redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως τον Οκτωβριο ειδα ενα κοντινο μου προσωπο σε ασχημη κατασταση αποτελεσμα του τροπου ζωης του. Δεν καπνιζω, πινω ΣΠΑΝΙΑ, γυμναζομαι αλλα ποτε δεν προσεχα ιδιαιτερα την διατροφη μου. Απο τοτε προσπαθω να τα αλλαξω προς το καλυτερο.Δεν εχω φαει ΤΙΠΟΤΑ τηγανητο απο τοτε, εχω περιορισει το κοκκινο κρεας στο ελαχιστο (Χριστουγεννα,Πρωτοχρονια) και τρωω ακομα περισσοτερα βραστα,φρουτα κτλ.Σκοπευω συντομα να περιορισω ακομα περισσοτερο τα γαλακτομικα (το γαλα το κοψα τελειως, λιγο τυρι τρωω ακομα). Καποτε κοροιδευα τετοιες πρακτικες, τωρα μετανιωνω που δεν το χα κανει νωριτερα!Νιωθω περισσοτερη ενεργεια απο ποτε,ανυπομονω ποτε θα κανω την επομενη προπονηση freeletics (ψαξτε το google και youtube αξιζει!!!).Και το κυριοτερο δεν μου λειπει τιποτα.Ναι!Το κρεας ειναι νοστιμο, οι πιτσες το ιδιο.Η ικανοποιηση που νιωθω ομως ΜΗ τρωγοντας καποια φαγητα ειναι μεγαλυτερη. Δεν στερουμε κατι, ισα ισα νιωθω το στομαχι μου να εχει ηρεμησει και να λειτουργει καλυτερα. Ξερω οτι πολλοι μπορει να σκεφτουν οτι ισως να ταν καλη και για την δικια τους υγεια μια τετοια αλλαγη αλλα μεχρι αυριο θα το χουν ξεχασει...Ετσι ειναι...Ετσι θα κανα και γω.Αν δεν εχεις μια τετοια εντονη προσωπικη εμπειρια και γω πιθανοτατα να μην αλλαζα ΤΙΠΟΤΑ. Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να πηρε χαμπαρι οτι ο θεματοθετης, ίσως, λεω ίσως, κανει διαφημιση της εν λογο και μονο προπονησης?.. Δεν αναφερει ΚΑΝ τον τροπο ζωης του κοντινου προσωπου του, αν ηταν καπνιστης και τωρα εχει καρκ πνευμονες, αν ηταν αλκοολικος και τωρα στην απεξαρτηση, αν ηταν χοντρος και τωρα του εκοψαν το στομαχι/μπαλονακι/κτλ..! Αναφερει ενα σωρο γενικουρες, πραγματα τα οποια γνωριζει και ενα παιδι δημοτικου, αλλα το κορυφαιο ειναι οτι λεει οχι ακομα και στο γαλα!!.. Ειπαμε να μην τρωμε οτιδηποτε ζωντανο, αλλα οχι να μην τρωμε και 2-3 αυγα την εβδομαδα.. Χοληστερινες κτλ, ανηκουν σε αυτους που δεν γυμναζονται. Στους αθλητες κτλ ειναι πολυ χρησιμα τα φαγητα ζωικης προελευσης, εκτος και αν εχει καποιος να προτεινει τεχνητες τροφες.. Ασχετο: Επισης εχω γνωστο μου, ο οποιος ειχε καρκινο στον εναν πνευμονα και δεν καπνισε ΠΟΤΕ του!.. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Γκρει ούτε σε Φόρουμ για χορτοφάγους έχω μπει ούτε από βίντεο. Πάντα ήμουν λάτρεις του καλού φαγητού με αγαπημένες κουζίνες μεξικάνικο Και ινδικό. Και αυτές μ'αρέσουν Γιατί έχουν μπαχαρικά που κάνουν όλη τη δουλειά. Όποιος πιστεύει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια δεν αξίζει να συζητάς μαζί του ότι Και αν υποστηρίζει. Όσο για τα παλιά χρόνια που λες ξανά τονίζω ότι οι καιροί αλλάζουν και Ο τρόπος ζωής όποτε το να συγκρίνουμε το τότε με το τώρα δεν στέκει. Λεωνίδα πολύ εύκολα το λες. Αρκεί να καταλάβεις ότι το φαγητό είναι ιχνοστοιχεία. Πρωτεΐνες, υδατάνθρακες κτλ. Από που θα τις πάρεις δεν σε νοιάζει αρκεί να παίρνεις τις ποσότητες που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Και πέρα από το αν πρέπει είναι και το τι πιστεύει Ο καθένας. Πχ κάποιοι δεν τρώνε λόγο της κακοποίησης των ζωών κτλ. Πάντως δεν πρέπει πολύ συχνά λόγο υδραργύρου αν θυμάμαι καλά
gigisoni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πως γινεται το συστημα μας οπως διαβαζω να ναι πανομοιοτυπο με των χορτοφαγων, να προοριζομασταν δηλαδη για χορτοφαγία, και παρολαυτα κατι χροοοοονια πισω να κυνηγουσαμε τα ζωα για να τα φαμε (και να παρουμε το δερμα τους). Αντι να κυνηγανε γουρουνια θα μαζευανε μαργαριτες ξερω γω. Καμιά σχέση, όχι πανομοιότυπο. Παμφάγο ζώο είναι ο άνθρωπος. Μέχρι και ο αυστραλοπίθηκος 2,5 εκ χρόνια πριν το έτρωγε το κρεατάκι του Το γάλα όμως έχει προστεθεί στη διατροφή μας τα τελευταία 10.000 χρόνια. Δεν είναι πολλά σε σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. (Για να επαναφέρω το θέμα στο γάλα )
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δε γνωριζω αν η χορτοφαγια μπορει να δημιουργησει προβληματα μελλοντικα, αυτο που δεν εχω δει παντως ειναι ερευνες σε χρονια χορτοφαγους. Για τις επιπτωσεις του κρεατος, των λιπαρω, των υδατανθρακων κλπ υπαρχουν ερευνες και μελετες ετων, ξερουμε δηλαδη τι να περιμενουμε. Αυτο που δεν εχω δει ειναι μελετες και ερευνες για τις επιπτωσεις της χορτοφαγιας μετα απο χρονια. Ακουω πολλους χορτοφαγους να λενε οτι κανουν εξετασεις και βγαινουν φυσιολογικες, και δε το αμφισβητω. Αυτη ομως η εικονα που υπαρχει τωρα, θα υπαρχει και μετα απο 30 χρονια;; Ξερουμε τι συμβαινει σε ανθρωπους που ολη τους τη ζωη ειναι χορτοφαγοι; @το ξερω οτι ειμαστε παμφαγοι, γι αυτους που λενε οτι ειμαστε χορτοφαγοι το αναφερω
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ρεντ οι αθλητές είναι άλλη Κατηγορία. Μιλάμε για τον μέσο άνθρωπο. Βάζω τους αθλητές σε άλλη κατηγορία Γιατί πχ ο κιλιαν ζορνετ παγκοσμίος Δεκ χρόνια κοντά στο σκαι ρανινκ υπεραποστασεις κτλ διατροφή πίτσα νουτελα κτλ αλλά τί ενεργειακές ανάγκες έχει Όταν τρέχει 30 ώρες σερί. Crom Για πες μου τι απαραίτητο έχει τί κρέας που δεν μπορώ να πάρω σε χορτοφαγική διατροφή και τί Κακό θα μου κάνει η χορτοφαγία στο μέλλον. Μπορώ να σου παραθέσω άρθρα και βίντεο που λένε τα αντίθετα από τα άρθρα σου. Δε το food over knives
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Και οσον αφορα την χορτοφαγια, καλη ειναι και η γνωστη μεξικανικη σαλατα. Επισης μην ξεχνατε τους ελεφαντες, ρινοκερους, ιπποποταμους!.. Τοσο λιπος που εχουν... και τρωνε μονο χορτα... δεν ειναι παραξενο? Σιγουρα ο ανθρωπος μπορει να παρει τις πρωτεινες του ΚΑΙ απο τα χορτα/λαχανικα/οσπρια/κουκουτσια/κτλ/. Αλλα απο το κρεας απλως παιρνει τα οργανικα στοιχεια που χρειαζεται πιο γρηγορα, και μαζι παιρνει και ενα σωρο αλλες αχρηστες, που ισως οδηγουν σε καρκινους, αλλα αν εχεις την γυμναστικη στην καθημερινοτητα σου, δεν πρεπει να αγχωνεσαι..
Teaser Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το γάλα της αγελάδας η φύση το "έφτιαξε" για να ταίζει η μάνα (αγελάδα) το μοσχάρι. Και το αβγό για να γεννηθεί πουλάκι, εσύ γιατί το τρως; 2
CROM271 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτο που δεν εχω δει ειναι μελετες και ερευνες για τις επιπτωσεις της χορτοφαγιας μετα απο χρονια. Ακουω πολλους χορτοφαγους να λενε οτι κανουν εξετασεις και βγαινουν φυσιολογικες, και δε το αμφισβητω. Αυτη ομως η εικονα που υπαρχει τωρα, θα υπαρχει και μετα απο 30 χρονια;; Ξερουμε τι συμβαινει σε ανθρωπους που ολη τους τη ζωη ειναι χορτοφαγοι; Σε μερικα απο τα link που παρεθεσα υπαρχουν τα στοιχεια ζητας. Δυστυχως δεν επηρεαζουν αρνητικα μονο την δικη τους υγιεια αλλα και των παιδιων τους... Α και κατι αλλο. Αρνητικες επιπτωσεις του κρεατος στην υγιεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αρνητικες επιπτωσεις απο υπερκαταναλωση κρεατος και ανθυγιεινου τροπου μαγειρεματος υπαρχουν.
4saken Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να πηρε χαμπαρι οτι ο θεματοθετης, ίσως, λεω ίσως, κανει διαφημιση της εν λογο και μονο προπονησης?.. Διαφήμιση?το ψαξες?τι συμφέρον μπορεί να εχω???με την λογική σου οποίος προτείνει ενα κινητό η μια σειρα κανει διαφήμιση? 1
Prozac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πάντως αν ήμουν χορτοφάγος θα γινόμουν κηπουρός. Σκεφτείτε μόνο αυτό: Τσάμπα φαΐ κάθε μέρα!!! 1
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Διαφήμιση?το ψαξες?τι συμφέρον μπορεί να εχω???με την λογική σου οποίος προτείνει ενα κινητό η μια σειρα κανει διαφήμιση? Καθαρή MLM πυραμιδα.... http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?27658-Freeletics-%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9 "αναφέρουν ότι είναι δύσκολες οι ασκήσεις, ξεραίνονται οι μύες και νιώθεις αδύναμος. Επίσης όλα αυτά θα περάσουν μετά τις πρώτες 10(?) εβδομάδες. Το βασικό πρόγραμμα(Aphrodite) των πρώτων 5 εβδομάδων το παίρνεις δωρεάν με το να εγγραφείς στο newsletter της σελίδας. Τα υπόλοιπα προγράμματα τα αγοράζεις." Σεσχεση με το πρωτο σου ποστ, που γραφεις για καλη υγεια κτλ, και σε σχεση με το "αποτελεσμα" που μου εβγαλε η google, φαινεται καθαρα, οτι αποτελει μια ακομη λυση αδυνατισματος και συσφιξης, ΑΚΡΩΣ ανθυειγηνη(δεν θυμαμαι πως γραφεται), και την οποια προπονηση,, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να την μαθεις, στο τελος!........................... Δεν ξερω αν ειναι πολυεπειπεδο μαρκετιγκ, καθως δεν ξερω με ποιον τροπο θα κερδιζες εσυ κατι, για να την αναφερεις μεσα σε ενα φορουμ. Αλλα οπως και να εχει, μοιαζει απατη..
CROM271 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μπορώ να σου παραθέσω άρθρα και βίντεο που λένε τα αντίθετα από τα άρθρα σου. Δε το food over knives Παραθεσε μου τα αρθρα που λες. Οχι κομπογιανιτικα ομως. Επιστημονικα οπως τα δικα μου. 1
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πάντως αν ήμουν χορτοφάγος θα γινόμουν κηπουρός. Σκεφτείτε μόνο αυτό: Τσάμπα φαΐ κάθε μέρα!!! με αυτή τη λογική κ ο νεκροθάφτης τσάμπα φαΐ έχει
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σε μερικα απο τα link που παρεθεσα υπαρχουν τα στοιχεια ζητας. Δυστυχως δεν επηρεαζουν αρνητικα μονο την δικη τους υγιεια αλλα και των παιδιων τους... Α και κατι αλλο. Αρνητικες επιπτωσεις του κρεατος στην υγιεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αρνητικες επιπτωσεις απο υπερκαταναλωση κρεατος και ανθυγιεινου τροπου μαγειρεματος υπαρχουν. Το ειδα τωρα ναι. Αυτο βασικα ειναι κατι που ποτε κανενας χορτοφαγος δε μου χει απαντησει. Ειχαμε τις προαλλες μια κουβεντα σε αλλο φορουμ, με αρκετα εντονο υφος απο τον πλευρα των χορτοφαγων, για τα ζωα που σκοτωνονται, το καρκινο που προκαλλει το κρεας, τη κατασκευη μας που παραπεμπει πιο πολυ σε χορτοφαγο.. Οταν λοιπον αυτοι οι ανθρωποι επεμεναν οτι και μεσω της αυστηρα χορτοφαγικης διατροφης μπορει να σαι 100% οκ στην υγεια σου , εγω ζητησα αυτα τα στοιχεια. Αλλα ηταν το μονο μου ποστ που εμεινε αναπαντητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα