. είμαι σε ίδια φάση με εσένα και εννοείται ότι θα έφευγα αν ζούσα με κάποιο φίλο να νοικιάσω αλλά δεν ξέρω κάποιον που να θέλει να κάνει κάτι ανάλογο. Στις 22/1/2014 στις 2:22 ΜΜ, nikos-thess είπε Είμαι αισίως στα 29 και εδώ και 3 χρόνια που επέστρεψα από τις σπουδές μου πίσω στους δικούς μου η συμβίωση στο σπίτι με γονείς δεν παλεύεται... Η μεν μητέρα όλη τη μέρα το πρόβλημα της είναι το τι θα μαγειρέψει σε σημείο που καταντάει ενοχλητικό. Ο μεν πατέρας όλη τη μέρα μπροστά από μια τηλεόραση από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν μπορώ να έχω καθόλου πρόσβαση στους άλλους χώρους, να δω λίγο τηλεόραση, να κάτσω να φάω με την ησυχία μου στη κουζίνα, τώρα αναγκάζομαι να το βάζω σε δίσκο και να το παίρνω στο δωμάτιο. Επίσης ο πατέρας μου έχει δυνατο τόνο φωνής και πολλές φορές ακούω από τα άγρια χαράματα/μεσημέρια/αργά βράδυ να μιλάει λες και έχει ντουντούκα μπροστά του, χώρια ότι η λέξη ησυχία πρέπει να είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του... Επίσης στην πολυκατοικία έχει έρθει και μένει και ο ξάδερφος μου και σε καθημερινή σχεδόν βάση τον έχουμε επισκέπτη. Δεν έχω κάποιιο θέμα μαζί του, αλλά δεν μπορώ να είμαι παρόν όταν τον φωνάζουν οι δικοί μου και δη ο πατέρας μου, μιας και αυτός είναι φοιτητής και έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο μπροστά του και όταν έρχεται οι γονείς μου έρχονται στο δωμάτιο και με φωνάζουν ενώ εγώ μπορεί μόλις να έχω ξαπλώσει.... Όσες παρατηρήσεις/συζητήσεις και αν έχω κάνει μαζί τους τόσα χρόνια τώρα όλο τα ίδια και τα ίδια... Δεν έχει αλλάξει κάτι... Τα προηγούμενα χρόνια μπρούσα να ξεφεύγω και λίγο να παίρνω το αμάξι, να βγαίνω καμιά βόλτα με φίλους να ξελαμπικάρω αλλά πλέον είναι έτσι το ωράριο της προσωρινής δουλειάς/ρουτίνας που δεν παίζει και όρεξη να βγαίνω βόλτες. Έχω φτάσει πλέον στα όρια μου και έχω αρχίσει να νευριάζω εύκολα και να τσακώνομαι μαζί τους.... Δυστυχώς τα λεφτά για να πάω να νοικιάσω κάπου μόνος δεν παίζουν εύκολα, χώρια τα υπόλοιπα έξοδα συντήρησης. Και από τη μεριά τους επίσης όντας και οι 2 συνταξιούχοι πλέον δεν μπορούν φυσικά να την κοπανήσουν από το σπίτι. Είναι και περίεργοι καιροί... Εννοείται τους αγαπάω ίσως επειδή είχα μάθει με το φοιτητιλίκι έτσι να ζω σαν εργένης τώρα νιώθω σαν φυλακισμένος!!!! Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή... Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα συμβίωσης με γονείς; Α ρε Νίκο πιστεύω μετά από τόσα χρόνια να έχεις βρει λύση και να μην χρειάζεται να συγκατοικείς με τους γονείς σου. Ότι καλύτερο για την πάρτη σου συνομήλικε! 8 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλα και να παρει το πτυχιο απο τη συγκεκριμενη σχολη, εαν δεν εχει σκοπο να ακολουθησει το επαγγελμα, το μοναδικο που μπορει να κανει με αυτο ειναι να το εκτυπωσει σε χαρτι υγείας για να σκουπιζει τον κωλο του. Ακριβώς όπως τα λες!!! Στις 22/1/2014 στις 3:31 ΜΜ, revolver1990 είπε Δεν μπορείς να κάνεις κάτι,θα το υπομείνεις μέχρι να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος είτε μέχρι να βρεις μια ματσό γκόμενα, Υπομονή. Είχα ένα συμμαθητή στη σχολή συνομήλικο σου ο οποίος τα κατάφερε γιατί το γούσταρε πωρωμένος και φιλοχρήματος όπως μου έλεγε ο ίδιος αλλά δεν μπορούσα να ακολουθήσω την ιδεολογία του. Για πλούσια γκόμενά λίγο δύσκολο να βρεθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις